Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke

Pride

Identitet Marke Za izradu dizajna branda Pride, tim je koristio istraživanje ciljne publike na nekoliko načina. Kad je tim radio dizajn logotipa i korporativnog identiteta, uzeo je u obzir pravila psiho-geometrije - utjecaj geometrijskih oblika na određene psiho-tipove ljudi i njihov izbor. Također, dizajn je trebao izazvati određene emocije među publikom. Da bi postigli željeni rezultat, tim je koristio pravila utjecaja boje na osobu. općenito, rezultat je utjecao na dizajn svih proizvoda tvrtke.

Prodajni Centar

Shuimolanting

Prodajni Centar Kineski stil ovog slučaja prihvaća tamno kaveni crveni mljeveni kamen na tržištu i prazno prirodno osvjetljenje podnog prozora, tvoreći kontrast svjetla i sjene, virtualnog i stvarnog. Virtuelne i aluminijske rešetke od drveta, komadi listova bakrenog umjetničkog lotosa na mjestu s kojeg se nalazi voda i kineska umjetnička instalacija strukture znakova u području odmora točka su "dvorišta orhideja s tintom"; slučaj. Konkretno, upotreba novih materijala od malih boginja, u običnom naglasku izvanredna, ali i domišljato smanjuje troškove površine.

Kupaonica Izlog

Agape

Kupaonica Izlog Da bismo se razlikovali od običnog izložbenog prostora, taj prostor definiramo kao pozadinu koja može naglasiti ljepotu robe. Ovom definicijom želimo stvoriti vremensku fazu da roba može sijati spontano. Također stvaramo vremensku os da bismo prikazali da je svaki proizvod koji se pokazao u ovom prostoru napravljen iz različitih vremena.

Ui Dizajn

Moulin Rouge

Ui Dizajn Ovaj je projekt dizajniran za ljude koji žele ukrasiti vlastiti mobitel temom Moulin Rouge, iako nikad nisu posjećivali Moulin Rouge u Parizu. Glavna je svrha ponuditi poboljšano digitalno iskustvo, a svi čimbenici dizajna su vizualizirati raspoloženje Moulin Rougea. Potrošači mogu jednostavnim dodirom zaslona prilagoditi unaprijed postavljene dizajne i ikone svojih omiljenih.

Međunarodna Škola

Gearing

Međunarodna Škola Konceptualni oblik kruga Međunarodne škole Debrecen simbolizira zaštitu, jedinstvo i zajednicu. Izgledaju različite funkcije poput povezanih zupčanika, paviljona na žici raspoređenoj na luku. Rascjepkanost prostora stvara različite prostore zajednice između učionica. Prostorno iskustvo romana i stalna prisutnost prirode pomažu učenicima u kreativnom razmišljanju i očitovanju njihovih ideja. Staze koje vode do offsite obrazovnih vrtova i šume dovršavaju koncept kruga stvarajući uzbudljiv prijelaz između izgrađenog i prirodnog okoliša.

Privatna Rezidencija

House L019

Privatna Rezidencija U cijeloj kući korišten je jednostavan, ali sofisticiran koncept materijala i boja. Bijeli zidovi, drveni hrastovi podovi i lokalni krečnjak za kupaonice i dimnjake. Precizno izrađen detalj stvara atmosferu osjetljivog luksuza. Točno sastavljeni vidici određuju slobodno plutajući životni prostor u obliku slova L.