Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Uredskog Prostora

Infibond

Dizajn Interijera Uredskog Prostora Shirli Zamir Design Studio osmislio je novi ured Infibonda u Tel Avivu. Nakon istraživanja o proizvodu tvrtke, ideja je stvorila radni prostor koji postavlja pitanja o tankoj granici koja razlikuje stvarnost od mašte, ljudskog mozga i tehnologije i pronalaženja načina na koji se sve to povezuje. Studio je tražio ispravne doze upotrebe glasnoće, crte i praznine koje će definirati prostor. Plan ureda sastoji se od upraviteljskih soba, sala za sastanke, salona formalnog tipa, kafeterija i otvorena kabina, zatvorenih govornica i radnog otvorenog prostora.

Dizajn Arhitekture Pansiona

Barn by a River

Dizajn Arhitekture Pansiona Projekt „Staje uz rijeku“ susreće se s izazovom stvaranja naseljenog prostora, temeljenog na ekološkoj uključenosti i predlaže specifično lokalno rješenje problema interpenetracije arhitekture i krajolika. Tradicionalni arhetip kuće doveden je do asketizma svojih oblika. Kedrov šindra krova i zeleni zidovi šljokica kriju zgradu u travi i grmlju umjetnog krajolika. Iza staklenog zida vidi se stjenovita rijeka.

Parfumerijski Supermarket

Sense of Forest

Parfumerijski Supermarket Slika prozirne zimske šume postala je inspiracija ovog projekta. Obilje tekstura prirodnog drveta i granita uroni gledatelja u mlaz plastike i vizualnih dojmova znakova prirode. Industrijska vrsta opreme omekšava se bojama bakra crvenog i zelenog oksidiranog bakra. Trgovina je mjesto privlačnosti i komunikacije za više od 2000 ljudi dnevno.

Parfumerija

Nostalgia

Parfumerija Industrijski krajolici 1960-1970-ih potaknuli su ovaj projekt. Metalne konstrukcije izrađene od vruće valjanog čelika stvaraju realističnu intonaciju antitopije. Za zahrđali profilirani lim stare ograde stvara se atmosfera potpune slobode izražavanja. Otvorene tehničke komunikacije, obrijana žbuka i pločice od granita dodaju interijeru industrijski šik šezdesetih.

Dizajn Interijera Pansiona

Barn by a River

Dizajn Interijera Pansiona Projekt „Staje uz rijeku“ susreće se s izazovom stvaranja naseljenog prostora, temeljenog na ekološkoj uključenosti i predlaže specifično lokalno rješenje problema interpenetracije arhitekture i krajolika. Tradicionalni arhetip kuće doveden je do asketizma svojih oblika. Kedrov šindra krova i zeleni zidovi šljokica kriju zgradu u travi i grmlju umjetnog krajolika. Iza staklenog zida vidi se stjenovita rijeka.

Molitvena Dvorana

Water Mosque

Molitvena Dvorana Uz osjetljivu primjenu na mjestu, zgrada postaje nastavak mora kroz uzdignutu platformu koja služi kao Molitvena dvorana koja se širi prema beskonačnosti. Fluidne formacije odnose se na kretanje mora u nastojanju da džamija poveže s okolinom. Zgrada se ističe po svojoj prirodi funkcije i fizički očituje filozofiju bliskoistočne arhitekture na suvremeni način. Rezultirajuća vanjština stvara i kultni dodatak obrisu crte i ponovno otkriće tipologije ostvarene na modernom dizajnerskom jeziku.