Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina

Ilumel

Trgovina Nakon gotovo četiri desetljeća povijesti, Ilumel trgovina jedna je od najvećih i najprestižnijih tvrtki Dominikanske Republike na tržištu namještaja, rasvjete i ukrasa. Najnovija intervencija odgovara na potrebu proširenja izložbenih prostora i definiranje čistije i artikuliranije rute koja omogućava uvažavanje različitih dostupnih kolekcija.

Obnova Hotela

Renovated Fisherman's House

Obnova Hotela SIXX hotel nalazi se u selu Houhai u zaljevu Haitang u Sanyi. Kinesko južno more udaljeno je 10 metara ispred hotela, a Houhai je dobro poznat kao raj surfera u Kini. Arhitekt je izvornu trospratnu zgradu, koja se godinama služi domaćoj ribarskoj obitelji, pretvorio u turistički hotel za surfanje, ojačavši staru strukturu i obnavljajući prostor u njoj.

Vikend Rezidencija

Cliff House

Vikend Rezidencija Ovo je ribarska kabina s pogledom na planinu, na obali rijeke Heaven (na japanskom jeziku "Tenkawa"). Izrađen je od armiranog betona, oblika je jednostavna cijev, dugačka šest metara. Cestovni kraj cijevi je protutežan i usidren duboko u zemlji, tako da se proteže vodoravno od obale i visi nad vodom. Dizajn je jednostavan, unutrašnjost je prostrana, a riječna paluba otvorena je prema nebu, planinama i rijeci. Izgrađen ispod razine ceste, s ceste se vidi samo krov kabine, pa konstrukcija ne blokira pogled.

Dizajn Interijera Knjižnice

Veranda on a Roof

Dizajn Interijera Knjižnice Kalpak Shah iz Studio Course je preradio gornji nivo stana sa penthouseom u Puneu, zapadna Indija, stvarajući miks unutarnjih i vanjskih soba koje okružuju vrt na krovu. Lokalni studio, koji također ima sjedište u Puneu, imao je za cilj transformirati neiskorišteni gornji kat kuće u prostor sličan verandi tradicionalnog indijskog doma.

Hotel

Shang Ju

Hotel S ljepotom prirode i ljepotom čovječanstva, definicijom City Resort Hotela, jasno je da se razlikuje od lokalnih hotela. U kombinaciji s lokalnom kulturom i životnim navikama, dodajte eleganciju i rimu gostinskim sobama i pružaju različita životna iskustva. Opušten i strog odmor odmora, prepun elegancije, čistog i mekog života. Otkrijte stanje uma koje skriva um i pustite goste da šetaju u miru grada.