Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Redizajn Identiteta Marke

InterBrasil

Redizajn Identiteta Marke Inspiracija za promišljanje i redizajn branda bile su promjene u modernizaciji i integraciji u kulturu tvrtke. Dizajn srca više nije mogao biti vanjski u odnosu na brend, nadahnjujući partnerstvo kako unutar, tako sa zaposlenicima, tako i sa kupcima. Integrirana unija između koristi, predanosti i kvalitete usluge. Novi oblik je od oblika do boja integrirao srce u B i zdravlje križ u T. Dvije riječi spojene u sredini čineći logotip izgleda kao jedna riječ, jedan simbol, objedinjujući R i B u srce.

Dizajn Marke

EXP Brasil

Dizajn Marke Dizajn branda EXP Brasil dolazi iz principa jedinstva i partnerstva. Prisvajajući mješavinu tehnologije i dizajna u njihovim projektima kao iu uredu. Element tipografije predstavlja zajednicu i snagu ove tvrtke. Dizajn slova X je čvrst i integriran, ali vrlo lagan i tehnološki. Marka predstavlja studijski život, s elementima u slovima, kako na pozitivnom tako i na negativnom prostoru koji ujedinjuje ljude i dizajn, individualni i kolektivni, jednostavni sa tehnološkim, laganim i robusnim, profesionalnim i osobnim.

Set Za Kavu

Riposo

Set Za Kavu Dizajn ove usluge inspirirale su dvije škole s početka 20. stoljeća njemački Bauhaus i ruska avangarda. Stroga ravna geometrija i dobro osmišljena funkcionalnost u potpunosti odgovaraju duhu manifesta iz tih vremena: "lijepo je ono što je prikladno". U isto vrijeme prateći moderne trendove, dizajner kombinira dva kontrastna materijala u ovom projektu. Klasični porculan od bijelog mlijeka nadopunjuju svijetli poklopci od plute. Funkcionalnost dizajna podržana je jednostavnim, praktičnim ručkama i cjelokupnom upotrebljivošću forme.

Kuća

Santos

Kuća Koristeći drvo kao glavni konstruktivni element, kuća pomiče svoje dvije razine u presjeku, stvarajući ostakljeni krov koji se integrira u kontekst i omogućuje ulazak prirodne svjetlosti. Prostor dvostruke visine artikulira taj odnos između prizemlja, gornjeg kata i pejzaža. Metalni krov nad krovnom svjetlošću leti, štiteći ga od pojave zapadnog sunca i formalno obnavljajući volumen, uokvirujući viziju prirodnog okoliša. Program je artikuliran lociranjem javnih upotreba u prizemlju i privatnih namjena na katu.

Namještaj Plus Ventilator

Brise Table

Namještaj Plus Ventilator Brise Table dizajniran je s osjećajem odgovornosti za klimatske promjene i željom za korištenjem ventilatora, a ne klima uređaja. Umjesto da puše jak vjetar, on se usredotočuje na osjećaj hladnosti cirkulirajući zrak čak i nakon isključivanja klima uređaja. Pomoću Brise Stola, korisnici mogu popiti povjetarac i istovremeno ih koristiti kao bočni stol. Također, dobro prožima okoliš i čini prostor ljepšim.

Uvodni Naslov

Pop Up Magazine

Uvodni Naslov Projekt je bio putovanje na apstraktno i fluidno istraživanje problema bijega (tema za 2019. godinu), pokazujući promjene, nove stvari i posljedice koje proizlaze iz toga. Sve su vizualne slike čiste i ugodne za gledanje, a kontrastiraju s neugodnom stvarnošću iz čina bijega. Dizajn se neprestano mijenja i morfalni oblici u animaciji predstavljaju čin ponovne prilagodbe, uzrokovan nekom vrstom situacije. Bijeg ima različita značenja, tumačenja i gledišta variraju od razigranih do ozbiljnih.