Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih hlača. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, ona se može prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što kombinira kišni kaput i kišobran u jednom stavku. S kišobranom kabanicom ruke su slobodne. Također, može biti savršen za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga, u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.

Prsten

Doppio

Prsten Ovo je uzbudljiv dragulj mistične prirode. "Doppio", u spiralnom obliku, putuje u dva smjera simbolizirajući vrijeme muškaraca: njihovu prošlost i budućnost. Ona nosi srebro i zlato koji predstavljaju razvoj vrlina ljudskog duha tokom njegove povijesti na Zemlji.

Ogrlica

Sakura

Ogrlica Ogrlica je vrlo fleksibilna i izrađena je od različitih komada koji se bez ikakvog lijepljenja leže zajedno da bi se lijepo kaskadirali na ženskom vratu. Središnje cvijeće s desne strane se okreće, a postoji mogućnost da se lijevi kraći komad ogrlice zasebno koristi kao broš. Ogrlica je vrlo lagana s obzirom na 3D oblik i složenost komada. Ukupna težina za njega iznosi 362,50 grama 18 karata, s 518,75 karata kamena i dijamanata

Svileni Četverokut

Passion

Svileni Četverokut "Strast" je jedan od objekata "Pozdravi". Svileni šal lijepo uklopite u džepni kvadrat ili ga uokvirite kao umjetničko djelo i učinite ga cijelim životom. To je poput igre - svaki objekt ima više funkcija. "Pozdravi" utjelovljuju nježnu povezanost starih zanata i predmeta modernog dizajna. Svaki je dizajn jedinstveno umjetničko djelo i priča drugačiju priču. Zamislite mjesto na kojem svaki mali detalj govori priču, gdje je kvaliteta vrijednost života, a najveći luksuz je istina sebi. Ovdje se susreću "Pozdravi". Neka vas umjetnost upozna i ostari sa vama!

Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Projekt Future 02 kolekcija je nakita s zabavnim i živopisnim zavojem nadahnutim teoremama krugova. Svaki je komad stvoren softverom za računalno oblikovanje, koji je u cijelosti ili djelomično izgrađen selektivnom tehnologijom laserskog sinteriranja ili čeličnim 3D tiskanjem i ručno završen tradicionalnim tehnikama izrade srebrnjaka. Zbirka crpi inspiraciju iz oblika kruga i pažljivo je osmišljena da vizualizira euklidske teoreme u obrasce i oblike nošenja umjetnosti, simbolizirajući na taj način novi početak; polazna točka za uzbudljivu budućnost.