Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ova definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom orijentirom, predodređenom potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženom u svojoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integriran dizajn krovova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Dizajn Interijera

Gray and Gold

Dizajn Interijera Siva boja smatra se dosadnom. Ali danas je ova boja jedna od traka za glavu u takvim stilovima kao što su potkrovlje, minimalizam i hi-tech. Siva je boja sklonosti privatnosti, malo mira i odmora. On uglavnom poziva one koji rade s ljudima ili su uključeni u kognitivne zahtjeve, kao opću boju interijera. Zidovi, strop, namještaj, zavjese i podovi su sivi. Nijanse i zasićenost sive različite su samo. Zlato su dodali dodatni detalji i dodaci. Naglašen je okvirom za slike.

Kuća

Santos

Kuća Koristeći drvo kao glavni konstruktivni element, kuća pomiče svoje dvije razine u presjeku, stvarajući ostakljeni krov koji se integrira u kontekst i omogućuje ulazak prirodne svjetlosti. Prostor dvostruke visine artikulira taj odnos između prizemlja, gornjeg kata i pejzaža. Metalni krov nad krovnom svjetlošću leti, štiteći ga od pojave zapadnog sunca i formalno obnavljajući volumen, uokvirujući viziju prirodnog okoliša. Program je artikuliran lociranjem javnih upotreba u prizemlju i privatnih namjena na katu.

Komercijalni Dizajn Interijera

KitKat

Komercijalni Dizajn Interijera Na inovativan način predstavite koncept i cjelokupnu marku kroz dizajn trgovine, posebno za kanadsko tržište i klijentelu Yorkdale. Iskoristite iskustvo prethodnih skočnih i međunarodnih lokacija za inovaciju i preispitivanje cjelokupnog iskustva. Napravite ultra-funkcionalnu trgovinu, koja će dobro funkcionirati za vrlo visok, zamršeni prostor.

Dizajn Interijera

Arthurs

Dizajn Interijera Suvremeni sjevernoamerički roštilj, koktel salon i krovna terasa smješteni u Midtownu u Torontu slave rafinirani klasični jelovnik i popustljiva pića s potpisom. Arthur's Restaurant ima tri različita prostora za uživanje (blagovaonica, bar i krovni popločani dio) koji se istovremeno osjećaju intimno i prostrano. Strop je jedinstven po svom dizajnu obloženih drvenih ploča s furnirom od drva, konstruiranim da poboljšaju osmerostrani oblik prostorije i oponašaju izgled presječenog kristala koji visi gore.

Zabavna Kuća Za Djecu

Fun house

Zabavna Kuća Za Djecu Ovaj je građevinski dizajn namijenjen djeci za učenje i igru, što je totalno zabavna kuća od super oca. Dizajnerski kombinirani zdravi materijali i sigurnosni oblici čine prekrasan i zanimljiv prostor. Pokušali su napraviti ugodnu i toplu kuću za djecu i pokušali su intenzivirati odnos roditelj - dijete. Klijent je dizajneru rekao da postigne 3 cilja, a to su: (1) prirodni i sigurnosni materijali, (2) usrećivanje djece i roditelja i (3) dovoljno prostora za pohranu. Dizajner je pronašao jednostavnu i jasnu metodu za postizanje cilja, a to je dom, sam početak dječjeg prostora.