Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajnerski Studio S Galerijom

PARADOX HOUSE

Dizajnerski Studio S Galerijom Dvorana multimedijskog dizajna, na raskrižju nivoa, paradoks kuća pronalazi savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila, istovremeno odražavajući vlasnika jedinstveni ukus i način života. Stvorio je upečatljiv studio za multimedijski dizajn s čistim, kutnim linijama na kojem se nalazi istaknuta žuto obojena staklena kutija na mezzaninu. Geometrijski oblici i linije moderni su i nadahnjujući, ali s ukusom učinjeni kako bi osigurali jedinstveni radni prostor.

Naziv projekta : PARADOX HOUSE, Ime dizajnera : Catherine Cheung, Ime klijenta : .

PARADOX HOUSE Dizajnerski Studio S Galerijom

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.