Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Stambene Kuće

Urban Twilight

Dizajn Interijera Stambene Kuće Prostor je prepun dizajnerskog bogatstva, u smislu materijala i detalja primijenjenih u projektu. Plan ovog stana je tankog oblika Z, koji karakterizira prostor, ali je ujedno i izazov za stvaranje širokog i velikodušnog prostora prostora za stanare. Dizajner nije predvidio zidove koji bi rezali kontinuitet otvorenog prostora. Ovom operacijom unutrašnjost prima sunčevu svjetlost u prirodi koja osvjetljava prostor za stvaranje ambijenta i čini prostor ugodnim i širokim. Obrt također detaljno opisuje prostor finim dodirima. Metal i prirodni materijali oblikuju sastav dizajna.

Konjički Paviljon

Oat Wreath

Konjički Paviljon Konjički paviljon dio je novootvorenog konjičkog centra. Objekt je smješten na kulturnoj baštini i zaštićen kulturnim prostorom povijesne cjeline izložbe. Glavni arhitektonski koncept je isključenje masivnih kapitalnih zidova u korist prozirnih drvenih elemenata čipke. Glavni motiv fasadnog ornamenta je stilizirani ritmički uzorak u obliku pšeničnih ušiju ili zobi. Tanki metalni stupovi gotovo neprimjetno podupiru svjetlosne zrake zalijepljenog drvenog krova, koji se podizao, s završetkom u obliku stilizirane siluete konjske glave.

Privatna Kuća

The Cube

Privatna Kuća Stvaranje kvalitetnog životnog iskustva i redefiniranje imidža stambene zgrade u Kuvajtu uz održavanje klimatskih potreba i potreba privatnosti koje diktira arapska kultura bili su glavni izazovi s kojima se dizajner suočio. Kuća Cube je četverokatna građevina od betona / čelika koja se temelji na sabiranju i oduzimanju unutar kocke stvarajući dinamičan doživljaj između unutarnjih i vanjskih prostora kako biste uživali u prirodnoj svjetlosti i pejzažnom pogledu tijekom cijele godine.

Seoska Kuća

House On Pipes

Seoska Kuća Mreža vitkih čeličnih cijevi postavljenih na postupan način minimizira zgradu građevine, istovremeno pružajući krutost i stabilnost za podizanje životnog prostora iznad ovoga. U skladu s minimalističkim pristupom ikonama, ova seoska kuća dizajnirana je u okviru postojećih stabala da bi smanjila unutarnji dobitak topline. Tome je pomoglo i namjerno posrtanje blokova Fly pepela na pročelju, a rezultirajuća praznina i sjena prirodno hlade zgradu. Podizanje kuće osiguralo je i da je krajolik bio neprekidan i da su pogledi bili neograničeni.

Kuća

Basalt

Kuća Izgrađen za udobnost i eleganciju. Ovaj je dizajn uistinu privlačan i izvanredan iznutra i izvana. Značajke uključuju hrastovo drvo, prozore napravljene da unose puno sunčeve svjetlosti i umirujuće su to za oči. Očaravajuća je ljepotom i tehnikom. Jednom kada ste u ovoj kući, ne možete primijetiti spokoj i osjećaj oaze koji vas preuzima. Povjetarac drveća i okoline sunčevim zracima čini ovu kuću jedinstvenim mjestom za život daleko od užurbanog gradskog života. Kuća Basalt izgrađena je da udovolji i primi različite ljude.

Dizajn Dvorišta I Vrta

Shimao Loong Palace

Dizajn Dvorišta I Vrta Korištenjem prirodne i tečne jezične razumske organizacije krajolika, dvorišta su međusobno povezana u više dimenzija, prožeta međusobno i glatko se pretvaraju. Vješto koristeći vertikalnu strategiju, visinska razlika od 4 metra vratit će se na vrhunac i značajku projekta, stvarajući umjetnički, dnevni, prirodni dvorišni krajolik na više razina.