Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotokromna Struktura Nadstrešnice

Or2

Fotokromna Struktura Nadstrešnice Or2 je jednokatna krovna konstrukcija koja reagira na sunčevu svjetlost. Poligonalni segmenti površine reagiraju na ultraljubičasto svjetlo preslikavajući položaj i intenzitet sunčevih zraka. Kad su u hladu, segmenti Or2 su prozirno bijeli. Međutim, kad ih udari sunčeva svjetlost, oni postaju obojeni, preplavljujući prostor ispod, različitim nijansama svjetlosti. Tijekom dana Or2 postaje zasjenjeni uređaj koji pasivno kontrolira prostor ispod njega. Noću se Or2 pretvara u ogroman luster koji širi svjetlost koju tijekom dana prikupljaju integrirane fotonaponske stanice.

Etiketa I Pakovanje Pjenušca

Il Mosnel QdE 2012

Etiketa I Pakovanje Pjenušca Baš kao što se jezero Iseo prska po obalama Franciacorte, tako pjenušac navlaži stranice čaše. Koncept je grafički preraditi oblik jezera i izražava svu snagu rezervne boce izlivene u kristalnu čašu. Elegantna i živahna naljepnica, uravnotežena u svojoj grafici i bojama, odvažno je rješenje s prozirnim polipropilenom i potpuno vrućim tiskom na zlatnoj foliji kako bi pružila nove senzacije. Izlijevanje vina podcrtano je na kutiji na kojoj se oko omota omota grafika: jednostavna i dojmljiva sastavljena od dva elementa "slive et tiroir".

Vizualni Identitet

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Vizualni Identitet Le Coffret je šarmantan dizajnerski krevet i doručak u srcu Valle d'Aosta. Projekt je zamišljen u apsolutnom poštovanju autentičnog stila: dakle kameni zidovi, drvene grede i antikni namještaj. Krug koji simbolizira nebo nad trokutom koji predstavlja planinu, na kojoj se nalazi B&B, od ideje o usponu čovjeka u nebo. Onciale font revidiran u modernoj verziji za pamćenje keltskog podrijetla Doline s pravom balansira i podržava snažan i važan simbol kako bi se konačno dobio logotip koji je lako prepoznati i lako upada u oči.

Omot Albuma

Haezer

Omot Albuma Haezer je poznat po čvrstom bas zvuku, epske spojeve s dobro poliranim efektima. To je vrsta zvuka koja zvuči kao samo plesna glazba koja se usmjerava naprijed, ali kada detaljnije pregledate ili preslušate, počet ćete otkrivati više slojeva frekvencija unutar gotovog proizvoda. Za kreativni koncept i izvedbu izazov je bio simulirati audio doživljaj poznat kao Haezer. Umjetnički stil uopće nije tipičan stil plesne glazbe, pa je Haezer postao svoj žanr.

Naslovnica Za Izbornik

Magnetic menu

Naslovnica Za Izbornik Nekoliko plastičnih prozirnih folija povezanih s magnetima koji služe kao savršeni pokrov za različite vrste tiskanog materijala. Jednostavan za korištenje. Jednostavan je za proizvodnju i održavanje. Proizvod koji dugotrajno štedi vrijeme, novac, sirovine. Ekološki. Lako se prilagođava u različite svrhe. Idealna upotreba u restoranima kao prekrivač za jelovnike. Kada vam konobar, primjerice, donese samo jednu stranicu s voćnim koktelima i samo jednu stranicu za kolače za svog prijatelja, to je gotovo poput personaliziranih jelovnika napravljenih samo za vas.

Dvd Kutija

Paths of Light

Dvd Kutija Najbolji način za držanje kratke animacijske staze Zina Caramelo bio je osigurati da DVD ima lijep slučaj. Ambalaža zapravo izgleda kao da je izvađena iz šume i oblikovana u CD. S vanjske strane vidljive su različite crte, gotovo da se pojavljuju kao mala stabla koja rastu sa strane kućišta. Drvena vanjština također pomaže da joj pruži izuzetno prirodan izgled. Paths of Light je ekstremno ažuriranje slučajeva koje su mnogi vidjeli za CD-ove 1990-ih, a koje se obično sastojalo od osnovne plastike s papirnim paketom da bi se objasnio sadržaj iznutra. (Tekst JD Munro)