Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualna Komunikacija

Plates

Vizualna Komunikacija Kako bi demonstrirali različite odjele prodavaonice hardvera, Didyk Pictures je došao na ideju da im predstavi nekoliko ploča s različitim hardverskim predmetima, poslužene u restoranskom maniru. Bijela pozadina i bijelo posuđe pomažu naglasiti poslužene predmete i olakšavaju posjetiteljima trgovine pronalazak određenog odjela. Slike su također korištene na panoima veličine 6x3 metra i plakatima u javnom prijevozu diljem Estonije. Bijela pozadina i jednostavan sastav omogućuju prepoznavanje ove oglasne poruke čak i u osobama u prolazu automobilom.

Naziv projekta : Plates, Ime dizajnera : Sergei Didyk, Ime klijenta : Didyk Pictures.

Plates Vizualna Komunikacija

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.