Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovački Centar

Fluxion

Trgovački Centar Inspiracija ovog programa dolazi iz brda mravinjaka koji ima jedinstvenu strukturu. Iako je unutarnja struktura brda mrava vrlo složena, ona može izgraditi ogromno i uređeno kraljevstvo. To pokazuje da je njegova arhitektonska struktura izuzetno racionalna. U međuvremenu, unutrašnjost gracioznih lukova brežuljaka od mrava gradi impozantnu palaču koja se čini izvanrednim. Stoga dizajner koristi mudrost mudraca za referencu kako bi izgradila umjetnički i dobro izgrađen prostor kao i brda mrava.

Ulazni Stol

organica

Ulazni Stol ORGANICA je Fabriziov filozofski prikaz bilo kojeg organskog sustava u kojem su svi dijelovi međusobno povezani kako bi stvorili egzistenciju. Dizajn se temeljio na složenosti ljudskog tijela i ljudskog pred koncepcije. Gledatelja vodi u uzvišeno putovanje. Prolazi za ovo putovanje su dva masivna drvena oblika koja se percipiraju kao pluća, zatim aluminijska osovina s priključcima koji nalikuju kralježnici. Gledatelj može pronaći iskrivljene šipke koje nalikuju arterijama, oblik koji se može interpretirati kao organ, a finale je prelijepo staklo od šablona, snažno, ali krhko, baš poput ljudske kože.

Izložbeni Štand

Onn Exhibition

Izložbeni Štand Onn je vrhunski ručni proizvod koji spaja tradicije i moderne dizajne majstora kulturnih dobara. Materijali, boje i proizvodi tvrtke Onn nadahnuti su prirodom koja rasvjetljava tradicionalne likove s okusom sjaja. Izložbeni štand izgrađen je tako da replicira prizor prirode koristeći materijale koji se upotpunjuju proizvodima i postaju skladno umjetničko djelo.

Kalendar

calendar 2013 “Farm”

Kalendar Farma je kalendar sa papirnatim papirima. Potpuno sastavljen čini simpatičnu minijaturnu farmu sa šest različitih životinja. Život s dizajnom: Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su korištenjem koncepta "Život s dizajnom".

Postolje Za Kaput

Lande

Postolje Za Kaput Kaput je dizajniran kao izrazito dekorativna i funkcionalna skulptura ureda, spoj umjetnosti i funkcije. Smatralo se da je sastav estetski oblik koji će uljepšati uredski prostor i zaštititi danas većinu ikoničnih korporativnih odjevnih predmeta, Blazer. Krajnji rezultat je vrlo energičan i sofisticiran komad. Zamišljanje proizvodnje i maloprodaje bilo je dizajnirati da bude lagan, jak i masivan.

Privjesna Led Svjetiljka

Stratas.07

Privjesna Led Svjetiljka Uz visoku standardnu obradu i izvrsnost u svim detaljima nastojimo stvoriti jednostavan, čist i bezvremenski dizajn. Osobito Stratas.07, koji sa svojim savršeno simetričnim oblikom apsolutno slijedi pravila ove specifikacije. Ugrađeni Xicato XSM Artist Series LED modul ima indeks prikazivanja boja> / = 95, svjetlinu 880lm, snagu 17W, temperaturu boje 3000 K - toplo bijelo (2700 K / 4000 K dostupno na zahtjev) , Život LED modula navodi proizvođač s 50 000 sati - L70 / B50, a boja je konzistentna tijekom vijeka trajanja (1x2 koračni MacAdams tijekom životnog vijeka).