Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zadaća Svjetlost

Linear

Zadaća Svjetlost Tehnika savijanja cijevi Linear Light se uvelike koristi za proizvodnju dijelova vozila. Kutna linija tekućine ostvaruje se preciznom kontrolom tajvanskog proizvođača, pa imaju minimalni materijal za izradu Linear Light Light, male, snažne i prijenosne; idealno za osvjetljenje bilo kojeg modernog interijera. Primjenjuje LED čipove bez dodira koji trepere, s memorijskom funkcijom koja se uključuje na prethodno postavljenoj glasnoći. Linearni zadatak dizajniran je tako da ga lako sastavi korisnik, sastavljen je od netoksičnog materijala i isporučuje se s ravnom ambalažom; dajući sve od sebe za smanjenje utjecaja na okoliš.

Radni Prostor

Dava

Radni Prostor Dava je razvijena za urede otvorenog prostora, škole i sveučilišta u kojima su važne mirne i koncentrirane faze rada. Moduli smanjuju zvučne i vizualne poremećaje. Svojim trokutastim oblikom, namještaj je prostorno učinkovit i omogućava razne mogućnosti uređenja. Dava materijali su WPC i vuna od filca, oboje su biorazgradivi. Sustav s dodacima pričvršćuje dva zida na stol i podvlači jednostavnost u proizvodnji i rukovanju.

Pametni Namještaj

Fluid Cube and Snake

Pametni Namještaj Hello Wood stvorio je liniju namještaja na otvorenom s pametnim funkcijama za zajedničke prostore. Zamišljajući žanr javnog namještaja, osmislili su vizualno privlačne i funkcionalne instalacije, uključujući osvjetljenje i USB utičnice, koji su zahtijevali integraciju solarnih panela i baterija. Zmija je modularna struktura; njegovi su elementi promjenjivi da stanu na dano mjesto. Kocka fluida je fiksna jedinica sa staklenim vrhom na kojoj se nalaze solarne ćelije. Studio vjeruje da je svrha dizajna pretvoriti predmete svakodnevne uporabe u drage predmete.

Blagovaonski Stol

Augusta

Blagovaonski Stol Augusta interpretira klasični trpezarijski stol. Predstavljajući generacije koje su pred nama, čini se da dizajn raste iz nevidljivog korijena. Noge stola orijentirane su na ovu uobičajenu jezgru, pružajući se da pridržava stol podudarnog s knjigama. Čvrsto europsko drvo oraha odabrano je zbog značenja mudrosti i rasta. Drvo koje proizvođači namještaja obično odbacuju koristi se za svoje izazove s kojima surađuje. Čvorovi, pukotine, treskanje vjetra i jedinstveni vrtlozi pripovijedaju život stabla. Jedinstvenost drva omogućava ovoj priči da živi u komadu obiteljskog namještaja.

Zvučnik

Sperso

Zvučnik Sperso dolazi od dvije riječi Sperm i Sound. Poseban oblik staklastog mjehurića i zvučnika u njegovoj jami na glavi odnosi se na osjećaj muškosti i dubokog prodiranja zvuka oko okoliša, kao što je vatra muške sperme u jajovodu tijekom parenja. Cilj je proizvesti veliku snagu i kvalitetan zvuk u okolini. To je bežični sustav korisniku koji omogućuje povezivanje mobilnog telefona, prijenosnog računala, tableta i drugih uređaja sa zvučnikom putem Bluetooth-a. Ovaj stropni zvučnik može se posebno koristiti u dnevnoj sobi, spavaćim sobama i TV sobi.

Stolica

Ane

Stolica Ane stolica ima čvrste drvene letvice koje izgledaju skladno, ali neovisno od drvenih nogu, iznad čeličnog okvira. Dizajner navodi da je sjedalo, ručno izrađeno od certificiranog ekološkog drva, oblikovano jedinstvenom uporabom više komada jednog oblika drva koji su postavljeni i isječeni na dinamičan način. Kad sjedite na stolici, lagani porast kuta prema leđima i kutovi otklona sa strane završeni su na način koji pruža prirodan, ugodan sjedeći položaj. Ane stolica ima pravi stepen složenosti kako bi stvorila elegantan finiš.