Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera

Corner Paradise

Dizajn Interijera Kako se lokacija nalazi na kutnom zemljištu u gradu s velikim prometom, kako može pronaći mir u bučnom susjedstvu uz zadržavanje pogodnosti poda, prostorne praktičnosti i arhitektonske estetike? Ovo pitanje je u početku učinilo dizajn prilično izazovnim. Kako bi se u velikoj mjeri povećala privatnost stanovanja uz očuvanje dobre rasvjete, ventilacije i uvjeta dubine polja, dizajner je dao hrabar prijedlog, izgraditi unutarnji krajolik. Odnosno, izgraditi trokatnu kubičnu zgradu i premjestiti prednje i stražnje dvorište u atrij , za stvaranje zelenila i vodenog krajolika.

Stambena Kuća

Oberbayern

Stambena Kuća Dizajner vjeruje da dubina i značaj prostora žive u održivosti koja proizlazi iz jedinstva međusobno povezanih i suovisnih čovjeka, prostora i okoliša; stoga s ogromnim izvornim materijalima i recikliranim otpadom, koncept je materijaliziran u dizajnerskom studiju, kombinaciji doma i ureda, za stil dizajna koji suživot s okolišem.

Stambena

House of Tubes

Stambena Projekt je spoj dviju zgrada, napuštene iz 70-ih sa zgradom iz današnjeg doba, a element koji je dizajniran da ih ujedini je bazen. Riječ je o projektu koji ima dvije glavne namjene, 1. kao rezidencija za 5-članu obitelj, 2. kao muzej umjetnosti, s širokim prostorima i visokim zidovima za više od 300 ljudi. Dizajn kopira oblik stražnje planine, kultnu planinu grada. U projektu su korištena samo 3 završne obrade sa svijetlim tonovima kako bi prostori zasjali kroz prirodnu svjetlost koja se projicira na zidove, podove i stropove.

Pretprodajni Ured

Ice Cave

Pretprodajni Ured Ice Cave je izložbeni prostor za klijenta koji je trebao prostor jedinstvene kvalitete. U međuvremenu, sposoban za prikaz raznih svojstava Teheran Eye Project. Prema funkciji projekta, atraktivna, ali neutralna atmosfera za pokazivanje objekata i događaja po potrebi. Ideja dizajna bila je korištenje minimalne površinske logike. Integrirana mrežasta površina raspoređena je po cijelom prostoru. Prostor potreban za različite namjene formira se na temelju stranih sila u smjeru gore i dolje koje djeluju na površinu. Za izradu, ova površina je podijeljena na 329 ploča.

Maloprodaja

Atelier Intimo Flagship

Maloprodaja Naš svijet je 2020. pogodio virus bez presedana. Atelier Intimo prvi Flagship dizajnirao O and O Studio inspiriran je konceptom Rebirth of the Scorched Earth, koji podrazumijeva integraciju iscjeliteljske moći prirode koja čovječanstvu daje novu nadu. Dok se stvara dramatičan prostor koji omogućuje posjetiteljima da provedu trenutke maštajući i maštajući u takvom vremenu i prostoru, kreiran je i niz umjetničkih instalacija kako bi se u potpunosti prikazale istinske karakteristike brenda. Flagship nije običan prodajni prostor, to je pozornica Atelier Intimo.

Flagship Tea Shop

Toronto

Flagship Tea Shop Najprometniji trgovački centar u Kanadi donosi svježi novi dizajn trgovine s voćnim čajem od strane Studio Yimu. Projekt vodeće trgovine bio je idealan za potrebe brendiranja kako bi postao novo žarište u trgovačkom centru. Inspirirana kanadskim krajolikom, prekrasna silueta kanadske Plave planine utisnuta je na pozadinu zida u cijeloj trgovini. Kako bi koncept pretvorio u stvarnost, Studio Yimu je ručno izradio skulpturu 275 cm x 180 cm x 150 cm koja omogućuje potpunu interakciju sa svakim kupcem.