Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolna Svjetiljka

Oplamp

Stolna Svjetiljka Oplamp se sastoji od keramičkog tijela i podloge od punog drveta na koju je postavljen LED izvor svjetlosti. Zahvaljujući svom obliku, dobivenom fuzijom tri čunja, tijelo Oplampa može se zakrenuti u tri različita položaja koja stvaraju različite vrste svjetlosti: visoka stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom, niska stolna svjetiljka s ambijentalnim svjetlom ili dva ambijentalna svjetla. Svaka konfiguracija čunjeva svjetiljke omogućuje barem jednom zračenju svjetlosti prirodnu interakciju s okolnim arhitektonskim postavkama. Oplamp je dizajniran i potpuno ručno izrađen u Italiji.

Podesiva Stolna Svjetiljka

Poise

Podesiva Stolna Svjetiljka Akrobatski izgled Poise, stolne lampe koju je dizajnirao Robert Dabi iz tvrtke Unform.Studio pomiče se između statičkog i dinamičkog te velikog ili malog držanja. Ovisno o omjeru između njegovog osvjetljenog prstena i ruke koja ga drži, dolazi do sjecišta ili tangencijalne crte na kružnicu. Kada se postavi na višu policu, prsten bi mogao nadviti policu; ili naginjanjem prstena može dodirnuti okolni zid. Namjera ove prilagodljivosti je da se vlasnik kreativno uključi i igra sa izvorom svjetlosti u odnosu na druge predmete koji ga okružuju.

Zvučnički Orkestar

Sestetto

Zvučnički Orkestar Orkestralni sastav zvučnika koji sviraju zajedno poput pravih glazbenika. Sestetto je višekanalni audio sustav za reprodukciju pojedinih zapisa s instrumentima u odvojenim zvučnicima različitih tehnologija i materijala posvećenih određenom zvučnom kućištu, među čistim betonom, rezonirajućim drvenim zvučnim pločama i keramičkim rogovima. Miješanje pjesama i dijelova vraća se kako bi fizički bilo na mjestu slušanja, kao na pravom koncertu. Sestetto je komorni orkestar snimljene glazbe. Sestetto izravno proizvode sami dizajneri Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.

Javna Vanjska Vrtna Stolica

Para

Javna Vanjska Vrtna Stolica Para je set javnih stolica na otvorenom dizajniran da pruži suzdržanu fleksibilnost u vanjskim uvjetima. Komplet stolica jedinstveno simetričnog oblika i potpuno odudara od svojstvene vizualne ravnoteže uobičajenog dizajna stolica Inspiriran jednostavnim oblikom klackalica, ovaj set vanjskih stolica hrabar je, moderan i pozdravlja interakciju. Oboje s teškim ponderiranim dnom, Para A podržava rotaciju od 360 ° oko svoje baze, a Para B podržava dvosmjerno okretanje.

Stol

Grid

Stol Mreža je stol dizajniran iz mrežnog sustava nadahnutog tradicionalnom kineskom arhitekturom, gdje se vrsta drvene građe zvane Dougong (Dou Gong) koristi u raznim dijelovima zgrade. Korištenjem tradicionalne međusobno povezane drvene strukture, sastavljanje stola također je proces učenja o strukturi i doživljavanja povijesti. Noseća konstrukcija (Dou Gong) izrađena je od modularnih dijelova koji se lako mogu rastaviti i trebaju skladištenje.

Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične oblike i snažan vizualni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske blagodati. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir životnim prostorima.