Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajnerski Studio S Galerijom

PARADOX HOUSE

Dizajnerski Studio S Galerijom Dvorana multimedijskog dizajna, na raskrižju nivoa, paradoks kuća pronalazi savršenu ravnotežu između funkcionalnosti i stila, istovremeno odražavajući vlasnika jedinstveni ukus i način života. Stvorio je upečatljiv studio za multimedijski dizajn s čistim, kutnim linijama na kojem se nalazi istaknuta žuto obojena staklena kutija na mezzaninu. Geometrijski oblici i linije moderni su i nadahnjujući, ali s ukusom učinjeni kako bi osigurali jedinstveni radni prostor.

Centar Za Učenje

STARLIT

Centar Za Učenje Starlit centar za učenje dizajniran je za pružanje treninga o izvedbi u opuštenom okruženju za učenje djece od 2 do 6 godina. Djeca u Hong Kongu studiraju pod velikim pritiskom. Kako bismo kroz izgled i prostor uklopili različite forme i uklopili razne programe, primjenjujemo Planiranje Starog Rima. Kružni elementi su uobičajeni uzduž zračenja krakova unutar rasporeda osovina radi povezivanja učionice i ateljea između dva različita krila. Ovaj je centar za učenje dizajniran za stvaranje ugodne atmosfere za učenje s krajnjim prostorom.

Dizajn Ureda

Brockman

Dizajn Ureda Kao investicijsko poduzeće sa sjedištem u trgovini rudarstva, učinkovitost i produktivnost su ključni aspekti u poslovnoj rutini. Dizajn je u početku bio nadahnut prirodom. Još jedna inspiracija vidljiva u dizajnu je naglasak na geometriji. Ti su ključni elementi bili u prvom planu dizajna i tako su vizualno prevedeni uporabom geometrijskih i psiholoških shvaćanja forme i prostora. Održavajući prestiž i ugled komercijalne zgrade svjetske klase, rađa se jedinstvena korporativna arena upotrebom stakla i čelika.

Restoran S Roštiljem

Grill

Restoran S Roštiljem Opseg projekta preuređuje postojeću radionicu za popravku motocikala površine 72 četvorna metra u novi restoran Roštilj. Opseg posla uključuje cjeloviti redizajn vanjskog i unutarnjeg prostora. Vanjski izgled bio je inspiriran spojnicom za roštilj s jednostavnom crno-bijelom shemom boje drvenog ugljena. Jedan od izazova ovog projekta je uklapanje u agresivne programske potrebe (40 mjesta u blagovaonici) na tako malom prostoru. Uz to, moramo raditi s neobičnim malim proračunom (40 000 američkih dolara), koji uključuje sve nove HVAC jedinice i novu komercijalnu kuhinju.

Rezidencija

Cheung's Residence

Rezidencija Rezidencija je dizajnirana s lakoćom, otvorenošću i prirodnom svjetlošću. Otisak zgrade odražava ograničenje postojećeg nalazišta i formalni izraz treba biti čist i jednostavan. Atrij i balkon nalaze se na sjevernoj strani zgrade koja osvjetljava ulaz i blagovaonicu. Klizni prozori nalaze se na južnom kraju zgrade u kojoj se dnevni boravak i kuhinja maksimalno povećavaju prirodna svjetla i pružaju prostorna fleksibilnost. Krovne svjetiljke predlažu se u cijeloj zgradi kako bi se dodatno pojačale ideje dizajna.

Privremeni Informativni Centar

Temporary Information Pavilion

Privremeni Informativni Centar Projekt je privremeni paviljon mješovite namjene u Trafalgaru u Londonu za različite funkcije i događaje. Predložena struktura naglašava pojam "privremenosti" korištenjem reciklažnih kontejnera kao primarnog građevinskog materijala. Njegova metalna priroda treba uspostaviti kontrastni odnos s postojećom zgradom koja pojačava tranzicijsku prirodu koncepta. Također, formalni izraz zgrade organski je organiziran i uređen nasumično, stvarajući privremenu orijentaciju na licu mjesta kako bi privukla vizualnu interakciju tijekom kratkog života zgrade.