Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Sott'Aqua Marino

Kupaonski Namještaj Kolekcija Sott'Aqua Marino sa svojim kreativnim detaljima podvodnog svijeta do kupaonice nudi luksuz dizajniranja vlastite kupaonice koristeći širok spektar mogućnosti modulacije. kupaonica sa svojom fleksibilnošću koja se koristi s jednostrukim ili dvostrukim ormarićima s sudoperima. Okruglo ogledalo pričvršćeno na zid vješalicom također ima skriveni sustav rasvjete.

Tuš

Rain Soft

Tuš Prizor vodopada u prirodi može privući svakoga, gledajući ga ili tuširajući se ispod, može stvoriti opuštajuće sječe. Stoga je bilo potrebno simulirati opuštajući prizor vodopada unutar kuća i stanova, tako da se može osjetiti radost tuširanja ispod vodopada kod kuće. u ovom dizajnu postoje dvije vrste prskanja. Način pesnice: Gustina ili koncentracija vode je u sredini i čovjek može oprati tijelo Drugi način rada: Voda se izlije vertikalno u obliku prstena i može se koristiti šampon i on je okružen vodenim zidom i ovaj zid može biti ja

High End Tv

La Torre

High End Tv U ovom dizajnu ne postoji prednji poklopac koji drži ekran. Televizor se drži iza stražnjeg ormara skrivenog iza ploče zaslona. Eloksalni tanki okvir koji okružuje zaslon koristi se samo za kozmetičku iluziju. Iz svih ovih razloga, samo dominantan element je zaslon za razliku od običnog TV oblika. Eiffelov toranj izvor je inspiracije za La Torre. Neke od glavnih sličnosti ove dvojice su reformisti svog vremena i imaju isti pogled sa strane.

42 "bms Vodio Televizor

Agile

42 "bms Vodio Televizor AGILE LED TV dizajniran je tako da naglašava sliku na ekranu primjenom uskih okvira i uhvati TV trend sa vitkim izgledom. Oštrina na tankom obrubu oko zaslona daje različite refleksije i sjaj svjetlosti na površini, što rezultira s lakoćom dizajna. To također utječe na dizajn postolja za televizor. Metalne završne površine s matiranim plastičnim nogama i poluprozirnim vratom stopala izvode se s istim ciljem kao i za TV. Dio prilagodbe AGILE-a su prozirne leće u bojama.

Televizija Pod Vodstvom

XX240 BMS SNB LED TV

Televizija Pod Vodstvom XX240 LED TV serije uključuju 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" od najprihvatljivijih srednjih dimenzija do televizora velikih dimenzija najvećeg segmenta, s istom dizajnerskom idejom koja nudi nekoliko opcija. Dizajn zaslona također pripada proizvodnoj tvrtki i sastavljen je BMS metodologijom. Zaslonski metal obojen je visokokvalitetnom bojom jer dizajn ostavlja površinu bez okvira otvorenom i uokviruje je samo debljinom stijenke stražnjeg poklopca. Čini se da je TV pokriven samo tankim okvirom i osvijetljenim područjem logotipa ispod.