Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Pakiranje Za Kolače

Marais

Poklon Pakiranje Za Kolače Poklon pakiranje za kolače (financijer). Na slici je prikazan okvir veličine 15 kolača (Dvije oktave). Obično, poklon kutije jednostavno uredno rasporede sve torte. Međutim, kutije njihovih pojedinačno zamotanih kolača su različite. smanjili su troškove usredotočujući se na samo jedan dizajn i upotrebom svih šest površina uspjeli su ponovno stvoriti svaku vrstu tipkovnice. Pomoću ovog dizajna oni mogu stvoriti bilo koju veličinu tipkovnice, od malih tipkovnica, do punih klavira od 88 tipki, pa čak i veće. Na primjer, za jednu oktavu od 13 tipki koriste 8 kolača. A veliki klavir s 88 ključeva bio bi poklon kutija od 52 kolača.

Naziv projekta : Marais, Ime dizajnera : Kazuaki Kawahara, Ime klijenta : Latona Marketing Inc..

Marais Poklon Pakiranje Za Kolače

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.