Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera

Suzhou MZS Design College

Dizajn Interijera Ovaj se projekt nalazi u Suzhouu, koji je dobro poznat po tradicionalnom kineskom dizajnu vrta. Dizajnerica se trudila okupiti svoje modernističke osjećaje kao i narodni jezik u Suzhouu. Dizajn uzima znakove tradicionalne arhitekture Suzhoua, korištenjem okrečenih zidova od gipsa, mjesečevih vrata i zamršene vrtne arhitekture kako bi se renovirao jezik Suzhoua u suvremenom kontekstu. Namještaj je ponovno stvoren recikliranim granama, bambusom i slamnatim užadima uz sudjelovanje učenika, što je ovom obrazovnom prostoru dalo posebno značenje.

Restoran Bar Krov

The Atticum

Restoran Bar Krov Šarm restorana u industrijskom okruženju trebao bi se ogledati u arhitekturi i namještaju. Crno-siva vapnena žbuka, koja je posebno razvijena za ovaj projekt, jedan je od dokaza tome. Njegova jedinstvena, gruba struktura prolazi kroz sve prostorije. U detaljnoj izvedbi namjerno su korišteni materijali poput sirovog čelika čiji su zavareni šavovi i tragovi brušenja ostali vidljivi. Ovaj dojam potkrepljuje i izbor muntin prozora. Ovim hladnim elementima kontrast je toplo hrastovo drvo, ručno blanjani parket od riblje kosti i potpuno zasađen zid.

Pokretni Paviljon

Three cubes in the forest

Pokretni Paviljon Tri kocke su uređaj s različitim svojstvima i funkcijama (oprema za dječja igrališta, javni namještaj, umjetnički objekti, sobe za meditaciju, sjenice, mala odmorišta, čekaonice, stolice s krovovima), a ljudima mogu donijeti svježa prostorna iskustva. Tri kocke se lako mogu transportirati kamionom, zbog veličine i oblika. Što se tiče veličine, instalacije (nagiba), površina sjedala, prozora itd., svaka kocka je karakteristično dizajnirana. Tri kocke se odnose na japanske tradicionalne minimalne prostore kao što su sobe za čajne ceremonije, s varijabilnošću i pokretljivošću.

Multifunkcionalni Kompleks

Crab Houses

Multifunkcionalni Kompleks Na prostranoj ravnici Šleske nizine, jedna čarobna planina stoji sama, prekrivena maglom misterija, nadvijajući se nad slikovitim gradom Sobotka. Tamo se, usred prirodnih krajolika i legendarnog položaja, planira postaviti kompleks Crab Houses: istraživački centar. Kao dio projekta revitalizacije grada, trebao bi osloboditi kreativnost i inovativnost. Mjesto okuplja znanstvenike, umjetnike i lokalnu zajednicu. Oblik paviljona inspiriran je rakovima koji ulaze u valovito more trave. Noću će biti osvijetljene, nalik krijesnicama koje lebde nad gradom.

Ljekarna

Izhiman Premier

Ljekarna Novi dizajn Izhiman Premier trgovine evoluirao je oko stvaranja trendovskog i modernog iskustva. Dizajner je koristio različitu mješavinu materijala i detalja kako bi poslužio svaki kut prikazanih predmeta. Svaki izložbeni prostor posebno je obrađen proučavanjem svojstava materijala i izložene robe. Stvaranje braka miješanja materijala između kalkutskog mramora, orahovog drveta, hrastovog drveta i stakla ili akrila. Kao rezultat toga, iskustvo se temeljilo na svakoj funkciji i preferencijama klijenta s modernim i elegantnim dizajnom kompatibilnim s prikazanim artiklima.

Tvornica

Shamim Polymer

Tvornica Tvornica treba održavati tri programa uključujući proizvodni pogon te laboratorij i ured. Nedostatak definiranih funkcionalnih programa u ovakvim projektima razlog je njihove neugodne prostorne kvalitete. Ovaj projekt nastoji riješiti ovaj problem korištenjem cirkulacijskih elemenata za podjelu nepovezanih programa. Dizajn zgrade vrti se oko dva prazna prostora. Ovi prazni prostori stvaraju priliku za odvajanje funkcionalno nepovezanih prostora. Ujedno djeluje i kao srednje dvorište gdje je svaki dio zgrade povezan jedan s drugim.