Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prodajni Centar

Feiliyundi

Prodajni Centar Dobar dizajn će pobuditi emociju kod ljudi. Dizajner skače iz memorije u tradicionalnom stilu i unosi novo iskustvo u veličanstvenu i futurističku svemirsku strukturu. Dvorana doživljaja zaštite okoliša izgrađena je pažljivim postavljanjem umjetničkih instalacija, jasnim kretanjem prostora i dekorativnom površinom popločenom materijalima i bojama. Biti u njemu nije samo povratak prirodi, već i korisno putovanje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkrivanje učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantastični efekt obrazovanja u zabavi. Od oblika, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.

Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare građevine u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od preobrazbe fasada zgrade do dizajna interijera kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Ured

Phuket VIP Mercury

Ured Na temelju teme otvorenosti i dubinskog istraživanja marke, istražio je dizajn i stvorio vizualnu integraciju vizualne proširivosti i priče o brandu s planetom kao glavnim kreativnim elementom. Planom su riješena sljedeća tri problema s novim vizualnim razmišljanjima: Ravnoteža otvorenosti prostora i funkcija; Podjela i kombinacija funkcionalnih područja prostora; Pravilnost i promjena osnovnog prostornog stila.

Izložba

LuYu

Izložba Umjetnost utječe na život i život donosi duboku refleksiju i interpretaciju umjetnosti. Udaljenost između umjetnosti i života može biti svakodnevno na putu. Ako pažljivo jedete svaki obrok, svoj život možete pretvoriti u umjetnost. Dizajnerska kreacija je također umjetnost koja se proizvodi vlastitim mislima. Tehnike su oruđe, a izrazi rezultati. Samo s mislima bit će zaista dobrih djela.

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade

Light Music

Predvorje I Dnevni Boravak Stambene Zgrade Za Light Music, dizajn rezidencijalnog predvorja i dnevnog boravka, Armand Graham i Aaron Yassin iz New Yorka sa sjedištem A + A Studio željeli su spojiti prostor s dinamičnim susjedstvom Adams Morgana u Washingtonu, gdje su noćni život i glazbena scena, od jazza to Go-go na punk rock i elektronika uvijek su bili središnji. Ovo je njihova kreativna inspiracija; rezultat je jedinstven prostor koji kombinira vrhunske digitalne metode izrade s tradicionalnim zanatskim tehnikama kako bi stvorio immersive svijet s vlastitim pulsom i ritmom koji odaje počast živoj originalnoj glazbi DC-a.