Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Gostoprimstvo Na Stadionu

San Siro Stadium Sky Lounge

Gostoprimstvo Na Stadionu Projekt novih Sky salona samo je prvi korak velikog programa obnove koji AC Milan i FC Internazionale zajedno s Općinom Milan provode s ciljem pretvaranja stadiona San Siro u višenamjenski objekt sposoban za smještaj svih važni događaji s kojima će se Milano suočiti tijekom nadolazeće EXPO 2015. Nakon uspjeha projekta skybox, Ragazzi & Partneri proveli su ideju o stvaranju novog koncepta ugostiteljskih prostora na glavnoj grandioznoj tribini stadiona San Siro.

Uredska Mala Ljestvica

Conceptual Minimalism

Uredska Mala Ljestvica Dizajn interijera pruga se estetskom, ali ne i funkcionalnom minimalizmu. Prostor otvorenog plana naglašen je čistim linijama, velikim ostakljenim otvorima koji omogućuju obilje prirodnog dnevnog svjetla, omogućujući liniji i ravnini da postanu osnovni strukturni i estetski elementi. Nedostatak pravih kutova odredio je potrebu za dinamičnijim prikazom prostora, dok izbor svijetle palete boja u kombinaciji s materijalnom i teksturiranom raznolikošću omogućava jedinstvo prostora i funkcije. Nedovršeni betonski slojevi uzdižu se na zidove kako bi se postigao kontrast između bijelo-meke i grubo-sive boje.

Vrt

Tiger Glen Garden

Vrt Vrt Tiger Glen je vrt koji kontemplira sagrađen u novom krilu Johnson muzeja umjetnosti. Inspirirana je kineskom prispodobom, zvanom Tri smijeha tigrastog glena, u kojoj troje ljudi prevladava svoje sektaške razlike da bi pronašlo jedinstvo prijateljstva. Vrt je dizajniran u strogom stilu zvanom japanskog karesansui u kojem se stvara slika prirode s rasporedom kamenja.

Kreativna Pregradnja

Redefinition

Kreativna Pregradnja Projekt je bio kratak da se održi planinski kontekst, a da se pri tome ne ostave rustikalni spomenci na prevladavajuće tipologije planinskih stanova. Uključila je veliku obnovu tipične planinske kuće. Sve bi se izrađivalo na licu mjesta, koristeći osnovne metale, borove šume i mineralne agregate, ljudski rad i stručnost. Glavna ideja koja je bila iza toga je omogućiti predmetima da dobiju na korištenje i sentimentalnu vrijednost nakon što ih vlasnici smatraju korisnim i poznatim, kao i da dizajniraju s obzirom na transformatorsku snagu materijala.

Restoran

100 Bites Dessert

Restoran Zalogaj kao tema dizajna, grafički portreti, modeli zuba, vizualne slike glave glave sve su ključne karakteristike koje pomažu u poticanju okusnih pupoljaka svakog kupca. Od maštovito smeđeg i bijelog grafičkog plafona, do bijelog super grafičkog zida, do uredno postavljenog zida proizvoda, zajedno sa 100 griznih ikona koje predstavljaju različite desetljeće, bogat dizajnirani okus crnog humora zbunjuje.

Korporativni Dizajn

Vivifying Minimalism

Korporativni Dizajn Isporučivo je bilo stvoriti suvremeni prostor koji prilagođava terapije temeljene na naprednoj tehnologiji, nudeći klasične spa tretmane. Rezultirajući prijedlog bio je stvaranje dinamičnog prostora koji će se oslobađati strogosti znanstvenih laboratorija uz dodavanje poznatih konotacija toplih klasičnih interijera. Inspiracija za prizemlje lobija dolazila je iz zen filozofije i dijadičke prirode kosmosa. Bijeli lavaplaster nagovještava klinički bijeli i znanstveni razlog, čokoladno smeđa boja iz klasične palete koja nagovješćuje ukusne konotacije ljudskih želja.