Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Kutija

Jack Daniel's

Poklon Kutija Luksuzna poklon kutija za Whiskey Jacka Daniel's Tennessee nije samo obična kutija koja uključuje bocu unutra. Ova jedinstvena konstrukcija paketa razvijena je za sjajne dizajnerske karakteristike, ali i za sigurnu isporuku boca istovremeno. Zahvaljujući velikim otvorenim prozorima koje možemo vidjeti u čitavom okviru. Svjetlost koja dolazi izravno kroz kutiju naglašava originalnu boju viskija i čistoću proizvoda. Iako su dvije strane kutije otvorene, torzijska krutost je izvrsna. Poklon kutija u potpunosti je izrađena od kartona i puna je mat laminirana vrućim elementima za utiskivanje i utiskivanje.

Komoda

Labyrinth

Komoda Labirint ArteNemusa komoda je čiji je arhitektonski izgled naglašen meandrirajućom stazom furnira, koja podsjeća na ulice u gradu. Izvanredna koncepcija i mehanizam ladica dopunjuju njezin precjenjeni obris. Kontrastne boje furnira od javora i crnog ebanovine, kao i visokokvalitetna izrada podvlače ekskluzivni izgled Labirinta.

Likovna Umjetnost

Scarlet Ibis

Likovna Umjetnost Projekt je slijed digitalnih slika Škrletnog Ibisa i njegovog prirodnog okoliša, s posebnim naglaskom na boju i njihov živahni ton koji se pojačava kako ptica raste. Djelo se razvija među prirodnim okruženjem kombinirajući stvarne i imaginarne elemente koji pružaju jedinstvene osobine. Škrlatni ibis izvorna je ptica Južne Amerike koja živi na obalama i močvarama sjeverne Venezuele, a živopisna crvena boja predstavlja vizualni spektakl za gledatelja. Ovaj dizajn ima za cilj istaknuti graciozan let oskudnog ibisa i živopisne boje tropske faune.

Logotip

Wanlin Art Museum

Logotip Kako se Umjetnički muzej Wanlin nalazio u kampusu Sveučilišta Wuhan, naša kreativnost trebala je odražavati sljedeće karakteristike: Središnje mjesto susreta za studente na čast i umijeće umjetnosti, istovremeno s aspektima tipične umjetničke galerije. Također je morao naići na "humanističku". Kako studenti stoje na početnoj liniji svog života, ovaj muzej umjetnosti djeluje kao uvodno poglavlje za uvažavanje umjetnosti studenata, a umjetnost će ih pratiti cijeli život.

Logotip

Kaleido Mall

Logotip Tržni centar Kaleido pruža brojne prostore za zabavu, uključujući trgovački centar, pješačku ulicu i bježaljku. Dizajneri su u ovom dizajnu koristili uzorke kaleidoskopa, s labavim, obojenim predmetima poput perlica ili šljunka. Kaleidoskop potječe od starogrčkog καλός (lijepa, ljepota) i εἶδος (ono što se vidi). Zbog toga različiti obrasci odražavaju različite usluge. Obrasci se mijenjaju stalno, pokazujući da Mall nastoji iznenaditi i očarati posjetitelje.

Komoda

Black Labyrinth

Komoda Crni labirint Eckharda Begera za ArteNemus vertikalna je komoda s 15 ladica koja crpe svoju inspiraciju iz azijskih medicinskih ormara i Bauhaus stila. Njezin je tamni arhitektonski izgled oživio kroz svijetle marketry zrake s tri žarišta koja se zrcale oko građevine. Koncept i mehanizam vertikalnih ladica s rotirajućim pretincem komadu donose njegov intrigantan izgled. Drvena konstrukcija je prekrivena crnim obojenim furnirom, dok je lakiranje izrađeno u plamenom javoru. Furnir je podmazan kako bi se postigao satenski sloj.