Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća Za Odmor

Chapel on the Hill

Kuća Za Odmor Nakon što je napuštena više od 40 godina, raspadnuta metodistička kapela na sjeveru Engleske pretvorena je u kuću za samostalan boravak za 7 osoba. Arhitekti su zadržali izvorne karakteristike - visoki gotički prozori i glavna dvorana za sastanke - pretvorili su kapelu u skladan i udoban prostor preplavljen dnevnom svjetlošću. Ova zgrada iz 19. stoljeća nalazi se na seoskom engleskom selu s panoramskim pogledom na brda i prekrasne krajolike.

Ured

Blossom

Ured Iako je to uredski prostor, koristi smjelu kombinaciju različitih materijala, a zelena struktura sadnje daje osjećaj perspektive tijekom dana. Dizajner pruža samo prostor, a vitalnost prostora i dalje ovisi o vlasniku, koristeći snagu prirode i jedinstveni stil dizajnera! Ured više nije jedna funkcija, dizajn je raznolikiji, pa će se koristiti u velikom i otvorenom prostoru za stvaranje različitih mogućnosti između ljudi i okoliša.

Ured

Dunyue

Ured Tijekom procesa razgovora, dizajneri prepuštaju dizajnu ne samo prostornu podjelu unutrašnjosti, već i povezanost grada / prostora / ljudi, tako da se okruženje i prostor s niskim ključevima ne sukobljavaju u gradu, a dan je skrivena fasada na ulici, noć. Tada postaje stakleni svjetlosni okvir u gradu.

Blagovaonica

Elizabeth's Tree House

Blagovaonica Dokaz arhitektonske uloge u procesu ozdravljenja, Elizabeth's Tree House novi je paviljon za blagovanje u terapijskom kampu u Kildareu. Služeći djeci koja se oporavlja od ozbiljnih bolesti, prostor formira drvenu oazu usred hrastove šume. Dinamičan, ali funkcionalan sustav dijagnosticiranja drveta uključuje ekspresivan krov, široko zastakljivanje i šarene obloge od ariša, što stvara unutarnji prostor za ručavanje koji tvori dijalog s okolnim jezerom i šumom. Duboka povezanost s prirodom na svim razinama potiče korisničku udobnost, opuštanje, liječenje i očaravanje.

Multi Komercijalni Prostor

La Moitie

Multi Komercijalni Prostor Naziv projekta La Moitie potječe od francuskog prijevoda polovine, a dizajn primjereno odražava to ravnotežu između suprotstavljenih elemenata: kvadrata i kruga, svijetla i tamna. S obzirom na ograničen prostor, tim je nastojao uspostaviti vezu i podjelu između dva odvojena maloprodajna područja primjenom dviju suprotstavljenih boja. Iako je granica između ružičastog i crnog prostora jasna, također je zamagljena u različitim perspektivama. Spiralno stubište, napola ružičasto i napola crno, nalazi se u središtu trgovine i pruža.

Medicinski Centar Ljepote

LaPuro

Medicinski Centar Ljepote Dizajn je više nego dobra estetika. To je način na koji se prostor koristi. Medicinski centar integrira oblik i funkcionira kao jedno. Razumijevanje zahtjeva korisnika i pružiti im iskustvo svih suptilnih dodira u okruženju koji osjećaju olakšanje i istinsku brigu. Dizajn i novi tehnološki sustav pružaju korisniku rješenja i lako se upravljaju. S obzirom na zdravlje, dobrobit i medicinu, centar je prihvatio ekološki održive materijale i nadgledao proces izgradnje. Svi su elementi integrirani u dizajn gdje je zaista pogodan za korisnike.