Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran S Roštiljem

Grill

Restoran S Roštiljem Opseg projekta preuređuje postojeću radionicu za popravku motocikala površine 72 četvorna metra u novi restoran Roštilj. Opseg posla uključuje cjeloviti redizajn vanjskog i unutarnjeg prostora. Vanjski izgled bio je inspiriran spojnicom za roštilj s jednostavnom crno-bijelom shemom boje drvenog ugljena. Jedan od izazova ovog projekta je uklapanje u agresivne programske potrebe (40 mjesta u blagovaonici) na tako malom prostoru. Uz to, moramo raditi s neobičnim malim proračunom (40 000 američkih dolara), koji uključuje sve nove HVAC jedinice i novu komercijalnu kuhinju.

Naziv projekta : Grill, Ime dizajnera : Yu-Ngok Lo, Ime klijenta : YNL Design.

Grill Restoran S Roštiljem

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.