Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Centar Za Učenje

STARLIT

Centar Za Učenje Starlit centar za učenje dizajniran je za pružanje treninga o izvedbi u opuštenom okruženju za učenje djece od 2 do 6 godina. Djeca u Hong Kongu studiraju pod velikim pritiskom. Kako bismo kroz izgled i prostor uklopili različite forme i uklopili razne programe, primjenjujemo Planiranje Starog Rima. Kružni elementi su uobičajeni uzduž zračenja krakova unutar rasporeda osovina radi povezivanja učionice i ateljea između dva različita krila. Ovaj je centar za učenje dizajniran za stvaranje ugodne atmosfere za učenje s krajnjim prostorom.

Naziv projekta : STARLIT, Ime dizajnera : Catherine Cheung, Ime klijenta : STARLIT LEARNING CENTRE.

STARLIT Centar Za Učenje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.