Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brendiranje Pića I Pakiranje

Jus Cold Pressed Juicery

Brendiranje Pića I Pakiranje Logotip i ambalažu dizajnirala je lokalna tvrtka M - N Associates. Pakiranje postiže pravi balans između mladosti i kukova, ali i nekako zgodnog. Bijeli logotip svilenog zaslona djeluje kontrastno šarenom sadržaju, a bijela kapa naglašava ga. Trokutasta struktura boce lijepo se izrađuje za izradu tri odvojene ploče, jedna za logotip i dvije za informacije, posebno detaljne informacije o okruglim uglovima.

Ambalaža Piva

Okhota Strong

Ambalaža Piva Ideja ovog redizajna je pokazati visoki ABV proizvoda kroz vizualno prepoznatljiv čvrsti materijal - valoviti metal. Emitiranje valovitog metala postaje glavni motiv staklene boce, a istovremeno ga čini taktilnim i jednostavnim za držanje. Grafički uzorak nalik valovitom metalu prebačen je na aluminij, a može ga upotpuniti uvećani dijagonalni logotip marke i modernizirana slika lovca, što novi dizajn čini dinamičnijim. Grafičko rješenje za obje boce i limenku je jednostavno i lako implementirati. Masne boje i elegantni dizajnerski elementi privlače ciljanu publiku i povećavaju vidljivost polica.

Ambalaža

Stonage

Ambalaža Kreativno kombinirana alkoholna pića s konceptom „otapanje pakiranja“, Melting Stone donosi jedinstvenu vrijednost za razliku od tradicionalne ambalaže od alkohola. Umjesto uobičajenog postupka pakiranja, Melting Stone dizajniran je da se otopi kada je u kontaktu s površinom visoke temperature. Kad se alkoholno pakiranje prelije vrućom vodom, ambalaža s 'mramornim' uzorkom će se otopiti u međuvremenu, kupac je spreman uživati u piću s vlastitim proizvodom izrađenim po mjeri. Novi je način uživanja alkoholnih pića i uvažavanje tradicionalnih vrijednosti.

Kuharica

12 Months

Kuharica Mađarska kuharica sa stolom za kavu 12 mjeseci, autorica autorice Eva Bezzegh, pokrenula je u studenom 2017. godine Artbeet Publishing. Riječ je o jedinstvenom slikovitom umjetničkom naslovu koji mjesečno predstavlja sezonske salate s ukusima nekoliko kuhinja iz cijelog svijeta. Poglavlja prate promjene godišnjih doba na našim tanjurima i u prirodi tijekom cijele godine u 360pp sadržavajući sezonske recepte i odgovarajuću hranu, lokalni krajolik i portrete života. Osim što je neukusna tematska zbirka recepata, to obećava i trajno umjetničko iskustvo u knjizi.

Pakiranje Kave

The Mood

Pakiranje Kave Dizajn prikazuje pet različitih ručno crtanih, vintage inspiriranih i pomalo realističnih majmunskih lica, od kojih svako predstavlja drugačiju kavu iz različitih regija. Na njihovoj glavi moderan, klasični šešir. Njihov blagi izraz pobudi znatiželju. Ti majmuni iz dupeta podrazumijevaju kvalitetu, svoju ironičnu sofisticiranost privlačnu pivcima kave zainteresiranim za složene karakteristike okusa. Njihovi izrazi razigrano predstavljaju raspoloženje, ali također aludiraju na profil okusa kave, blag, jak, kiselkast ili gladak. Dizajn je jednostavan, ali suptilno pametan, kava za svako raspoloženje.

Čaša Konjaka

30s

Čaša Konjaka Rad je bio osmišljen za ispijanje konjaka. Slobodno se puši u staklenom studiju. Zbog toga je svaki stakleni komad individualan. Staklo je lako zgrabiti i izgleda zanimljivo iz svih uglova. Oblik čaše odražava svjetlost iz različitih kutova, dodajući dodatni užitak u piću. Zbog spljoštenog oblika čaše, možete staviti čašu na stol po želji odmaranje na bilo kojoj od njezinih strana. Ime i ideja djela slavi starenje umjetnika. Dizajn odražava nijanse starenja i poziva na tradiciju starenja konjaka kako bi se poboljšala kvaliteta.