Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ova definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom orijentirom, predodređenom potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženom u svojoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integriran dizajn krovova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Stolica

Ane

Stolica Ane stolica ima čvrste drvene letvice koje izgledaju skladno, ali neovisno od drvenih nogu, iznad čeličnog okvira. Dizajner navodi da je sjedalo, ručno izrađeno od certificiranog ekološkog drva, oblikovano jedinstvenom uporabom više komada jednog oblika drva koji su postavljeni i isječeni na dinamičan način. Kad sjedite na stolici, lagani porast kuta prema leđima i kutovi otklona sa strane završeni su na način koji pruža prirodan, ugodan sjedeći položaj. Ane stolica ima pravi stepen složenosti kako bi stvorila elegantan finiš.

Paket Za Čaj

Seven Tea House

Paket Za Čaj Brand Hall Tea, uzimajući sliku prolijevanja i raspršivanja čaja slobodno i ležerno, koncept postupka pripreme čaja, jak ili slab, pretvarajući se nepredvidivo kao element oslikavanja čaja tijekom kušanja čaja. Ležerni šarm uzimanja čaja kao tinte i upotrebe prsta kao olovke, skicirajući široki um obitelji čajne dvorane s krajolikom. Originalni dizajn paketa prenosi ugodnu atmosferu, izražavajući ugodan trenutak življenja uz čaj.

Promocija Marke

Project Yellow

Promocija Marke Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom izrađivati u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima uvjerljivu vizualnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Vizualni Ip Dizajn

Project Yellow

Vizualni Ip Dizajn Project Yellow je sveobuhvatni umjetnički projekt koji konstruira vizualni koncept Everything is Yellow. Prema ključnoj viziji, veliki će se prikazi na otvorenom izrađivati u raznim gradovima, a istovremeno će se proizvoditi i niz kulturnih i kreativnih derivata. Kao vizualni IP, Project Yellow ima uvjerljivu vizualnu sliku i energičnu shemu boja kako bi formirao jedinstvenu ključnu viziju, što ljude čini nezaboravnim. Pogodno za velike internetske i izvanmrežne promocije, kao i za stvaranje vizualnih derivata, jedinstven je dizajnerski projekt.

Dizajn Interijera

Gray and Gold

Dizajn Interijera Siva boja smatra se dosadnom. Ali danas je ova boja jedna od traka za glavu u takvim stilovima kao što su potkrovlje, minimalizam i hi-tech. Siva je boja sklonosti privatnosti, malo mira i odmora. On uglavnom poziva one koji rade s ljudima ili su uključeni u kognitivne zahtjeve, kao opću boju interijera. Zidovi, strop, namještaj, zavjese i podovi su sivi. Nijanse i zasićenost sive različite su samo. Zlato su dodali dodatni detalji i dodaci. Naglašen je okvirom za slike.