Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pojedinačni Kućni Termostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Pojedinačni Kućni Termostat Termostat za pametni telefon predstavlja minimalistički, elegantan dizajn, u skladu s tradicionalnim dizajnom termostata. Prozirna kocka u trenu prelazi iz bijele u boju. Sve što morate učiniti je nanijeti jedan od 5 izmjenjivih filmova u boji na stražnjoj strani uređaja. Meka i lagana, boja donosi osjetljiv dodir originalnosti. Fizičke interakcije svode se na minimum. Jednostavan dodir omogućuje promjenu temperature dok su sve druge kontrole izrađene iz korisnikovog pametnog telefona. Zaslon E-tinta odabran zbog svoje neusporedive kvalitete i minimalne potrošnje energije.

Svjetiljka

Schon

Svjetiljka Izvori svjetla ove jedinstvene svjetiljke nalaze se u središtu ukupnog oblika, tako da ona osvjetljava mekan i ujednačen izvor svjetla. Svjetlosne površine su odvojive od glavnog tijela, pa jednostavni oblik karoserije s nižim dijelovima i štedi energiju zbog male potrošnje električne energije daje dodatnu karakteristiku. Također dodirljivo tijelo za uključivanje ili isključivanje svjetla je još jedna moderna značajka ovog jedinstvenog svjetla. Izražajnost dovodi do razlika u osvjetljenju i osmišljeno je osvjetljenje svjetiljke. Najviše svjetla od svjetiljki, tako da gledatelj ne bi iskoristio svjetlost, će se omamiti. Lijepo je živjeti.

Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Objekt je piggy bank. Jedinstven izgled u obliku karaktera kombinira skupi, prestižni nakit odlikuje se simpatičnim i ljubaznim i stalnom prisutnošću članova obitelji, a prikupljanje sredstava vrlo je funkcionalna svojstva. No, najistaknutija karakteristika DeePee - koja se uz standardne funkcije savršeno susreće - je ta nova formulacija, jedinstveni i komplementarni kontekstualizirani "dragulj" sve ekskluzivne kuće.

Držač Noža

Only Right Here

Držač Noža Od dvanaestog stoljeća prve borbe s bikovima dokumentirane su kao gluma ili javni spektakl. Danas buđenje svijesti kod ljudi simptom je sveukupne globalne procjene, mi smo sudionici božanske prirode. "Samo ovdje" simbolizira novo razdoblje u kojem će doći do izumiranja agresivnih aktivnosti, utjelovljenih u onome što je nekad bio kulturni blagdan i velikom evolucijskom koraku na humanističkoj razini.

Svjetiljka Za Uzgoj

BB Little Garden

Svjetiljka Za Uzgoj Ovaj projekt predlaže da se podrži ova nova upotreba koja pruža potpunije osjetilno iskustvo kuhanja. BB Mali vrt je blistava svjetiljka koja raste i želi ponovno posjetiti mjesto aromatičnih biljaka unutar kuhinje. Svezak je s jasnim linijama, kao pravi minimalistički objekt. Elegantni dizajn posebno je proučavan kako bi se prilagodio različitim unutarnjim okruženjima i dao posebnu notu kuhinji. BB Mali vrt je okvir za biljke, čista linija ih uvećava i ne ometa čitanje.

Bočni Stol

una

Bočni Stol bešavna integracija je suština unapred tablice. tri javorova oblika zajedno se stvrdnjavaju kako bi stala površinu od kaljenog stakla. proizvod intenzivnog razmatranja materijala i njihovih mogućnosti, čvrst, a istovremeno prozračan izgled i nevjerojatno lagan, ne pojavljuje se kao utjelovljenje ravnoteže i gracioznosti.