Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran I Bar

Kopp

Restoran I Bar Dizajn restorana mora biti privlačan za klijente. Interijeri trebaju ostati svježi i privlačni budućim trendovima u dizajnu. Nekonvencionalna upotreba materijala jedan je od načina da se kupci uključe u dekor. Kopp je restoran koji je dizajniran s tom mišlju. Kopp na lokalnom goanskom jeziku znači čašu pića. Whirlpool nastao miješanjem pića u čaši zamišljen je kao koncept tijekom dizajniranja ovog projekta. Predstavlja filozofiju dizajna ponavljanja modula koji generira uzorke.

Stambena Kuća

DA AN H HOUSE

Stambena Kuća Prilagođeno prebivalište na temelju korisnika. Zatvoreni otvoreni prostor povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i radni prostor slobodnim protokom prometa, a donosi i zelenilo i svjetlost s balkona. Ekskluzivna vrata za kućne ljubimce mogu se naći u sobi svakog člana obitelji. Ravan i neometan promet odvija se zahvaljujući dizajnu bez vrata. Gore navedeni naglasak treba dizajnirati da udovolji korisničkim navikama, ergonomskoj i kreativnoj kombinaciji ideja.

Kozmetički Salon

Shokrniya

Kozmetički Salon Dizajner se fokusirao na luksuzno i nadahnjujuće okruženje i stvorio zasebne prostore s različitim funkcijama, koji su ujedno i dijelovi cijele strukture. Bež boja kao jedna od luksuznih boja Irana odabrana je za razvoj ideje o projektu. Prostori se pojavljuju u obliku kutija u dvije boje. Ove su kutije zatvorene ili polu-zatvorene, bez ikakvih zvučnih ili olfaktornih smetnji. Kupac će imati dovoljno prostora za doživljaj privatne piste. boje za ostale materijale su bili važni izazovi.

Restoran

MouMou Club

Restoran Budući da je Shabu Shabu, dizajn restorana preuzima drvenu, crvenu i bijelu boju kako bi predstavio tradicionalni osjećaj. Upotreba jednostavnih konturnih linija zadržava kupčevu vizualnu pozornost na prikazane poruke o hrani i prehrani. Budući da je kvaliteta hrane glavna briga, restoran je izgled s elementima na tržištu svježe hrane. Građevinski materijali poput cementnih zidova i poda koriste se za izgradnju pozadine tržišta velikog šaltera svježe hrane. Ova postavka simulira stvarne aktivnosti kupovine na tržištu gdje kupci mogu vidjeti kvalitetu hrane prije nego što se odluče.

Umjetnička Trgovina

Kuriosity

Umjetnička Trgovina Kuriosity obuhvaća internetsku maloprodajnu platformu koja je povezana s ovom prvom fizičkom prodavaonicom na kojoj je predstavljen izbor modnih, dizajnerskih, ručno izrađenih proizvoda i umjetničkih djela. Kuriosity je više od tipične trgovine, osmišljen kao odabrano iskustvo otkrića gdje su proizvodi na zaslonu dopunjeni dodatnim slojem bogatih interaktivnih medija koji služe za privlačenje i suradnju s kupcem. Kuriozitiv ikonski zaslon s okvirom za beskonačnost mijenja boju kako bi privukao pažnju i kad kupci prolaze, svijetli skriveni proizvodi u kutijama iza naizgled beskonačnog staklenog portala pozivajući ih da uđu.

Zgrada Mješovite Namjene

GAIA

Zgrada Mješovite Namjene Gaia je smještena u blizini nedavno predložene vladine zgrade koja uključuje stanicu metroa, veliki trgovački centar i najvažniji gradski gradski grad. Zgrada mješovite namjene svojim kiparskim pokretom djeluje kao kreativno privlačenje za stanovnike ureda, kao i stambene prostore. Ovo zahtijeva izmijenjenu sinergiju između grada i zgrade. Raznoliko programiranje aktivno zahvaća lokalno tkivo tijekom dana, postajući katalizator onoga što će neminovno postati vruća točka.