Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Projekt Future 02 kolekcija je nakita s zabavnim i živopisnim zavojem nadahnutim teoremama krugova. Svaki je komad stvoren softverom za računalno oblikovanje, koji je u cijelosti ili djelomično izgrađen selektivnom tehnologijom laserskog sinteriranja ili čeličnim 3D tiskanjem i ručno završen tradicionalnim tehnikama izrade srebrnjaka. Zbirka crpi inspiraciju iz oblika kruga i pažljivo je osmišljena da vizualizira euklidske teoreme u obrasce i oblike nošenja umjetnosti, simbolizirajući na taj način novi početak; polazna točka za uzbudljivu budućnost.

Trench Kaput

Renaissance

Trench Kaput Ljubav i svestranost. Prekrasna priča utisnuta u tkaninu, krojenje i koncept ovog trench'coat-a, zajedno sa svim ostalim odjevnim predmetima iz kolekcije. Jedinstvenost ovog komada zasigurno je urbani dizajn, minimalistički dodir, no ono što ovdje zaista iznenađuje, radije bi mogla biti njegova svestranost. Samo zatvori oči, molim te. Prvo, trebali biste vidjeti ozbiljnu osobu koja ide na njezin ozbiljan posao. Sada odmahnite glavom, a upravo ispred vas vidjet ćete napisanu plavu jaknu s jarkom, na kojoj će biti neke 'magnetske misli'. Napisana rukom. S ljubavlju, ukor!

Sklopivi Naočale

Blooming

Sklopivi Naočale Sonjin dizajn naočala nadahnuo je cvjetanje cvijeća i rani okviri naočala. Kombinirajući organske oblike prirode i funkcionalne elemente okvira naočala, dizajner je razvio kabriolet s kojim se može lako manipulirati dajući nekoliko različitih izgleda. Proizvod je također dizajniran s praktičnom sklopivom mogućnošću, zauzimajući što manje prostora u torbi za nosače. Leće su izrađene od lasersko izrezanog pleksiglasa s cvjetnim otiscima Orhideje, a okviri su izrađeni ručno koristeći mesing od pozlaćenih 18k.

Višenamjenske Naušnice

Blue Daisy

Višenamjenske Naušnice Daisy's su složeni cvjetovi s dva cvijeta kombinirana u jedan, unutarnji dio i vanjski laticu. Simbolizira isprepletenost dviju koji predstavljaju pravu ljubav ili konačnu vezu. Dizajn se sljubljuje u jedinstvenost cvijeta tratinčice što omogućuje nositelju Plave tratinčice na više načina. Izbor plavih safira za latice moraju naglasiti nadahnuće, želju i ljubav. Žuti safiri odabrani za središnju laticu cvijeća obuzimaju nositelja osjećaja radosti i ponosa pružajući korisniku potpuni spokoj i povjerenje u iskazivanju njegove elegancije.

Privjesak

Eternal Union

Privjesak Vječna unija Olge Yatskaer, profesionalna povjesničarka koja je odlučila započeti novu karijeru dizajnera nakita, izgleda jednostavno, ali puno smisla. Neki će u njemu pronaći dodir keltskog nakita ili čak Heraklesov čvor. Komad predstavlja jedan beskonačni oblik, koji izgleda kao dva međusobno povezana oblika. Ovaj efekt stvara se mrežaste linije urezane na komad. Drugim riječima - njih dvoje su povezani jedno kao drugo, a jedno je spajanje njih dvoje.

Kolekcija Nakita

Ataraxia

Kolekcija Nakita U kombinaciji s modom i naprednom tehnologijom, cilj projekta je stvoriti komade nakita koji stare gotičke elemente mogu pretočiti u novi stil, raspravljajući o potencijalu tradicionalnog u suvremenom kontekstu. Sa zanimanjem za način na koji gotičke vibracije utječu na publiku, projekt pokušava izazvati jedinstveno individualno iskustvo kroz razigranu interakciju, istražujući odnos dizajna i korisnika. Sintetički dragog kamenja, kao materijal s nižim ekološkim otiscima, izrezani su na neobično ravne površine kako bi bacili svoje boje na kožu radi poboljšanja interakcije.