Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Blok Noža

a-maze

Blok Noža Dizajn bloka noževa s labirintom želi podjednako potaknuti naša mentalna i vizualna osjetila. Način na koji pohranjuje i organizira noževe jedinstveno je inspiriran igrom iz djetinjstva koji su svi poznati. Spajajući estetiku i funkcionalnost zajedno, a-labirint služi svojoj svrsi i još važnije gradi vezu s nama koja evocira emocije radoznalosti i zabave. Čista, u svom obliku, labirint omogućuje nam uživanje u svojoj jednostavnosti koja naredi mnogo više s manje. Zbog toga a-labirint stvara autentičnu inovaciju proizvoda uz nezaboravno korisničko iskustvo i izgled koji vam treba uskladiti.

Luster

Bridal Veil

Luster Ovaj umjetnost - umjetnički objekt sa upaljenim svjetlima. Prostrana soba s stropom složenog profila, poput oblaka kumulusa. Luster se uklapa u prostor, koji glatko teče od prednjeg zida do stropa. Kristalni i bijeli emajlirani listovi u kombinaciji s elastičnim savijanjem tankih cijevi stvaraju sliku letećeg vela nad svijetom. Obilje svjetlosti i zlatno sjajnih ptica stvaraju osjećaj prostranosti i radosti.

Svjetiljka

the Light in the Bubble

Svjetiljka Svjetlost u mjehuriću moderna je žarulja u znak sjećanja na staro žarulje Edisonove žarulje. To je vodljivi izvor svjetlosti ugrađen u lim od pleksiglasa, presječen laserom u obliku žarulje. Žarulja je prozirna, ali kad uključite svjetlo, možete vidjeti žarulju i oblik žarulje. Može se koristiti poput privjeska ili u zamjeni tradicionalne žarulje.

Ovjesna Svjetiljka

Spin

Ovjesna Svjetiljka Spin, koji je dizajnirao Ruben Saldana, je suspendirana LED svjetiljka za akcentno osvjetljenje. Minimalistički izraz njegovih bitnih linija, njegova zaobljena geometrija i oblik daju Spinu njegov lijep i skladan dizajn. Tijelo, u potpunosti proizvedeno od aluminija, daje lakoću i konzistenciju, istovremeno djelujući kao hladnjak. Njegova stropna podloga na stropu i ultra tanki tenzor stvaraju osjećaj zračne plovnosti. Dostupan u crno-bijeloj boji, Spin je savršeno svjetlo koje se postavlja za šankove, pulta, vitrine ...

Svjetiljka Za Dolje Svjetlo

Sky

Svjetiljka Za Dolje Svjetlo Lagani okov koji izgleda kao da pluta. Tanki i lagani disk postavljen je nekoliko centimetara ispod stropa. Ovo je dizajn koji je Sky postigao. Nebo stvara vizualni efekt zbog kojeg se čini da je osvjetljenje suspendirano na 5 cm od stropa, što ovom svjetlu daje osobni i drugačiji stil. Zbog svojih visokih performansi, Sky je pogodan za osvjetljenje s visokih stropova. Međutim, njegov čist i čist dizajn omogućuje mu da se smatra odličnom opcijom osvjetljenja bilo koje vrste interijera koji žele prenijeti minimalni dodir. Napokon, dizajn i izvedba, zajedno.

Reflektor

Thor

Reflektor Thor je LED reflektor, koji je dizajnirao Ruben Saldana, s vrlo visokim fluksom (do 4.700Lm), potrošnjom od samo 27W do 38W (ovisno o modelu) i dizajnom s optimalnim termičkim upravljanjem koji koristi samo pasivno rasipanje. Zbog toga se Thor ističe kao jedinstveni proizvod na tržištu. Thor unutar svoje klase ima kompaktne dimenzije jer je vozač integriran u svjetlosni krak. Stabilnost njegovog središta mase omogućava nam da ugradimo onoliko Thora koliko želimo bez izazivanja nagiba staze. Thor je LED reflektora idealna za okruženja s jakim potrebama svjetlosnog toka.