Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Turistička Atrakcija

In love with the wind

Turistička Atrakcija Dvorac Zaljubljen u vjetar, rezidencija iz 20. stoljeća, smještena u pejzažu od 10 hektara u blizini sela Ravadinovo, Područje u srcu planine Strandža. Posjetite i uživajte u svjetski poznatim kolekcijama, zapanjujućoj arhitekturi i nadahnjujućim obiteljskim pričama. Opustite se među idiličnim vrtovima, uživajte u šetnji šumom i jezercem i osjetite duh bajki.

Turistička Atrakcija

The Castle

Turistička Atrakcija Dvorac je privatni projekt započet prije dvadeset godina 1996. godine iz sna iz djetinjstva da izgradi vlastiti Dvorac, isti kao u bajkama. Dizajner je ujedno arhitekt, konstruktor i dizajner krajolika. Glavna ideja projekta je stvoriti mjesto za obiteljsku rekreaciju, poput turističke atrakcije.

Obrazovni Proizvod

Shine and Find

Obrazovni Proizvod Najvažnija prednost ovog proizvoda je jednostavnost učenja i poboljšanja memorije. U Sjaju i nađi svako sazviježđe je napravljeno praktički, a taj se izazov opetovano prakticira. To čini trajnu sliku na umu. Učenje na ovaj način, praktično i učenje i ponavljanje, nije dosadno i čini trajnijim pamćenjem i ugodnijim. Vrlo je emotivan, interaktivan, jednostavan, čist, minimalan i moderan.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Ovaj je hotel smješten unutar zidina hrama Dai, na dnu planine Tai. Cilj dizajnera bio je preoblikovati dizajn hotela kako bi gostima omogućio miran i udoban smještaj, a istovremeno omogućio gostima da iskuse jedinstvenu povijest i kulturu ovog grada. Upotrebom jednostavnih materijala, svjetlosnih tonova, meke rasvjete i pažljivo odabranih umjetničkih djela, prostor prikazuje osjećaj povijesti i suvremenosti.

Simulator Za Operatera Viljuškara

Forklift simulator

Simulator Za Operatera Viljuškara Simulator za vozača viljuškara iz tvrtke Sheremetyevo-Cargo je poseban stroj dizajniran za obuku vozača i provjeru kvalifikacija. Predstavlja kabinu s upravljačkim sustavom, sjedećim mjestom i sklopivim panoramskim zaslonom. Glavni materijal tijela simulatora je metal; također postoje plastični elementi i ergonomske obloge izrađene od integralne poliuretanske pjene.

Izložba

City Details

Izložba Izložba dizajnerskih rješenja za hardscape elemente City Details održavala se od 3. do 5. listopada 5. 2019. u Moskvi. Na površini od 15 000 četvornih metara predstavljeni su napredni koncepti elemenata hardscape, sportskih i igrališta, rasvjetnih rješenja i funkcionalnih urbanih umjetničkih predmeta. Inovativno rješenje korišteno je za organiziranje izložbenog prostora, gdje je umjesto ujednačenih reda izlagačkih kabina izgrađen radni minijaturni model grada sa svim specifičnim komponentama, poput gradskog trga, ulica, javnog vrta.