Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutarnji Prostor

Chua chu kang house

Unutarnji Prostor Akupunkturna točka ove kuće bila je spajanje zatvorenog prostora u potpuno novi vizualni tišina. Time se vraćaju određeni povijesni i sirovi šarm kako bi se zaštitila praznina kuće. Novi smještaj završava iznenađenjem interijera u unutrašnjosti; suha i mokra kuhinja u sklopu kuhinje i blagovaona u sklopu kuhinje. Životni prostor također je prekinut dojmljivim umjetničkim napadom koji je ubrzo postao električno ožičenje osobnog kućišta. Kako biste nadopunili cjelokupni naglasak, kriške tople svjetlosti potrebne su da se mrlje po svim zidovima u boji.

Kalendar

Calendar 2014 “Town”

Kalendar Town je komplet za izradu papira s dijelovima koji se mogu slobodno sastaviti u kalendar. Sastavite zgrade u različitim oblicima i uživajte u stvaranju vlastitog gradića. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.

Suvremeni Qipao

The Remains

Suvremeni Qipao Inspiracija je iz kineskih relikvija, "Keramika" je najpopularnija zastupljenost koja je najpopularnija bez obzira na kralja i ljude. U mojoj studiji i danas su središnji kineski estetski standardi mode i Feng Shui (dizajn interijera i okoliša) nepromijenjeni. Vole vidi, prolaze i žele. Želio bih dizajnirati Qipao kako bi implikaciju i značajku keramike prenio iz stare dinastije u suvremenu modu. I izaziva ljude koji su zaboravili svoju kulturu i nacionalnost kad god smo u i-generaciji.

Restoran

Osaka

Restoran Smješten u susjedu Itaima Bibija (Sao Paulo, Brazil), Osaka s ponosom pokazuje svoju arhitekturu, nudeći intiman i ugodan ambijent u svojim različitim prostorima. Vanjska terasa uz ulicu je ulaz u zeleno i moderno dvorište, spoj interijera, eksterijera i prirode. Privatna i profinjena estetika materijalizirana je uporabom prirodnih elemenata kao što su drvo, kamenje, željezo i tekstil. Lamella krovni sustav s prigušenom rasvjetom i rešetkama od drva pažljivo su proučavani kako bi se dovršio usklađujući dizajn interijera i stvorili različiti ambijenti.

Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa, o kojem se gotovo slobodno priča o vinogradu. Njegov glavni potporni element koji je generiran digitalno proizvedenim stupcem predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prozor kuće Grapevine neprekidno je otvoren u svim smjerovima i omogućava neposredan krajobrazni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizualno poboljšanje ukusa svih vina za ispitivanje.

Kalendar

Calendar 2014 “Farm”

Kalendar Komplet za proizvodnju Farm Paper papira lako je sastaviti. Nije potrebno ljepilo ili škare. Sklopite postavljanjem dijelova zajedno s istom oznakom. Svaka će životinja biti dvomjesečni kalendar. Kvalitetni dizajni imaju moć mijenjati prostor i transformirati umove svojih korisnika. Oni nude udobnost gledanja, držanja i korištenja. Prožete su lakoćom i elementom iznenađenja, obogaćujući prostor. Naši originalni proizvodi dizajnirani su po konceptu Life with Design.