Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Spojeni Sat

COOKOO

Spojeni Sat COOKOO ™, prvi svjetski dizajnerski pametni sat koji kombinira analogni pokret s digitalnim zaslonom. S ikoničnim dizajnom za svoje ultra čiste linije i pametne funkcionalnosti, sat prikazuje željene obavijesti s vašeg pametnog telefona ili iPada. Zahvaljujući COOKOO App ™ korisnici ostaju u kontroli svog povezanog života odabirom obavijesti i upozorenja koji žele primiti pravo na zglob. Pritiskom na prilagodljiv gumb KOMANDA omogućit ćete daljinsko aktiviranje kamere, reprodukciju glazbe na daljinskom upravljaču, prijavu na Facebook s jednim gumbom i mnoge druge mogućnosti.

Futrola Za Laptop

Olga

Futrola Za Laptop Futrola za laptop sa posebnim remenom i specijalnim pričvršćivanjem drugog sustava kućišta. Za materijal sam uzeo recikliranu kožu. Postoji nekoliko boja iz kojih svatko može pokupiti svoje. Cilj mi je bio napraviti običan, zanimljiv laptop slučaj gdje je sustav lako brige i gdje možete pričvrstiti još jedan slučaj ako sa sobom trebate nositi provjerljivi Mac book pro i Ipad ili mini Ipad. Pod sobom možete nositi kišobran ili novine ispod kućišta. Jednostavno promjenjiv slučaj za svaki dan.

Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih hlača. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, ona se može prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što kombinira kišni kaput i kišobran u jednom stavku. S kišobranom kabanicom ruke su slobodne. Također, može biti savršen za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga, u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.

Prsten

Doppio

Prsten Ovo je uzbudljiv dragulj mistične prirode. "Doppio", u spiralnom obliku, putuje u dva smjera simbolizirajući vrijeme muškaraca: njihovu prošlost i budućnost. Ona nosi srebro i zlato koji predstavljaju razvoj vrlina ljudskog duha tokom njegove povijesti na Zemlji.

Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je vrlo fleksibilna i izrađena je od različitih komada koji se bez ikakvog lijepljenja leže zajedno da bi se lijepo kaskadirali na ženskom vratu. Središnje cvijeće s desne strane se okreće, a postoji mogućnost da se lijevi kraći komad ogrlice zasebno koristi kao broš. Ogrlica je vrlo lagana s obzirom na 3D oblik i složenost komada. Ukupna težina za njega iznosi 362,50 grama 18 karata, s 518,75 karata kamena i dijamanata