Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Naušnice I Prsten

Vivit Collection

Naušnice I Prsten Inspirisana oblicima koji se nalaze u prirodi, Vivit Collection stvara zanimljivu i znatiželjnu percepciju izduženim oblicima i zavojitim linijama. Komadi Vivita sastoje se od savijenih limova od žutog zlata od 18 kilograma i crnih rodijevih obloga na vanjskim stranama. Naušnice u obliku lista okružuju minđuše tako da prirodni pokreti stvaraju zanimljiv ples između crnog i zlata - skrivajući se i otkrivajući žuto zlato ispod. Sinuoznost oblika i ergonomski atributi ove zbirke predstavljaju očaravajuću igru svjetla, sjena, odsjaja i refleksija.

Umivaonik

Vortex

Umivaonik Cilj vrtlog dizajna je pronaći novi oblik utjecaja na protok vode u umivaonicima kako bi se povećala njihova učinkovitost, doprinijelo njihovom korisničkom iskustvu i poboljšalo njihove estetske i semiotičke kvalitete. Rezultat je metafora, izvedena iz idealiziranog vrtložnog oblika koji označava odvod i protok vode koji vizualno označavaju cijeli objekt kao funkcionalni umivaonik. Ovaj oblik u kombinaciji s slavinom vodi vodu u spiralni put koji omogućuje istoj količini vode da prekriva više tla što rezultira smanjenom potrošnjom vode za čišćenje.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Rizičnu trgovinu osmislila je i stvorila mala, dizajnerski studio i vintage galerija koju je osnovao Piotr Płoski. Zadatak je predstavljao brojne izazove, budući da se butik nalazi na drugom katu stambene kuće, nema izlog i ima površinu od samo 80 m2. Tu je došla ideja udvostručenja područja, koristeći prostor kako na stropu, tako i na podni prostor. Postignuta je gostoljubiva, domaća atmosfera, iako je namještaj zapravo obješen na stropu. Rizična trgovina dizajnirana je prema svim pravilima (čak prkosi gravitaciji). U potpunosti odražava duh marke.

Naušnice I Prsten

Mouvant Collection

Naušnice I Prsten Zbirka Mouvant inspirirana je nekim aspektima futurizma, poput ideja dinamike i materijalizacije nematerijalnog koje je predstavio talijanski umjetnik Umberto Boccioni. Naušnice i prsten kolekcije Mouvant sadrže nekoliko zlatnih ulomaka različitih veličina, zavarenih na takav način da se postiže iluzija kretanja i stvara mnogo različitih oblika, ovisno o kutu vizualizacije.

Votka

Kasatka

Votka "KASATKA" je razvijena kao vrhunska votka. Dizajn je minimalistički, i u obliku boce, i u bojama. Jednostavna cilindrična boca i ograničena paleta boja (bijela, nijanse sive, crne) naglašavaju kristalnu čistoću proizvoda te eleganciju i stil minimalističkog grafičkog pristupa.

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate ovdje je predstavljen u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i s trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna je prednost što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, a kao takve ne postoji potražnja za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani dobrom kombinacijom širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.