Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Za Kavu

Riposo

Set Za Kavu Dizajn ove usluge inspirirale su dvije škole s početka 20. stoljeća njemački Bauhaus i ruska avangarda. Stroga ravna geometrija i dobro osmišljena funkcionalnost u potpunosti odgovaraju duhu manifesta iz tih vremena: "lijepo je ono što je prikladno". U isto vrijeme prateći moderne trendove, dizajner kombinira dva kontrastna materijala u ovom projektu. Klasični porculan od bijelog mlijeka nadopunjuju svijetli poklopci od plute. Funkcionalnost dizajna podržana je jednostavnim, praktičnim ručkama i cjelokupnom upotrebljivošću forme.

Kuća

Santos

Kuća Koristeći drvo kao glavni konstruktivni element, kuća pomiče svoje dvije razine u presjeku, stvarajući ostakljeni krov koji se integrira u kontekst i omogućuje ulazak prirodne svjetlosti. Prostor dvostruke visine artikulira taj odnos između prizemlja, gornjeg kata i pejzaža. Metalni krov nad krovnom svjetlošću leti, štiteći ga od pojave zapadnog sunca i formalno obnavljajući volumen, uokvirujući viziju prirodnog okoliša. Program je artikuliran lociranjem javnih upotreba u prizemlju i privatnih namjena na katu.

Namještaj Plus Ventilator

Brise Table

Namještaj Plus Ventilator Brise Table dizajniran je s osjećajem odgovornosti za klimatske promjene i željom za korištenjem ventilatora, a ne klima uređaja. Umjesto da puše jak vjetar, on se usredotočuje na osjećaj hladnosti cirkulirajući zrak čak i nakon isključivanja klima uređaja. Pomoću Brise Stola, korisnici mogu popiti povjetarac i istovremeno ih koristiti kao bočni stol. Također, dobro prožima okoliš i čini prostor ljepšim.

Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bio putovanje na apstraktno i fluidno istraživanje problema bijega (tema za 2019. godinu), pokazujući promjene, nove stvari i posljedice koje proizlaze iz toga. Sve su vizualne slike čiste i ugodne za gledanje, a kontrastiraju s neugodnom stvarnošću iz čina bijega. Dizajn se neprestano mijenja i morfalni oblici u animaciji predstavljaju čin ponovne prilagodbe, uzrokovan nekom vrstom situacije. Bijeg ima različita značenja, tumačenja i gledišta variraju od razigranih do ozbiljnih.

Strukturalni Prsten

Spatial

Strukturalni Prsten Dizajn uključuje metalnu konstrukciju okvira u kojoj se druzy drži tako da se naglašava kako kamen, tako i metalna konstrukcija okvira. Konstrukcija je prilično otvorena i osigurava da je kamen zvijezda dizajna. Nepravilan oblik druzy i metalnih kuglica koje drže strukturu unosi malo mekoće u dizajn. To je podebljano, oštro i nosivo.

Oglašavanje

Insect Sculptures

Oglašavanje Svaki je komad ručno izrađen kako bi stvorio skulpture insekata nadahnute njihovim okruženjem i hranom koju jedu. Umjetnička djela korištena su kao poziv na akciju putem web stranice Doom koja također identificira specifične kućne štetočine. Elementi koji su korišteni za te skulpture dobiveni su iz smeća, smeća, korita rijeke i supermarketa. Nakon što je svaki insekt sastavljen, fotografirali su se i retuširali u Photoshopu.