Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Maloprodajni Prostor

Portugal Vineyards

Maloprodajni Prostor Konceptna trgovina Portugala Vineyards prva je fizička trgovina za internetsku kompaniju za proizvodnju vina. Smještena uz sjedište tvrtke, okrenuta ulici i zauzima 90m2, trgovina se sastoji od otvorenog plana lišenog pregrada. Unutrašnjost je zasljepljujuće bijela i minimalni prostor s kružnom cirkulacijom - bijelo platno za portugalsko vino koje može zasjati i biti izloženo. Police su isklesane uza zidove u odnosu na vinske terase, na 360 stupnjeva i impresivno maloprodajno iskustvo bez šaltera.

Društveni I Slobodno Vrijeme

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Društveni I Slobodno Vrijeme Vodoravne i okomite crte međusobno se presijecaju i tvore mrežu. Svaka mreža je komunikacijska platforma koja je i izvor koncepta dizajna viskija. U pogledu uštede energije i zaštite okoliša, dizajner je koristio LED štedne žarulje u cijeloj traci. Kako bi se održala kvaliteta zraka u šanku, dizajn prihvaća prozore od sjevera do juga koji mogu osigurati prolazak prirodnog zraka.

Izložbena Dvorana

City Heart

Izložbena Dvorana Od gradske arhitekture do indeksa za razumijevanje i odmjeravanje uravnoteženosti dizajna, izraz grada koji se u tri ugla sažeo, kroz urbanu gradnju i razvoj kako bi se promovirala poduzeća, perspektiva grada i ljudi o promjeni grada i urbanih karakteristika i urbanog klimatsko savijanje u zamjenu za izražavanje dizajnerovog razumijevanja grada, viđenje prošlosti grada više da biste vidjeli njegovu budućnost.

Konjički Kompleks

Emerald

Konjički Kompleks Holistički arhitektonski i prostorni projekti slika objedinjuje svih šest zgrada otkriva funkcionalni identitet svake. Proširena pročelja borilišta i staja usmjerena na administrativnu kompozitnu jezgru. Šesterostrana građevina kao kristalna mreža leži u drvenom okviru kao u ogrlici. Zidni trokuti ukrašeni rasipanjem stakla kao smaragdni detalji. Zakrivljena bijela konstrukcija ističe glavni ulaz. Mreža fasada također je dio unutarnjeg prostora, gdje se okoliš percipira kroz prozirnu mrežu. Interijeri nastavljaju temu drvenih konstrukcija, koristeći razmjere elemenata u proporcionalnijoj mjeri s ljudima.

Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić smješten na uglu raskrižja u mirnom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme posjetiteljima svugdje gdje sjede sjedala ili stolovi u kafiću pruža čisto i bogato iskustvo nastupa barista. Stropni objekt nazvan "Drvo za sjenčanje" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Daje neobičan prostorni učinak posjetiteljima, a ujedno postaje medij za ljude koji žele biti izgubljeni u mislima s okusima kave.

Zabavni Klub

Central Yosemite

Zabavni Klub Vratite se jednostavnosti života, sunce se kroz križ prozora i svjetla prozora. Da biste bolje odražavali prirodni okus u cjelokupnom prostoru, u potpunosti iskoristite dizajn trupaca, jednostavan i moderan, humanističku udobnost, naglašavajući atmosferu umjetničkog prostora. Orijentalni šarm ton, s jedinstvenim prostornim raspoloženjem. Ovo je još jedan izraz interijera, on je prirodan, čist, promjenjiv.