Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sladoled

Sister's

Sladoled Ovo pakiranje dizajnirano je za sestrinstvo sladoleda. Dizajnerski tim pokušao je upotrijebiti tri dame, koje podsjećaju na proizvođače ovog proizvoda, u obliku veselih boja koje proizlaze iz okusa svakog sladoleda. U svakom dizajnu okusa, oblik sladoleda koristi se kao kosa lika koji predstavlja zanimljivu i novu sliku ambalaže za sladoled. Ovaj je dizajn u svom novom obliku privukao veliku pažnju među konkurentima i ostvario visoku prodaju. Dizajn pokušava stvoriti originalno i kreativno pakiranje.

Boca

Herbal Drink

Boca Osnova njihovog koncepta je emocionalni element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je na kupčeve osjećaje i osjećaje, služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Njihovo pakiranje izražava efekte ekstrakata plana, šarene uzorke izravno ispisane na bijeloj porculanskoj bočici koja podsjeća na oblik cvijeća. Vizualno naglašava sliku prirodnog proizvoda.

Limenka Za Vino

Essenzza

Limenka Za Vino Dizajn vina, to je zemlja podrijetla i gradu se posvećivala velika pažnja. Traži u minijaturnim i tradicionalnim slikama. Vrijedni motivi otkrili su da za postizanje cilja to znači da je tradicionalni dizajn boca vina bio vrlo učinkovit. Motiv koji je korišten u dizajnu, arabeske. Ovi motivi izvedeni iz iranskog lakiranog slikarstva. Dizajn pokušava stvoriti originalne i kreativne dizajne i nastoji stvoriti dizajn s unutarnjim značenjem i nositi važnu poruku.

Pakiranje Soka

Pure

Pakiranje Soka Osnova koncepta Čisti sok je emocionalan element. Razvijeni koncept imenovanja i dizajna usmjeren je na kupčeve osjećaje i osjećaje, služe svrsi da zaustave osobu pored potrebne police i natjeraju je da je odabere iz mnoštva drugih marki. Pakiranje izražava efekte voćnih ekstrakata, šarene uzorke izravno ispisane na staklenoj bočici koja podsjeća na oblik voća. Vizualno naglašava sliku prirodnih proizvoda.

Umjetnička Instalacija

Pretty Little Things

Umjetnička Instalacija Pretty Little Things istražuje svijet medicinskih istraživanja i zamršene slike koje se vide pod mikroskopom, interpretirajući ih modernim apstraktnim uzorcima kroz eksplozije živopisne fluoro-palete boja. Duga preko 250 metara, s preko 40 pojedinačnih umjetničkih djela, to je instalacija velikog obima koja javnosti ljepote istraživanja predstavlja.

Instalacija

The Reflection Room

Instalacija Inspiriran crvenom bojom, koja simbolizira bogatstvo u kineskoj kulturi, Reflection Room je prostorni doživljaj koji je u potpunosti stvoren iz crvenih ogledala kako bi stvorio beskonačni prostor. Iznutra, tipografija igra ulogu povezivanja publike s glavnim vrijednostima kineske Nove godine i potiče ljude da razmišljaju o godini koja je bila i godini koja je pred nama.