Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjižara

Guiyang Zhongshuge

Knjižara S planinskim hodnicima i stalaktitskim policama nalik na grotlo, knjižara uvodi čitatelje u svijet krške špilje. Na taj način dizajnerski tim donosi fantastičan vizualni doživljaj, a istodobno širi lokalne karakteristike i kulturu na veće gužve. Guiyang Zhongshuge je bio kulturno obilježje i urbana znamenitost u gradu Guiyang. Pored toga, premošćuje i jaz kulturne atmosfere u Guiyangu.

Naziv projekta : Guiyang Zhongshuge, Ime dizajnera : Li Xiang, Ime klijenta : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Knjižara

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.