Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera Kafića

Quaint and Quirky

Dizajn Interijera Kafića Quaint & Quirky Dessert House projekt je koji pokazuje modernu suvremenu atmosferu s dahom prirode koja precizno odražava ukusne poslastice. Tim želi stvoriti doista jedinstveno mjesto i nadahnuli su prema ptičjem gnijezdu. Koncept je tada oživio pomoću zbirke sjedala za sjedenje koje služe kao središnje obilježje prostora. Živa struktura i boje svih dijelova mahuna pomažu u stvaranju osjećaja jednolike koji spajaju tlo i mezar, čak i ako ambijentu daju dodir privlačenja pažnje.

Naziv projekta : Quaint and Quirky, Ime dizajnera : Chaos Design Studio, Ime klijenta : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Dizajn Interijera Kafića

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.