Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Krajnji cilj okretnog stola Hi-Fi-a je ponovno stvaranje najčišćih i nezagađenih zvukova; ova suština zvuka je i termin i koncept ovog dizajna. Ovaj uljepšeni izrađeni proizvod skulptura je zvuka koji reproducira zvuk. Kao gramofon spada među najbolje dostupne gramofone Hi-Fi, a ova neusporediva izvedba ukazuje i pojačava svojim jedinstvenim oblikom i aspektima dizajna; spajanje forme i funkcije u duhovnoj uniji kako bi utjelovio gramofon Calliope.

Umivaonik

Vortex

Umivaonik Cilj vrtlog dizajna je pronaći novi oblik utjecaja na protok vode u umivaonicima kako bi se povećala njihova učinkovitost, doprinijelo njihovom korisničkom iskustvu i poboljšalo njihove estetske i semiotičke kvalitete. Rezultat je metafora, izvedena iz idealiziranog vrtložnog oblika koji označava odvod i protok vode koji vizualno označavaju cijeli objekt kao funkcionalni umivaonik. Ovaj oblik u kombinaciji s slavinom vodi vodu u spiralni put koji omogućuje istoj količini vode da prekriva više tla što rezultira smanjenom potrošnjom vode za čišćenje.

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg

Snowskate

Klizalište Za Mek I Tvrd Snijeg Izvorni Snow Skate ovdje je predstavljen u sasvim novom i funkcionalnom dizajnu - od mahagona od tvrdog drva i s trkačima od nehrđajućeg čelika. Jedna je prednost što se mogu koristiti tradicionalne kožne čizme s petom, a kao takve ne postoji potražnja za posebnim čizmama. Ključno u praksi klizanja je jednostavna tehnika vezanja, jer su dizajn i konstrukcija optimizirani dobrom kombinacijom širine i visine klizaljke. Drugi odlučujući faktor je širina trkača koja optimizira upravljanje klizanjem na čvrstom ili tvrdom snijegu. Trkači su od nehrđajućeg čelika i opremljeni su učvršćenim vijcima.

Struktura Rasvjete

Tensegrity Space Frame

Struktura Rasvjete Svjetlo okvira okvira Tensegrity koristi princip RBFullera "Manje za više" za proizvodnju svjetiljki koristeći samo izvor svjetlosti i električnu žicu. Tensegrity postaje strukturalno sredstvo kojim obojica djeluju međusobno u kompresiji i napetosti da bi stvorili naizgled diskontinuirano svjetlosno polje definirano samo njegovom strukturnom logikom. Njegova skalabilnost i ekonomičnost proizvodnje govore o robu beskrajne konfiguracije čiji blistavi oblik graciozno odolijeva gravitaciji jednostavnošću koja potvrđuje paradigmu naše epohe: postići više, a pritom koristeći manje.

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje

Pupil 108

Kabrioletni Uređaj Za Obrazovanje Učenik 108: najpovoljniji Windows 8 kabrioletni uređaj za obrazovanje. Novo sučelje i potpuno novo iskustvo u učenju. Učenik 108 obrušava se i na svijetu tableta i prijenosnih računala, prebacujući se među dva radi postizanja boljih performansi u obrazovanju. Windows 8 otvara nove mogućnosti učenja, omogućujući studentima da u potpunosti iskoriste mogućnost dodirnog zaslona i bezbroj aplikacija. Dio učenika Intel® obrazovnih rješenja, Pupil 108 je najpristupačnije i najprikladnije rješenje za učionice širom svijeta.

Blagovaonski Stol

Chromosome X

Blagovaonski Stol Trpezarijski stol dizajniran tako da omogući sjedenje za osam osoba koje djeluju u rasporedu strelica. Vrh je apstraktni X, izrađen od dva različita komada naglašena dubokom linijom, dok je isti apstraktni X reflektiran na podu s osnovnom strukturom. Bijela konstrukcija izrađena je od tri različita komada za jednostavno sastavljanje i transport. Nadalje, kontrast furnira od tikovine od vrha i bijele boje za bazu odabran je kako bi posvijetlio donji dio dajući veći naglasak nepravilnom obliku vrha, pružajući nagovještaj za različitu interakciju korisnika.