Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel se nalazi u Luzhouu, provinciji Sichuan, gradu koji je dobro poznat po svom vinu, a čiji je dizajn inspiriran lokalnom vinskom špiljom, prostorom koji potiče snažnu želju za istraživanjem. Predvorje je rekonstrukcija prirodne špilje čija srodna vizualna povezanost proširuje koncept pećine i lokalne urbane teksture na unutarnji hotel, tvoreći na taj način osobit kulturni nosač. Cijenimo osjećaj putnika tijekom boravka u hotelu, a također se nadamo da se tekstura materijala kao i stvorena atmosfera mogu uočiti na dubljoj razini.

Naziv projekta : Aoxin Holiday, Ime dizajnera : Shaun Lee, Ime klijenta : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.