Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rashlađena Pustinjska Kolica

Sweet Kit

Rashlađena Pustinjska Kolica Ovaj mobilni izlog za posluživanje deserta u restoranima kreiran je 2016. godine i posljednji je komad u K asortimanu. Dizajn Sweet-Kit ispunjava zahtjev za elegancijom, upravljivošću, volumenom i transparentnošću. Mehanizam otvaranja temelji se na prstenu koji se okreće oko diska od akrilnog stakla. Dva bukovana prstena od bukve su staze za okretanje, kao i ručke za otvaranje vitrine i za pomicanje kolica oko restorana. Te integrirane značajke pomažu u postavljanju mjesta za uslugu i ističu prikazane proizvode.

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama

Herbal Tea Garden

Usluga Toplog Napitka Sa Svježim Biljkama Patrick Sarran stvorio je Biljni čajni vrt kao jedinstven predmet za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga 2014. Voditelj ugostiteljstva htio je kolica na kojima bi mogao izvesti ceremoniju čaja. Ovaj dizajn ponovno koristi kodove koje je Patrick Sarran razvio u svojim kolicima serije K, uključujući KEZA kolica za sir i multifunkcionalna kolica Km31, pod utjecajem kineskog pejzažnog slikarstva.

Kolica Za Šampanjac

BOQ

Kolica Za Šampanjac BOQ je ledena kolica za posluživanje šampanjca na prijemima. Izrađena je od drveta, metala, smole i stakla. Kružna simetrija organizira predmete i materijale kao sastavni dio dizajna. Standardne flaute su spremljene u vijenac, s glavom prema dolje, ispod ladice od bijele smole, zaštićene od prašine i udaraca. Sastav, gotovo cvjetni, poziva goste da formiraju krug da kušaju dragocjeno piće. Prije svega, to je konobar djelotvorna scenska oprema.

Višeslojna Kolica

Kali

Višeslojna Kolica Ova stepenica je jedan od elemenata dizajnerske serije K za brend QUISO. Izrađen je od lijepo izrađenog masivnog drveta. Čvrsta i skladna izvedba čini ga idealnim za posluživanje alkohola na restoranskom stolu. Radi sigurnosti i elegancije usluge, čaše se vise s jastuka, boce su imobilizirane protiv kliznog premaza, industrijski kotači imaju glatko i tiho kotrljanje.

Višenamjenska Kolica

Km31

Višenamjenska Kolica Patrick Sarran stvorio je Km31 za veliki spektar namjene restorana. Glavno ograničenje bila je multifunkcionalnost. Ta se košarica može koristiti pojedinačno za posluživanje jednog stola ili u redu s drugima za buffet. Dizajner je zamislio zglobni Krionov vrh postavljen na istoj podlozi na kotačima koju je dizajnirao za niz kolica poput KEZA, a kasnije Kvin, Biljni čajni vrt i Kali, zajedno nazvani K serija. Krionova tvrdoća omogućila je odabir potpunog svjetlosnog završetka, s čvrstinom potrebnom za luksuzni objekt.

Automatski Aparat Za Kavu

F11

Automatski Aparat Za Kavu Jednostavne i elegantne, čiste linije i visokokvalitetni završni materijali čine da dizajn F11 odgovara profesionalnom i domaćem okruženju. 7-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir izuzetno je jednostavan za upotrebu i intuitivan. F11 je stroj s jednim dodirom na kojem možete prilagoditi željena pića za brzi izbor. Dostupni su uvećani spremnik za zrno, spremnik za vodu i spremnik za podnožje kako bi se mogli nositi s vrhovnim satom Patentirana jedinica za kuhanje može ponuditi espresso pod pritiskom ili običnu kavu bez pritiska, a aromu garantuju keramičke ravne reznice.