Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim šalicama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše s izlivom izljeva i raste iz tijela posebno se dobro ulijeva. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine stisnu u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji s srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom s sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Unutrašnji filtar od nehrđajućeg čelika. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šalica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Sat

Zeitgeist

Sat Sat odražava zeitgeist, koji je povezan s pametnim, tehnološkim i izdržljivim materijalima. Visokotehnološko lice proizvoda predstavljeno je polusatnim ugljenikom tijela i vremenskim prikazom (svjetlosne rupe). Ugljik zamjenjuje metalni dio, kao relikt prošlosti i naglašava funkcijski dio sata. Odsustvo središnjeg dijela pokazuje da inovativna LED indikacija zamjenjuje klasični satni mehanizam. Meko pozadinsko osvjetljenje može se podesiti u skladu s omiljenom bojom njihovog vlasnika, a svjetlosni senzor će pratiti jačinu osvjetljenja.

Hranilica

Food Feeder Plus

Hranilica Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već također znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što ste drobili hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus odlikuje se većim, fleksibilnim silikonskim kesama kako bi zadovoljio rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućuje mališanima da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice ne treba čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite bravu i bebe mogu uživati u samohranom svježom hranom.

Višesojni Sustav Zidnih Zavjesa

GLASSWAVE

Višesojni Sustav Zidnih Zavjesa GLASSWAVE sustav multiaksijalnih zidnih zavjesa otvara vrata većoj fleksibilnosti u dizajniranju staklenih zidova za masovnu proizvodnju. Ovaj novi koncept u zidovima zavjesa temelji se na principu vertikalnih školjaka s cilindričnim, a ne pravokutnim profilima. Ovaj definitivno inovativan pristup znači da se mogu stvoriti strukture s višesmjernim vezama, povećavajući desetostruko moguće geometrijske kombinacije u montaži staklenih zidova. GLASSWAVE je niskootporni sustav namijenjen tržištu prepoznatljivih zgrada od tri kata ili manje (veličanstvene dvorane, saloni, atriji itd.)

Proizvodnja / Postprodukcija / Emitiranje

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Proizvodnja / Postprodukcija / Emitiranje Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) monumentalna je građevina, visoka 211 m, koja se nalazi u južnom periferiji Ashgabata, glavnog grada Turkmenistana, na brdu 1024 m nadmorske visine. TV Tower glavno je središte za proizvodnju radio i TV programa, postprodukciju i emitovanje. A to je jedan od najboljih primjera najsuvremenije digitalne tehnologije. Televizijski toranj učinio je Turkmenistan pionirom u zemaljskoj HD televiziji u Aziji. TV Tower najveće je tehnološko ulaganje u posljednjih 20 godina u emitiranje.

Utovarivač

Arm Loader

Utovarivač Utovarivač koji uglavnom radi na neujednačenim osnovama može uzrokovati vozača jaku mučninu u kretanju i također može osjetiti brzi umor. Međutim, 'ARM LOADER' omogućava prepoznavanje koordinatnih točaka na tlu i pomaže vozačevom sjedalu da bude stabilno i da ne maše. Stoga vozaču pomaže da se ne osjeća umorno i omogućuje im da sigurno obavljaju svoj posao.