Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Službena Trgovina, Maloprodaja

Real Madrid Official Store

Službena Trgovina, Maloprodaja Koncept dizajna trgovine zasnovan je na iskustvu tvrtke Santiago Bernabeu, usredotočen na iskustvo kupovine i stvaranje dojma. To je koncept koji istodobno koji klub odaje počast, hvali i besmrtno iskazuje da su postignuća rezultat talenta, truda, borbe, predanosti i odlučnosti. Projekt uključuje idejni dizajn i komercijalnu implementaciju, brendiranje, pakiranje, grafičku liniju i industrijski dizajn namještaja.

Stambena Kuća

Tempo House

Stambena Kuća Ovaj je projekt cjelovita obnova kuće kolonijalnog stila u jednom od najšarmantnijih naselja u Rio de Janeiru. Postavljen na izvanrednom mjestu, punom egzotičnog drveća i biljaka (izvorni krajobrazni plan poznatog krajobraznog arhitekta Burle Marxa), glavni cilj je bio integrirati vanjski vrt s unutarnjim prostorima otvaranjem velikih prozora i vrata. Dekoracija ima važne talijanske i brazilske marke, a njezin je koncept imati to kao platno kako bi kupac (kolekcionar umjetnosti) mogao prikazati svoje omiljene komade.

Dizajnerski Studio S Galerijom

PARADOX HOUSE

Dizajnerski Studio S Galerijom Dvorana multimedijskog dizajna, na raskrižju nivoa, paradoks kuća pronalazi savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila, istovremeno odražavajući vlasnika jedinstveni ukus i način života. Stvorio je upečatljiv studio za multimedijski dizajn s čistim, kutnim linijama na kojem se nalazi istaknuta žuto obojena staklena kutija na mezzaninu. Geometrijski oblici i linije moderni su i nadahnjujući, ali s ukusom učinjeni kako bi osigurali jedinstveni radni prostor.

Centar Za Učenje

STARLIT

Centar Za Učenje Starlit centar za učenje dizajniran je za pružanje treninga o izvedbi u opuštenom okruženju za učenje djece od 2 do 6 godina. Djeca u Hong Kongu studiraju pod velikim pritiskom. Kako bismo kroz izgled i prostor uklopili različite forme i uklopili razne programe, primjenjujemo Planiranje Starog Rima. Kružni elementi su uobičajeni uzduž zračenja krakova unutar rasporeda osovina radi povezivanja učionice i ateljea između dva različita krila. Ovaj je centar za učenje dizajniran za stvaranje ugodne atmosfere za učenje s krajnjim prostorom.

Dizajn Ureda

Brockman

Dizajn Ureda Kao investicijsko poduzeće sa sjedištem u trgovini rudarstva, učinkovitost i produktivnost su ključni aspekti u poslovnoj rutini. Dizajn je u početku bio nadahnut prirodom. Još jedna inspiracija vidljiva u dizajnu je naglasak na geometriji. Ti su ključni elementi bili u prvom planu dizajna i tako su vizualno prevedeni uporabom geometrijskih i psiholoških shvaćanja forme i prostora. Održavajući prestiž i ugled komercijalne zgrade svjetske klase, rađa se jedinstvena korporativna arena upotrebom stakla i čelika.

Restoran S Roštiljem

Grill

Restoran S Roštiljem Opseg projekta preuređuje postojeću radionicu za popravku motocikala površine 72 četvorna metra u novi restoran Roštilj. Opseg posla uključuje cjeloviti redizajn vanjskog i unutarnjeg prostora. Vanjski izgled bio je inspiriran spojnicom za roštilj s jednostavnom crno-bijelom shemom boje drvenog ugljena. Jedan od izazova ovog projekta je uklapanje u agresivne programske potrebe (40 mjesta u blagovaonici) na tako malom prostoru. Uz to, moramo raditi s neobičnim malim proračunom (40 000 američkih dolara), koji uključuje sve nove HVAC jedinice i novu komercijalnu kuhinju.