Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Abstract House

Stambena Kuća Rezidencija koristi modernu estetiku zadržavajući središnje dvorište, što evocira tradicionalnu kuvajtsku praksu u izgradnji kuća. Ovdje je rezidencija dopuštena priznati prošlost i sadašnjost, bez sukoba. Vodena značajka na koracima glavnih vrata se gura prema van, staklo od poda do stropa pomaže u održavanju otvorenijih prostora, omogućavajući korisnicima da bez napora prolaze između vani i iznutra, prošlosti i sadašnjosti.

Kauč

Shell

Kauč Kauč Shell pojavio se kao kombinacija obrisa morskih školjki i modnih trendova oponašanja tehnologije egzoskeleta i 3D ispisa. Cilj je bio stvoriti kauč s učinkom optičke iluzije. To bi trebao biti lagani i prozračni namještaj koji se može koristiti i kod kuće i na otvorenom. Da bi se postigao učinak lakoće, korištena je mreža najlonskih užadi. Tako se tvrdoća trupa uravnotežuje tkanjem i mekoćom linija siluete. Čvrsta baza ispod kutnih dijelova sjedala može se koristiti kao bočni stolovi, a meka nadzemna sjedala i jastuci dovršavaju sastav.

Restoran

Chuans Kitchen II

Restoran Chuan's Kitchen II, koja kao medij uzima i crnu zemljanu robu Sichuan Yingjing, kao i minirani zemljani materijal iz gradnje metroa, eksperimentalni je restoran izgrađen na suvremenom eksperimentu tradicionalne narodne umjetnosti. Probijajući granicu materijala i istražujući moderni oblik tradicionalne narodne umjetnosti, Infinity Mind izvadio je brtve odbačene nakon ispaljivanja Yingjingove crne keramike i upotrijebio ih kao glavni ukrasni element u Chuanovoj kuhinji II.

Fotelja

Infinity

Fotelja Glavni naglasak dizajna Infinity fotelje izrađen je upravo na naslonu. To je referenca na simbol beskonačnosti - obrnutu cifru od osam. Kao da mijenja oblik prilikom skretanja, postavljajući dinamiku linija i rekreirajući znak beskonačnosti u nekoliko ravnina. Naslon za leđa objedinjen je s nekoliko elastičnih traka koje tvore vanjsku petlju, koja se također vraća simbolici beskonačnog ciklusa života i ravnoteže. Dodatni naglasak stavlja se na jedinstvene klizanje za noge koje sigurno fiksiraju i podupiru bočne dijelove fotelje, baš kao što to čine stezaljke.

Kafić

Hunters Roots

Kafić Odgovarajući na kratak pregled moderne, čiste estetike, stvoren je interijer inspiriran drvenim sanducima za voće koji se koriste u apstraktnom obliku. Sanduci ispunjavaju prostore, stvarajući potopni, gotovo pećinski skulpturalni oblik, a opet onaj proizveden iz jednostavnih i ravnih geometrijskih oblika. Rezultat je čist i kontroliran prostorni doživljaj. Pametan dizajn ujedno povećava ograničeni prostor pretvarajući praktična učvršćenja u ukrasne značajke. Svjetla, ormari i police doprinose dizajnerskom konceptu i skulpturalnom vizualu.

Skulptura Kristalne Svjetlosti

Grain and Fire Portal

Skulptura Kristalne Svjetlosti Ova skulptura od organskog svjetla, sastavljena od drva i kvarcnog kristala, koristi trajno dobiveno drvo iz rezervnog zaliha ostarelog drveta tikovine. Drvljeno desetljećima suncem, vjetrom i kišom, drvo se zatim ručno oblikuje, brusi, spaljuje i dovršava u posudi za držanje LED rasvjete i korištenje kvarcnih kristala kao prirodnog difuzera. U svakoj skulpturi koriste se 100% prirodni nepromijenjeni kremenovi kristali i stari su oko 280 milijuna godina. Koriste se različite tehnike dorade drva, uključujući Shou Sugi Ban metodu upotrebe vatre za očuvanje i kontrastnu boju.