Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Ureda

Brockman

Dizajn Ureda Kao investicijsko poduzeće sa sjedištem u trgovini rudarstva, učinkovitost i produktivnost su ključni aspekti u poslovnoj rutini. Dizajn je u početku bio nadahnut prirodom. Još jedna inspiracija vidljiva u dizajnu je naglasak na geometriji. Ti su ključni elementi bili u prvom planu dizajna i tako su vizualno prevedeni uporabom geometrijskih i psiholoških shvaćanja forme i prostora. Održavajući prestiž i ugled komercijalne zgrade svjetske klase, rađa se jedinstvena korporativna arena upotrebom stakla i čelika.

Naziv projekta : Brockman , Ime dizajnera : Catherine Cheung, Ime klijenta : THE XSS LIMITED.

Brockman  Dizajn Ureda

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.