Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

Muse

Svjetiljka Nadahnuti 'Pobijeđenim budizmom' u svojoj izreci da u našem svemiru nema apsolutnih kvaliteta, dali smo paradoksalnu kvalitetu 'svjetlu' dajući mu 'fizičku prisutnost'. Duh meditacije koji potiče bio je snažan izvor inspiracije koji smo upotrijebili za stvaranje ovog proizvoda; utjelovljujući osobine "vremena", "materije" i "svjetlosti" u jednom proizvodu.

Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražavaju ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi su izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog tiska, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i umjeravanje svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Usredotočujući se na brzinu i jednostavnost uporabe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisničko iskustvo i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.

Organsko Maslinovo Ulje

Epsilon

Organsko Maslinovo Ulje Maslinovo ulje Epsilon je ograničeno izdanje proizvoda iz organskih maslinika. Cjelokupni postupak proizvodnje provodi se ručno, tradicionalnim metodama, a maslinovo ulje se puni nefiltrirano. Dizajnirali smo ovo pakiranje želeći osigurati da će potrošači osjetljive komponente visoko hranjivih proizvoda primiti iz mlina bez ikakvih preinaka. Koristimo bocu Quadrotta zaštićenu omotom, povezujemo kožom i stavimo u ručno izrađenu drvenu kutiju, zapečanu brtvenim voskom. Tako potrošači znaju da je proizvod došao izravno iz mlina bez ikakve intervencije.

Laboratorijski Sustav Pročišćavanja Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sustav Pročišćavanja Vode Purelab Chorus prvi je modularni sustav za pročišćavanje vode dizajniran da odgovara pojedinačnim laboratorijskim potrebama i prostoru. Dostavlja sve stupnjeve pročišćene vode, pružajući skalabilno, fleksibilno i prilagođeno rješenje. Modularni elementi mogu se distribuirati u laboratoriju ili se međusobno povezivati u jedinstvenom obliku tornja, čime se minimalizira otisak sustava. Haptičke kontrole nude visoko podesive brzine protoka doziranja, dok halo svjetla ukazuje na stanje zbora. Nova tehnologija čini Chorus najnaprednijim dostupnim sustavom, smanjujući utjecaj na okoliš i operativne troškove.