Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Spremnik Začina

Ajorí

Spremnik Začina Ajorí je kreativno rješenje za organiziranje i spremanje različitih začina, začina i začina kako bi se zadovoljile i uklopile različite kulinarske tradicije svake zemlje. Svojim elegantnim organskim dizajnom čini kiparsko djelo, što rezultira izvrsnim ukrasom koji se odražava kao pokretač razgovora oko stola. Dizajn pakiranja inspiriran je kožom češnjaka i postaje jedinstveni prijedlog eko pakiranja. Ajorí je ekološki prihvatljiv dizajn planeta, inspiriran prirodom i u potpunosti izrađen od prirodnih materijala.

Upciklirani Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upciklirani Nakit Prekrasan, jasan, upciklirani nakit, dizajniran iz potrebe da se otpadni materijal upotrebljava za proizvodnju lustera Claire de Lune. Ova linija razvila se u znatan broj zbirki - sve pričaju priče, a sve predstavljaju vrlo osobne poglede na filozofije dizajnera. Transparentnost je vitalni dio vlastite filozofije dizajnera, a na to se odražava izbor korištenog akrila. Osim korištenog zrcalnog akrila koji sam reflektira svjetlost, materijal je uvijek proziran, u boji ili bistri. CD ambalaža pojačava koncepte zamjene.

Konzola

Mabrada

Konzola Jedinstvena konzola izrađena od obojenog drveta s kamenom obradom, na kojoj se nalazi stara autentična brusilica za kavu koja seže u razdoblje otomanske vlasti. Reproduciran je i isklesan jordanski hladnjak za kavu (Mabrada) koji je stajao kao jedna noga na suprotnoj strani konzole na kojoj sjedi brusilica, stvarajući fascinantan komad za predsoblje ili dnevni boravak.

Prsten

The Empress

Prsten Fantastični ljepotni kamen - pirop - njegova suština donosi veličinu i svečanost. To je ljepota i jedinstvenost kamena identificirala sliku, koja je namijenjena budućem ukrasu. Trebalo je stvoriti jedinstveni okvir za kamen, koji bi ga nosio u zrak. Kamen je bio izvučen izvan držanog metala. Ova formula senzualnu strast i privlačnu silu. Važno je bilo zadržati klasični koncept, podupirući modernu percepciju nakita.

Broš

The Sunshine

Broš Značajka ovog nakita je u tome što je ovdje korišten veliki kameni složeni oblik koji je postavljen na nevidljivi (zračni) okvir. Nakit dizajna nakita otvara samo kamenje skrivajući tehnologiju montaže. Sam kamen drže dva neupadljiva učvršćenja i tanka ploča obasjana dijamantima. Ova ploča je osnova svih brojeva nosećih konstrukcija. Drži i drugi kamen. Cjelokupna kompozicija postala je moguća nakon obrade glavnoga brusnog kamena.

Dvosjed

Mowraj

Dvosjed Mowraj je dvosjed stvoren za utjelovljenje duha egipatskih i gotičkih stilova. Oblik je izveden iz Nowraga, egipatske verzije muljaže izmijenjene kako bi utjelovio gotički štih, a da ne ugrozi njegovu etničku anteiluvijsku suštinu. Dizajn je crno lakiran, na kojem su ugrađene gravure etničkog egipatskog ručnog izrade na rukama i nogama, kao i bogata baršunasta presvlaka dodana vijcima i povlačnim prstenovima što joj daje srednjovjekovni bačeni izgled gotičkog izgleda.