Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sjedenje Za Tranzitne Jahače

Door Stops

Sjedenje Za Tranzitne Jahače Door Stops je suradnja dizajnera, umjetnika, jahača i stanovnika zajednice kako bi se popunili zapušteni javni prostori poput tranzitnih stajališta i slobodnih mjesta, s mogućnostima za sjedenje kako bi grad učinili ugodnijim mjestom. Dizajnirane da omoguće sigurniju i estetski ugodniju alternativu onoj koja trenutno postoji, jedinice su prepune velikih prikazivanja javnih umjetnosti naručenih od lokalnih umjetnika, čineći vozačima lako prepoznatljiv, siguran i ugodan prostor za čekanje.

Dizajn I Koncept Frizura

Hairchitecture

Dizajn I Koncept Frizura Frizura proizlazi iz povezanosti frizera - Gijo i skupine arhitekata - FAHR 021.3. Motivirani Europskom prijestolnicom kulture u Guimaraesu 2012., predlažu ideju za spajanje dviju kreativnih metodologija, Arhitekture i frizure. S temom brutalističke arhitekture rezultat je nevjerojatna nova frizura koja označava transfiguracijsku kosu u apsolutnom zajedništvu s arhitektonskim strukturama. Predstavljeni rezultati su hrabre i eksperimentalne naravi s jakom suvremenom interpretacijom. Timski rad i vještina bili su presudni za stvaranje naizgled obične kose.

Kalendar

NISSAN Calendar 2013

Kalendar Svake godine Nissan proizvodi kalendar pod temom marke marke "Uzbuđenje za razliku od bilo kojeg drugog". Verzija za 2013. godinu ispunjena je atraktivnim i jedinstvenim idejama i slikama kao rezultat suradnje s umjetnikom plesačkog plesa „SAORI KANDA“. Sve slike u kalendaru djela su umjetnika plesnog slikarstva SAORI KANDA. Svoju inspiraciju utjelovio je Nissan vozilo svojim slikama koje su izravno crtane na horizontskoj zavjesi postavljenoj u ateljeu.

Brošura

NISSAN CIMA

Brošura ・ Nissan je integrirao sve vrhunske tehnologije i mudrosti, unutarnje materijale vrhunske kvalitete i umjetnost japanske izrade („MONOZUKURI“ na japanskom) stvorivši luksuznu limuzinu nenadmašne kvalitete - novi CIMA, Nissanov usamljeni vodeći brod. Ova je brošura dizajnirana ne samo za prikazivanje značajki proizvoda CIMA, već i za približavanje Nisanove publike povjerenja i ponosa u njezinu umijeću.

Dizajn Pakiranja Žvakaćih Guma

ZEUS

Dizajn Pakiranja Žvakaćih Guma Dizajni paketa za žvakaće gume. Koncept ovog dizajna je "poticanje osjetljivosti". Ciljani su proizvodi muškarci u dvadesetim godinama, a oni inovativni dizajni pomažu im da instiktivno pokupe proizvode u trgovinama. Glavni vizualni materijali izražavaju spektakularni pogled na prirodni fenomen koji se povezuje sa svim okusima. THUNDER SPARK za žestok i elektrificirajući okus, SNOW STORM za smrzavanje i jak okus hlađenja i RAIN SHOWER za aromu vlažnog, sočnog i vodenog smisla.

Fotokromna Struktura Nadstrešnice

Or2

Fotokromna Struktura Nadstrešnice Or2 je jednokatna krovna konstrukcija koja reagira na sunčevu svjetlost. Poligonalni segmenti površine reagiraju na ultraljubičasto svjetlo preslikavajući položaj i intenzitet sunčevih zraka. Kad su u hladu, segmenti Or2 su prozirno bijeli. Međutim, kad ih udari sunčeva svjetlost, oni postaju obojeni, preplavljujući prostor ispod, različitim nijansama svjetlosti. Tijekom dana Or2 postaje zasjenjeni uređaj koji pasivno kontrolira prostor ispod njega. Noću se Or2 pretvara u ogroman luster koji širi svjetlost koju tijekom dana prikupljaju integrirane fotonaponske stanice.