Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aparat Za Kavu

Lavazza Desea

Aparat Za Kavu Ljubazan stroj dizajniran tako da ponudi kompletan paket talijanske kulture kave: od espressa do autentičnog kapućina ili lattea. Dodirno sučelje raspoređuje izbore u dvije odvojene skupine: jedna za kavu i jedna za mlijeko. Pića se mogu prilagoditi funkcijama pojačavanja temperature i mliječne pjene. Potrebna usluga označena je u središtu s osvijetljenim ikonama. Stroj dolazi s posvećenom čašom od stakla i primjenjuje jezik oblika Lavazze s kontroliranim površinama, rafiniranim detaljima i posebnom pažnjom na boje, materijale i pojačala. Završi.

Naziv projekta : Lavazza Desea, Ime dizajnera : Florian Seidl, Ime klijenta : Lavazza.

Lavazza Desea Aparat Za Kavu

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.