Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kontrola Kvalitete Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kvalitete Zraka Midea Sensia AQC inteligentni je hibrid koji integrira kućni interijer i s elegancijom i sa stilom. Donosi humaniziranu tehnologiju i inovacije kroz značajke, kontrolu pročišćavanja temperature i kvalitete zraka uz osvjetljenje i vazu u dekor sobe. Bolje stanje dolazi putem tehnologije senzora koji mogu očitavati okoliš i održavati lokalnu temperaturu i vlažnost stabilnom, u skladu s prethodnim postavkama, izrađenim od MideaApp.

Autonomni Mobilni Robot

Pharmy

Autonomni Mobilni Robot Autonomni navigacijski robot za bolničku logistiku. To je sustav usluga za proizvode koji izvodi sigurne učinkovite isporuke, smanjujući izglede zdravstvenog radnika da se razboli, ograničavajući pandemijske bolesti između bolničkog osoblja i pacijenata (COVID-19 ili H1N1). Dizajn pomaže u rješavanju bolničkih isporuka uz jednostavan pristup i sigurnost, koristeći jednostavnu interakciju s korisnikom kroz prijateljsku tehnologiju. Robotske jedinice imaju mogućnost samostalnog kretanja u zatvorenom prostoru i sinkronizirani su tok sa sličnim jedinicama, što je u mogućnosti da zajednički rade tim tima.

Stambena

Shkrub

Stambena Škrubova kuća pojavila se iz ljubavi i ljubavi - ljubavni par s troje djece. DNK kuće uključuje strukturirajuće estetske principe koji inspiraciju pronalaze u ukrajinskoj povijesti i kulturi nadahnutoj japanskom mudrošću. Element zemlje kao materijala očituje se u strukturalnim aspektima kuće, kao što je izvorni krovo od slame i prekrasnim i gustim zidovima od teksture. Ideja o odavanju počasti, kao utemeljitelju, može se osjetiti u cijelom domu, poput osjetljive nitne.

Pametni Difuzor Arome

Theunique

Pametni Difuzor Arome Agarwood je rijedak i skup. Njegovu aromu može se dobiti samo spaljivanjem ili ekstrakcijom, koju koristi u zatvorenom prostoru i nudi je malo korisnika. Da biste razbili ova ograničenja, nakon trogodišnjih napora s preko 60 dizajna, 10 prototipa i 200 eksperimenata stvoreni su pametni difuzor arome i prirodno ručno rađene tablete agarwood. Prikazuje novi mogući poslovni model i koristeći kontekst za agarwood industriju. Korisnici mogu jednostavno umetnuti difuzor u automobil, lako prilagoditi vrijeme, gustoću i raznolike arome i uživati u imerzivnoj aromaterapiji gdje god krenuli i kad god se voze.

Klima Uređaj

Midea Sensia HW

Klima Uređaj Midea Sensia promiče kvalitetu života i inovativan način eksponiranja predmeta ukrašavanja. Osim učinkovitosti i tišine zraka, predstavlja inovativni dodirni zaslon koji omogućava pristup funkcijama i bojama i intenzitetu munje. Terapija u boji koja pomaže antistresnom procesu, u trendu inovativnih proizvoda na oba načina, blagostanja i estetike. Uz različite estetike, njeni oblici integriraju kućni interijer i s elegancijom i sa stilom, vrednujući kuću neizravnom svjetlošću.

Stol

Duoo

Stol Duoo stol je želja za izražavanjem karaktera kroz minimalizam oblika. Njegove tanke vodoravne linije i uglate metalne noge stvaraju snažnu vizualnu sliku. Gornja polica omogućuje vam postavljanje pribora kako se ne bi ometali tijekom rada. Skriveni pladanj na površini za povezivanje uređaja održava čistu estetiku. Stolna ploča izrađena od prirodnog furnira nosi toplinu teksture od prirodnog drva. Stol održava besprijekornu ravnotežu zahvaljujući skladno odabranim materijalima, funkcionalnosti i praktičnosti u kombinaciji s estetikom pravilnih i strogih oblika.