Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Espresso Stroj

Lavazza Tiny

Espresso Stroj Mali, prijateljski espresso aparat koji u vaš dom donosi autentično iskustvo talijanske kave. Dizajn je radosno mediteranski - sastavljen od osnovnih formalnih građevnih blokova - slave boje i primjene Lavazzinog dizajnerskog jezika u izradi i detaljima. Glavna školjka izrađena je od jednog komada i ima meke, ali precizno kontrolirane površine. Središnji greben dodaje vizualnu strukturu, a frontalni uzorak ponavlja horizontalnu temu često prisutnu na Lavazza proizvodima.

Naziv projekta : Lavazza Tiny, Ime dizajnera : Florian Seidl, Ime klijenta : Lavazza.

Lavazza Tiny Espresso Stroj

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.