Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Struktura Rasvjete

Tensegrity Space Frame

Struktura Rasvjete Svjetlo okvira okvira Tensegrity koristi princip RBFullera "Manje za više" za proizvodnju svjetiljki koristeći samo izvor svjetlosti i električnu žicu. Tensegrity postaje strukturalno sredstvo kojim obojica djeluju međusobno u kompresiji i napetosti da bi stvorili naizgled diskontinuirano svjetlosno polje definirano samo njegovom strukturnom logikom. Njegova skalabilnost i ekonomičnost proizvodnje govore o robu beskrajne konfiguracije čiji blistavi oblik graciozno odolijeva gravitaciji jednostavnošću koja potvrđuje paradigmu naše epohe: postići više, a pritom koristeći manje.

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje

Pupil 108

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje Učenik 108: najpovoljniji Windows 8 kabrioletni uređaj za obrazovanje. Novo sučelje i potpuno novo iskustvo u učenju. Učenik 108 obrušava se i na svijetu tableta i prijenosnih računala, prebacujući se među dva radi postizanja boljih performansi u obrazovanju. Windows 8 otvara nove mogućnosti učenja, omogućujući studentima da u potpunosti iskoriste mogućnost dodirnog zaslona i bezbroj aplikacija. Dio učenika Intel® obrazovnih rješenja, Pupil 108 je najpristupačnije i najprikladnije rješenje za učionice širom svijeta.

Blagovaonski Stol

Chromosome X

Blagovaonski Stol Trpezarijski stol dizajniran tako da omogući sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela konstrukcija izrađena je od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Nadalje, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu odabran je kako bi posvijetlio donji dio dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje

Unite 401

Odvojivi Uređaj Za Obrazovanje Ujedinite 401: Savršeni duo za obrazovanje. Razgovarajmo o timskom radu. S nevjerojatno svestranim dizajnom 2 u 1, Unite 401 idealan je studentski uređaj za suradničko okruženje za učenje. Kombinacija tableta i prijenosnog računala nudi najsnažnije mobilno rješenje za obrazovanje, osnaženo mgseries sigurnim dizajnom po najpametnijoj cijeni.

Svjetiljka

Capsule Lamp

Svjetiljka Svjetiljka je u početku bila dizajnirana za marke dječje odjeće. Inspiraciju dolaze iz igračaka s kapsulama koje djeca dobivaju iz automata koji se obično nalaze na prodajnim mjestima. Gledajući gore prema svjetiljci, može se vidjeti gomila raznobojnih igračaka s kapsulama, svaka noseći želju i užitak koji budi nečiju mladenačku dušu. Broj kapsula može se prilagoditi, a sadržaj zamijeniti kako želite. Od svakodnevnih sitnica do posebnih ukrasa, svaki predmet koji stavite u kapsule postaje vaša jedinstvena pripovijest, čime kristalizirate svoj život i stanje uma u određeno vrijeme.

Prostirka

Folded Tones

Prostirka Tepisi su inherentno ravni, cilj je bio osporiti ovu jednostavnu činjenicu. Iluzija o trodimenzionalnosti postiže se sa samo tri boje. Raznolikost tonova i dubina prostirke ovisi o širini i gustoći pruga, a ne o velikoj paleti boja koje se mogu jarkocrtati s određenim prostorom, omogućavajući fleksibilnu upotrebu. Odozgo ili daleko, prostirka podsjeća na presavijeni lim. Međutim, dok sjedite ili leži na njemu, iluzija nabora možda neće biti vidljiva. To dovodi do upotrebe jednostavnih ponavljajućih linija koje se mogu uživati kao apstraktni uzorak izbliza.