Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multi Komercijalni Prostor

La Moitie

Multi Komercijalni Prostor Naziv projekta La Moitie potječe od francuskog prijevoda polovine, a dizajn primjereno odražava to ravnotežu između suprotstavljenih elemenata: kvadrata i kruga, svijetla i tamna. S obzirom na ograničen prostor, tim je nastojao uspostaviti vezu i podjelu između dva odvojena maloprodajna područja primjenom dviju suprotstavljenih boja. Iako je granica između ružičastog i crnog prostora jasna, također je zamagljena u različitim perspektivama. Spiralno stubište, napola ružičasto i napola crno, nalazi se u središtu trgovine i pruža.

Reklamna Kampanja

Feira do Alvarinho

Reklamna Kampanja Feira do Alvarinho je godišnja vinska zabava koja se održava u Moncauu u Portugalu. Kako bi prenio događaj, stvoreno je drevno i izmišljeno kraljevstvo. Vlastitim imenom i civilizacijom, Kraljevstvo Alvarinho, označeno tako da je Moncao poznat kao kolijevka vina Alvarinho, nadahnuo se u stvarnoj povijesti, mjestima, ikonskim ljudima i legendi Moncaoa. Najveći izazov ovog projekta bio je prenijeti stvarnu priču teritorija u dizajn lika.

Tiskani Tekstil

The Withering Flower

Tiskani Tekstil Cvijet vjetra je proslava snage slike cvijeta. Cvijet je popularna tema napisana kao personifikacija u kineskoj literaturi. Za razliku od popularnosti cvjetajućeg cvijeta, slike propadajućeg cvijeta često su povezane s jinxom i tabuima. Zbirka proučava ono što oblikuje percepciju zajednice o onome što je uzvišeno i pogrešno. Dizajnirana u haljinama od tila od 100 cm do 200 cm, sitotiskom na prozirnim tkaninama mreža, tekstilna tehnika omogućava da otisci ostanu neprozirni i elastični na mrežici, stvarajući izgled otisaka lebdećih u zraku.

Medicinski Centar Ljepote

LaPuro

Medicinski Centar Ljepote Dizajn je više nego dobra estetika. To je način na koji se prostor koristi. Medicinski centar integrira oblik i funkcionira kao jedno. Razumijevanje zahtjeva korisnika i pružiti im iskustvo svih suptilnih dodira u okruženju koji osjećaju olakšanje i istinsku brigu. Dizajn i novi tehnološki sustav pružaju korisniku rješenja i lako se upravljaju. S obzirom na zdravlje, dobrobit i medicinu, centar je prihvatio ekološki održive materijale i nadgledao proces izgradnje. Svi su elementi integrirani u dizajn gdje je zaista pogodan za korisnike.

Dizajn Vizualnog Identiteta

ODTU Sanat 20

Dizajn Vizualnog Identiteta Za 20. godinu ODTU Sanat, koji se svake godine održava Tehnički sveučilište Bliskog Istoka, zahtjev je bio da se izgradi vizualni jezik kako bi se istakli 20 godina festivala koji su uslijedili. Kako je i zatraženo, naglašena je 20. godina festivala približavajući ga pokrivenom umjetničkom djelu koje će se predstaviti. Sjene istog sloja u boji koje tvore brojeve 2 i 0 stvorile su 3D iluziju. Ta iluzija daje osjećaj olakšanja i brojevi izgledaju kao da su se rastopili u pozadini. Živi izbor boja stvara suptilan kontrast s mirnoćom valovitih 20.

Drvo Viskija Malbeka

La Orden del Libertador

Drvo Viskija Malbeka Pokušavajući kombinirati različite elemente koji se odnose na naziv proizvoda, dizajn pojačava poruku koju predlaže. Prenosi uzbudljivu i intrigantnu sliku. Ilustracija prkosnog kondora koja prikazuje krila, označava osjećaj slobode, spojen simetričnom i sugestivnom medaljom, dodan pozadinskoj ilustraciji s imaginarnim krajolikom koji unosi poeziju u dizajn, stvara idealnu kombinaciju za prenošenje željene poruke. Trezna paleta boja daje ekskluzivne značajke, a tipografska upotreba podsjeća na tradicionalni i povijesni proizvod.