Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Tempo House

Stambena Kuća Ovaj je projekt cjelovita obnova kuće kolonijalnog stila u jednom od najšarmantnijih naselja u Rio de Janeiru. Postavljen na izvanrednom mjestu, punom egzotičnog drveća i biljaka (izvorni krajobrazni plan poznatog krajobraznog arhitekta Burle Marxa), glavni cilj je bio integrirati vanjski vrt s unutarnjim prostorima otvaranjem velikih prozora i vrata. Dekoracija ima važne talijanske i brazilske marke, a njezin je koncept imati to kao platno kako bi kupac (kolekcionar umjetnosti) mogao prikazati svoje omiljene komade.

Naziv projekta : Tempo House, Ime dizajnera : Gisele Taranto, Ime klijenta : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Stambena Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.