Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Naočala

FVB

Naočala Trgovina naočalama pokušava stvoriti jedinstven prostor. Dobrim korištenjem ekspandirane mreže s različitim veličinama rupa rekombinacijom i slojevima i njihovom nanošenju od arhitektonskog zida do unutarnjeg stropa prikazuju se karakteristike konkavnih sočiva - različiti učinci zračenja i nejasnosti. Uz primjenu konkavnih leća s kutnom raznolikošću, iskrivljeni i nagibni učinci slika predstavljeni su na dizajnu stropa i zaslonu. Svojstvo konveksne leće koja po volji mijenja veličine predmeta izraženo je na izložbenom zidu.

Vila

Shang Hai

Vila Vila je nadahnuta filmom Veliki Gatsby, jer je muški vlasnik također u financijskoj industriji, a domaćica voli stari šangajski Art Deco stil 1930-ih. Nakon što su dizajneri proučili pročelje zgrade, shvatili su da ona ima i stil Art Deco. Stvorili su jedinstven prostor koji odgovara vlasnikovom omiljenom stilu Art Deco iz 1930-ih i u skladu je sa suvremenim načinima života. Kako bi održali dosljednost prostora, odabrali su nešto francuskog namještaja, svjetiljki i dodataka dizajniranih 1930-ih.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Ovo je privatna vila koja se nalazi na južnoj Kini, gdje dizajneri u praksi provode zen-budističku teoriju za provođenje dizajna. Odustajući od nepotrebnog i korištenjem prirodnih, intuitivnih materijala i sažetim metodama dizajniranja dizajneri su stvorili jednostavan, miran i ugodan suvremeni orijentalni životni prostor. Udoban suvremeni orijentalni životni prostor koristi isti jednostavni jezik dizajna kao i visokokvalitetni talijanski moderni namještaj za unutarnji prostor.

Klinika Za Medicinsku Ljepotu

Chun Shi

Klinika Za Medicinsku Ljepotu Koncept dizajna koji stoji iza ovog projekta je "klinika za razliku od klinike", a inspirirali su ga neke male, ali lijepe umjetničke galerije, a dizajneri se nadaju da ova medicinska klinika ima temperament u galeriji. Na taj način gosti mogu osjetiti elegantnu ljepotu i opuštenu atmosferu, a ne stresno kliničko okruženje. Dodali su nadstrešnicu na ulazu i bazen za beskonačni rub. Bazen se vizualno povezuje s jezerom i odražava arhitekturu i dnevnu svjetlost privlačeći goste.

Poslovni Salon

Rublev

Poslovni Salon Dizajn dnevnog boravka inspiriran je ruskim konstruktivizmom, kulom Tatlin i ruskom kulturom. Kule u obliku zgloba koriste se kao promatrači u dnevnom boravku, radi stvaranja različitih prostora u dnevnom dijelu kao određene vrste zoniranja. Zbog zaobljenih kupola, salon je udoban prostor s različitim zonama ukupnog kapaciteta 460 sjedala. Prostor je predviđen za različite vrste sjedenja, za ručavanje; rad; udobnost i opuštanje. Okrugle svjetlosne kupole smještene u valovito oblikovanom stropu imaju dinamično osvjetljenje koje se mijenja tijekom dana.

Stambena Kuća

SV Villa

Stambena Kuća Pretpostavka SV Vile je živjeti u gradu s povlasticama seoskog i suvremenog dizajna. Mjesto, s neusporedivim pogledom na grad Barcelona, planinu Montjuic i Sredozemno more u pozadini, stvara neobične uvjete osvjetljenja. Kuća se usredotočuje na domaće materijale i tradicionalne metode proizvodnje uz održavanje vrlo visoke razine estetike. To je kuća koja ima osjetljivost i poštovanje prema svom mjestu