Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ured

Studio Atelier11

Ured Zgrada se temeljila na "trokutu" s najjačim vizualnim slikama izvornog geometrijskog oblika. Ako pogledate s visokog mjesta, možete vidjeti ukupno pet različitih trokuta. Kombinacija trokuta različitih veličina znači da "čovjek" i "priroda" igraju ulogu kao mjesto na kojem se susreću.

Konceptualna Knjiga I Poster

PLANTS TRADE

Konceptualna Knjiga I Poster PLANTS TRADE je niz inovativnog i umjetničkog oblika botaničkih uzoraka, koji je razvijen kako bi izgradio bolji odnos između ljudi i prirode, a ne obrazovnih materijala. Koncept knjiga Plants Trade bila je pripremljena kako bi vam pomogla razumjeti ovaj kreativni proizvod. Knjiga, dizajnirana u točno istoj veličini kao i proizvod, sadrži ne samo fotografije prirode, već i jedinstvenu grafiku nadahnutu mudrošću prirode. Zanimljivije je što su grafike pažljivo ispisane štampom, tako da svaka slika varira u boji ili teksturi, baš poput prirodnih biljaka.

Stambena Kuća

Tei

Stambena Kuća Činjenica da je lagodan život nakon odlaska u mirovinu, koji čini većinu prostorija na padinama, ostvaren stalnim dizajnom na uobičajeni način. Za uživanje u bogatom okruženju. Ali ovaj put nije vila arhitektura već osobno stanovanje. Tada smo prvo počeli izrađivati strukturu na temelju toga da je u stanju ugodno provoditi uobičajeni život bez nerazumnosti na čitavom planu.

Prsten

Arch

Prsten Dizajner dobiva inspiraciju iz oblika lučnih struktura i duge. Dva motiva - oblik luka i oblik kapi, kombinirani su kako bi stvorili jedinstvenu trodimenzionalnu formu. Kombinacijom minimalnih linija i oblika te korištenjem jednostavnih i uobičajenih motiva, rezultat je jednostavan i elegantan prsten koji je izrađen odvažno i razigrano pružajući prostor za protok energije i ritma. Iz različitih kutova mijenja se oblik prstena - oblik kaplje se gleda iz prednjeg kuta, oblik luka se gleda iz bočnog kuta, a križ se gleda iz gornjeg kuta. Ovo pruža poticaj za korisnika.

Prsten

Touch

Prsten Jednostavnom gestom, akcija dodirivanja prenosi bogate emocije. Kroz dodirni prsten dizajner želi prenijeti ovaj topli i bezobličan osjećaj s hladnim i čvrstim metalom. 2 krivulje su spojene u obliku prstena koji sugerira da se dvije osobe drže za ruke. Prsten mijenja svoj oblik kada se njegov položaj okreće na prstu i promatra se iz različitih kutova. Kad se spojeni dijelovi postave između prstiju, prsten se pojavljuje ili žuti ili bijeli. Kad se povezani dijelovi postave na prst, možete zajedno uživati u žutoj i bijeloj boji.

Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Zajednička područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavnih dvorana za sastanke, ovi su prostori namijenjeni stanovnicima da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenutcima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je pomikao granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.