Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Napa

Black Hole Hood

Napa Ovaj asortiman kapuljača dizajniran nadahnjujući crnom rupom i crvom rupu čini proizvod lijepim i modernim oblikom, što sve izaziva osjećaje i pristupačne cijene. Čine emocionalne trenutke i jednostavno korištenje tijekom kuhanja. Lagana je, jednostavna za ugradnju, lako se čisti i dizajnirana je za moderne iland kuhinje.

Prodajni Centar

HuiSheng Lanhai

Prodajni Centar S oceanskom tematikom scenskog dizajna, zauzmite svemirsku dušu, s kvadratom piksela kao elementom vizualne komunikacije, pustite djecu u igri da istraže otkrivanje učenja i rasta postanu jezgrom slučaja, slobodno pozicioniranje prostora predstavlja fantastični efekt obrazovanja u zabavi. Od oblika, razmjera, mogućnosti boje, strukture do psihološkog osjetilnog iskustva, koncept prostora se nastavlja i obogaćuje kada se svi elementi integriraju i sudaraju.

Zvučnik

Black Hole

Zvučnik Crna rupa dizajnirana je na temelju moderne inteligentne tehnologije, a radi se o Bluetooth prijenosnom zvučniku. Može se povezati s bilo kojim mobilnim telefonom s različitim platformama, a postoji i USB priključak za povezivanje s vanjskim prijenosnim spremištem. Ugrađena svjetlost može se koristiti kao stolno svjetlo. Također, privlačan izgled Crne rupe čini tako da se privlačni pribor za domaćinstvo može upotrijebiti u dizajnu interijera.

Prijenosni Bluetooth Zvučnik

Black Box

Prijenosni Bluetooth Zvučnik Ovo je Bluetooth prijenosni zvučnik. Lagana je i mala i ima emocionalni oblik. Oblik zvučnika Black Box sam dizajnirao pojednostavljujući oblik valova. Za slušanje stereo zvuka ima dva zvučnika, lijevi i desni. Također su ova dva zvučnika svaki dio valnog oblika. Jedan je pozitivan oblik vala i jedan negativan oblik vala. za upotrebu ovaj uređaj može povezati par s drugim elektroničkim uređajima kao što su mobilni i računalo putem Bluetooth-a i reproducira zvuk. Također ima dijeljenje baterije. Sklapajući dva zvučnika, na stolu se pojavljuje crna kutija kad se ne koristi.

Prodajni Centar

Ad Jinli

Prodajni Centar Ovim projektom obnovljene su stare građevine u urbanističkoj parceli i daje se nova funkcionalna misija zgradama da udovolje novim funkcionalnim zahtjevima. Dizajneri pokušavaju navesti ljude da prihvate moderan stil u četveroslojnom gradu, od preobrazbe fasada zgrade do dizajna interijera kako bi se osigurala cjelovitost implementacije projekta.

Prijenosni Zvučnik

Seda

Prijenosni Zvučnik Seda je osnovni funkcionalni uređaj inteligencijske tehnologije. Držač olovke u sredini je organizator prostora. Također, digitalne značajke kao USB priključak i Bluetooth veza čine je kao prijenosni uređaj za reprodukciju i zvučnike s prilagodbom za kućni prostor. Svjetlosna šipka ugrađena u vanjsko tijelo djeluje kao stolno svjetlo. Također, atraktivan izgled luksuznih čini ga tako da se privlačna kućna roba može upotrijebiti u dizajnu interijera. Također, korištenje prostora na bolji način jedno je od bitnih obilježja Seda.