Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javni Urbani Umjetnički Namještaj

Eye of Ra'

Javni Urbani Umjetnički Namještaj Cilj ovog dizajna je spojiti drevnu egipatsku povijest sa futurističkom fluidnom metodologijom dizajna. To je doslovni prijevod egipatskog najslavnijeg religioznog alata u fluidni oblik uličnog namještaja koji pozajmljuje karakteristike tečnog stila u kojem se ne zagovaraju neki posebni oblici ili dizajn. Oko predstavlja muško i žensko u usporedbi s Bogom Ra. Ulični namještaj stoga je predstavljen u čvrstom dizajnu koji simbolizira muževnost i snagu, dok njegov krivudav izgled prikazuje ženstvenost i gracioznost.

Uređaj Za Digitalno Video Prijenos

Avoi Set Top Box

Uređaj Za Digitalno Video Prijenos Avoi je jedan od najnovijih pametnih televizora Vestel koji pruža uglavnom tehnologiju digitalnog emitiranja za TV korisnike. Avoijev najvažniji lik je "skrivena ventilacija". Skrivena ventilacija omogućuje stvaranje jedinstvenih i jednostavnih dizajna. Uz Avoi, osim gledanja digitalnih kanala u HD kvaliteti, možete slušati glazbu, gledati filmove i gledati fotografije i slike na TV ekranu, a istovremeno upravljati tim datotekama putem UI izbornika. Operacijski sustav Avoi je Android V4.2 Jel

46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emitiranje

V TV - 46120

46 "vodeći Tv Koji Podržava Hd Emitiranje Inspiriran je reflektirajućim površinama visokog sjaja i zrcalnim efektima. Prednji i zadnji stražnji poklopac izrađen je od plastične tehnologije brizganja. Srednji dio izrađen je od lijevanog lima. Potporno postolje je posebno dizajnirano od stakla obojenog sa stražnje strane i prozirnim vratom s kromiranim detaljima prstena. Razina sjaja koja se koristi na površinama postignuta je posebnim postupcima bojenja.

Suncobran I Velika Vrtna Baklja

NI

Suncobran I Velika Vrtna Baklja Potpuno novi NI Parasol redefinira rasvjetu na način da ona može biti više od svjetlosnog predmeta. Inovativno kombinirajući suncobran i vrtnu baklju, NI izgleda pametno stojeći do ležaljki na bazenu ili drugih vanjskih prostora, od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na dodir (dimmer s jednim dodirom) omogućuje korisniku da se lako prilagodi željenoj razini osvjetljenja 3-kanalnog sustava rasvjete. NI također donosi niskonaponski 12V LED pokretač koji stvara vrlo malo topline, pružajući energetski učinkovito napajanje za sustav s preko 2000pcs od 0,1W LED.

Rasvjetna Tijela

Yazz

Rasvjetna Tijela Yazz je zabavno rasvjetno tijelo napravljeno od zavojljivih polugolih žica koje omogućuju korisniku da se savije u bilo koji oblik ili oblik koji odgovara njihovom raspoloženju. Također dolazi s priloženim priključkom što olakšava kombiniranje više jedinica. Yazz je i estetski privlačan, razumljiv i ekonomičan. Koncept je proizašao iz ideje minimiziranja rasvjete do njenih najosnovnijih osnova kao krajnjeg izraza ljepote bez gubitka estetske utjecajne rasvjete, jer je industrijski minimalizam umjetnost sama po sebi.

Stolica

Kagome

Stolica Dizajniran od strane Shinn Asano s pozadinom grafičkog dizajna, Sen je 6 komadna čelična garnitura koja 2D linije pretvara u 3D oblike. Svaki komad, uključujući „kagome stolicu“, stvoren je linijama koje minimaliziraju višak kako bi se izrazila i forma i funkcionalnost u nizu aplikacija, nadahnutih jedinstvenim izvorima poput tradicionalnog japanskog zanata i uzoraka. Kagome stolica izrađena je od 18 pravokutnih trokuta koji se međusobno podupiru, a kada se gleda odozgo, tvori tradicionalni japanski zanatski uzorak kagome moyou.