Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prebivalište

Panorama Villa

Prebivalište Aludirajući na strukturu tipičnog sela Mani, koncept je zamišljen kao niz pojedinačnih kamenih ulomaka koji se vrte oko atrija, ulaza i životnih prostora. Grubi volumeni rezidencije otvaraju dijalog sa svojim prirodnim okruženjem, dok ritam njihovih otvaranja ili osigurava privatnost ili poziva na panoramski pogled na horizont, gradeći izravno iskustvo uzastopnih i raznolikih narativa. Vila se nalazi u naselju Navarino Residences, kolekciji luksuznih vila u privatnom vlasništvu u srcu odmarališta Navarino Dunes.

Prodajni Centar

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Prodajni Centar Dizajn kombinira narod sjeveroistoka s nježnošću i gracioznošću Juga kako bi omogućio život pun inkluzije. Pametan dizajn i kompaktan raspored proširuju unutarnju arhitekturu. Dizajner koristi jednostavne i međunarodne dizajnerske vještine s čistim elementima i običnim materijalima, koji čine prostor prirodnim, ležernim i jedinstvenim. Dizajn je prodajni centar s 600 četvornih metara, a cilj mu je dizajnirati moderan orijentalni prodajni centar, čineći srce stanovnika tihim i odbaciti buku izvana. Budite spori i uživajte u ljepoti života.

Prodajni Centar

Yango Poly Kuliang Hill

Prodajni Centar Ovaj dizajn ima za cilj istražiti kako donijeti oduševljeno iskustvo prigradskog idiličnog života, koji tjera ljude da vode dobar život i navodi ljude da se kreću prema orijentalnom pjesničkom stanu. Dizajner koristi modernu i jednostavnu vještinu dizajna s prirodnim i običnim materijalima. Fokusirajući se na duh i zanemarujući formu, dizajn kombinira elemente krajolika Zen i kulturu čaja, zaljubljene osjećaje ribara, kišobran od uljanog papira. Rukovanjem detaljima uravnotežuje funkciju i estetiku, a život čini umjetničkim.

Vila

Tranquil Dwelling

Vila Dizajn koristi dizajnerske tehnike formalne ravnoteže kao osnove za prenošenje orijentalne umjetničke koncepcije. Usvaja elemente bambusa, orhideje, cvijeta šljive i krajolika. Jednostavni zaslon nastaje produženjem oblika bambusa oduzimanjem betonskog oblika i zaustavlja se tamo gdje bi trebao stati. Raspored dnevnog boravka i blagovaonice gore-dolje definira ograničenje prostora i utjelovljuje prostor orijentalne perspektive koji je rijedak i krpa. Oko teme jednostavnog života i laganog putovanja, pokretne linije su jasne, to je novi pokušaj za životnu sredinu ljudi.

Stan

Nishisando Terrace

Stan Ova etažirana kuća sastoji se od 4 kuće na tri kata nižeg volumena i nalazi se na lokaciji blizu središta grada. Cedar rešetka koja okružuje izvan zgrade štiti privatnost i izbjegava sputavanje degradacije tijela zgrade zbog izravnog sunčevog svjetla. Čak i s jednostavnim kvadratnim planom, spiralnom 3D konstrukcijom izrađenom spajanjem privatnog vrta na različitim razinama, svaka soba i hodnik stubišta vode do maksimalnog volumena ove zgrade. Promjena fasade od cedrovih ploča i kontrolirani razmjeri mogu omogućiti da ova zgrada i dalje bude organska i stapa se s trenutnim promjenama u gradu.

Obiteljski Tržni Centar

Funlife Plaza

Obiteljski Tržni Centar Funlife Plaza obiteljski je centar za slobodno vrijeme i obrazovanje djece. Teži stvaranju hodnika trkaćih automobila za djecu koji će se voziti automobilima tijekom roditeljske kupovine, kućice na drvetu za djecu koja se paze i igraju unutra, "lego" strop sa skrivenim imenom trgovačkog centra koji djeci nadahnjuje maštu. Jednostavna bijela pozadina s crvenom, žutom i plavom, neka djeca crtaju i boje na zidovima, podovima i WC-u!