Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Luster

Bridal Veil

Luster Ovaj umjetnost - umjetnički objekt sa upaljenim svjetlima. Prostrana soba s stropom složenog profila, poput oblaka kumulusa. Luster se uklapa u prostor, koji glatko teče od prednjeg zida do stropa. Kristalni i bijeli emajlirani listovi u kombinaciji s elastičnim savijanjem tankih cijevi stvaraju sliku letećeg vela nad svijetom. Obilje svjetlosti i zlatno sjajnih ptica stvaraju osjećaj prostranosti i radosti.

Program Lojalnosti Kreditne Kartice

Education Currency

Program Lojalnosti Kreditne Kartice Riječ je o programu vjernosti banke marke banaka koji se sponzorira između banke izdavača i partnerske obrazovne ustanove, a koji dodjeljuju nagrade u obliku prava na učenje koji su se nakupili u većim jedinicama, a to su prava na kreditne sate davane vlasniku kartice uz njegovo trošenje karticom, akumulirana prava na kreditne sate će biti otkupljen kada pohađa tečaj obrazovanja u ovoj partnerskoj obrazovnoj ustanovi. Zauzvrat za dana prava na kreditne sate, banka će s ovom institucijom sklopiti ugovor o razmjeni naknada za razmjenu. Cilj projekta je financijski podržati ljude u postizanju obrazovnih ciljeva i obrazovnog sektora.

Uvodni Prostor Za Sajam Stražara

Salon de TE

Uvodni Prostor Za Sajam Stražara Potreban je uvodni dizajn prostora od 1900m2, prije nego što su posjetitelji istražili 145 međunarodnih marki satova unutar Salon de TE. Kako bi privukli maštu posjetitelja luksuznog stila života i romantike, „Deluxe putovanje vlakom“ razvijen je kao glavni koncept. Da bi se stvorila dramatizacija, prijamni je predah pretvoren u dnevnu temu kolodvora koja je stavljena u sklad sa večernjim prizorom unutarnje dvorane unutarnjeg hodnika, s prozorima vlaka u veličini vlaka koji emitiraju vizualne vizualne prikaze. I na kraju, multifunkcionalna arena sa pozornicom otvara se raznim robnim vitrinama.

Turistička Atrakcija

In love with the wind

Turistička Atrakcija Dvorac Zaljubljen u vjetar, rezidencija iz 20. stoljeća, smještena u pejzažu od 10 hektara u blizini sela Ravadinovo, Područje u srcu planine Strandža. Posjetite i uživajte u svjetski poznatim kolekcijama, zapanjujućoj arhitekturi i nadahnjujućim obiteljskim pričama. Opustite se među idiličnim vrtovima, uživajte u šetnji šumom i jezercem i osjetite duh bajki.

Turistička Atrakcija

The Castle

Turistička Atrakcija Dvorac je privatni projekt započet prije dvadeset godina 1996. godine iz sna iz djetinjstva da izgradi vlastiti Dvorac, isti kao u bajkama. Dizajner je ujedno arhitekt, konstruktor i dizajner krajolika. Glavna ideja projekta je stvoriti mjesto za obiteljsku rekreaciju, poput turističke atrakcije.

Obrazovni Proizvod

Shine and Find

Obrazovni Proizvod Najvažnija prednost ovog proizvoda je jednostavnost učenja i poboljšanja memorije. U Sjaju i nađi svako sazviježđe je napravljeno praktički, a taj se izazov opetovano prakticira. To čini trajnu sliku na umu. Učenje na ovaj način, praktično i učenje i ponavljanje, nije dosadno i čini trajnijim pamćenjem i ugodnijim. Vrlo je emotivan, interaktivan, jednostavan, čist, minimalan i moderan.