Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
40 "led Televizor

GlassOn

40 "led Televizor To je kolekcija okvira bez okvira s različitim dizajnerskim rješenjima u promjenjivim veličinama sa staklenim elementom. Elegantnost stvorena prozirnošću stakla nastavlja se gracioznošću metalnih završnih obrada koji okružuju zaslon velikih veličina. Bez naviknutog plastičnog prednjeg poklopca i okvira, dizajn se odnosi kroz virtualni svijet i publiku s drastično smanjenom debljinom u proizvodima od 40 ", 46" i 55 ". Cijeli metalni okvir koji drži staklenu prednju stranu poboljšava kvalitetu dizajna s preciznim detaljima spajanja različiti materijali.

Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 novi je tehnički uređaj koji integrira Internet, multimediju i komunikaciju, a nudi kućnim korisnicima raznolike interaktivne usluge uključujući masovnu reprodukciju internetskog sadržaja i HD videopozive. Spajajući STB na TV u okruženju obiteljske mreže, korisnik može brzo nadograditi zajednički televizor na pametni televizor, koji obiteljskim korisnicima donosi izvrsno AV zabavno iskustvo.

Kupaonski Namještaj

Sott'Aqua Marino

Kupaonski Namještaj Kolekcija Sott'Aqua Marino sa svojim kreativnim detaljima podvodnog svijeta do kupaonice nudi luksuz dizajniranja vlastite kupaonice koristeći širok spektar mogućnosti modulacije. kupaonica sa svojom fleksibilnošću koja se koristi s jednostrukim ili dvostrukim ormarićima s sudoperima. Okruglo ogledalo pričvršćeno na zid vješalicom također ima skriveni sustav rasvjete.

Tuš

Rain Soft

Tuš Prizor vodopada u prirodi može privući svakoga, gledajući ga ili tuširajući se ispod, može stvoriti opuštajuće sječe. Stoga je bilo potrebno simulirati opuštajući prizor vodopada unutar kuća i stanova, tako da se može osjetiti radost tuširanja ispod vodopada kod kuće. u ovom dizajnu postoje dvije vrste prskanja. Način pesnice: Gustina ili koncentracija vode je u sredini i čovjek može oprati tijelo Drugi način rada: Voda se izlije vertikalno u obliku prstena i može se koristiti šampon i on je okružen vodenim zidom i ovaj zid može biti ja

High End Tv

La Torre

High End Tv U ovom dizajnu ne postoji prednji poklopac koji drži ekran. Televizor se drži iza stražnjeg ormara skrivenog iza ploče zaslona. Eloksalni tanki okvir koji okružuje zaslon koristi se samo za kozmetičku iluziju. Iz svih ovih razloga, samo dominantan element je zaslon za razliku od običnog TV oblika. Eiffelov toranj izvor je inspiracije za La Torre. Neke od glavnih sličnosti ove dvojice su reformisti svog vremena i imaju isti pogled sa strane.