Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Za Kuhanje U Vatri

Firo

Set Za Kuhanje U Vatri FIRO je višenamjenski i prijenosni set za kuhanje od 5 kg za svaku otvorenu vatru. Pećnica sadrži 4 posude, pričvršćene za prijenos na konstrukciju tračnica s okretnim potporom za održavanje razine hrane. Tako se FIRO lako i sigurno može koristiti poput ladice bez prosipanja hrane, dok pećnica leži na pola puta u vatri. Posude se koriste u svrhu kuhanja i jedenja, a rukuje se alatom za pribor koji obrubljuje sa svake strane posude kako bi ih držao u džepovima za temperaturnu izolaciju dok su vrući. Također uključuje ćebe, koja je ujedno i torba u kojoj se nalazi svu korisnu opremu.

Naziv projekta : Firo, Ime dizajnera : Andrea Sosinski, Ime klijenta : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Set Za Kuhanje U Vatri

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.