Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

shark-commode

Komoda Komoda sjedinjena s otvorenom policom, što daje osjećaj pokreta, a dva dijela čine je stabilnijom. Upotreba različitih površina i različitih boja omogućuje stvaranje različitih raspoloženja i može se ugraditi u različite interijere. Zatvoreni komod i otvorena polica daje iluziju živog bića.

Stol

Minimum

Stol Vrlo lagan i jednostavan u proizvodnji i transportu. Vrlo je funkcionalan dizajn, iako je izvana vrlo lagan i jedinstven. Ova jedinica je u potpunosti rastavljajuća jedinica, koju je moguće rastaviti i sastaviti na bilo kojem mjestu. Duljina se može kombinirati, jer to mogu biti drvene metalne noge, sastavljene preko metalnih priključaka. Oblik i boja nogu mogu se mijenjati prema zahtjevima.

Ormar

Deco

Ormar Jedan ormar visio je nad drugim. Vrlo jedinstven dizajn, koji omogućuje da namještaj ne popunjava prostor, jer kutije ne stoje na podu, već vise. Vrlo je prikladna za upotrebu, jer su kutije podijeljene po skupinama i na taj način bit će vrlo povoljne za korisnika. Dostupna je varijacija boje materijala.

Komoda

dog-commode

Komoda Ova je komoda izvana slična psu. Vrlo je radostan, ali je istovremeno i vrlo funkcionalan. U ovoj se zajednici nalazi trinaest kutija različitih veličina. Ta se komoda sastoji od tri pojedinačna dijela, koji su povezani zajedno kako bi tvorili jedinstvenu stvar. Izvorne noge daju iluziju stojećeg psa.

Cruiser Yacht

WAVE CATAMARAN

Cruiser Yacht Razmišljajući o moru kao svijetu u neprekidnom kretanju, uzeli smo "val" kao njegov simbol. Polazeći od ove ideje, modelirali smo linije trupa koji se, čini se, probijaju da bi se pravili. Drugi element u osnovi projektne ideje koncept je životnog prostora koji smo željeli nacrtati u svojevrsni kontinuitet između interijera i eksterijera. Kroz velike staklene prozore dobivamo pogled od gotovo 360 stupnjeva, što omogućava vizualni kontinuitet s vanjske strane. Ne samo da se kroz velika staklena vrata otvoren život iznutra projicira u vanjske prostore. Arch. Visintin / Arch. Foytik

Ambalaža Za Kompostiranje

cellulose net tube

Ambalaža Za Kompostiranje Smeće glatko veličine Njemačke lebdi u Tihom oceanu. Upotreba ambalaže koja je biorazgradiva ne samo da ograničava odvod fosilnih resursa, već i omogućava biorazgradljivim tvarima ulazak u opskrbni lanac. Verpackungszentrum Graz uspješno je napravio korak u tom smjeru razvijanjem cjevastih mreža koristeći kompostirajuća modalna celulozna vlakna za prorjeđivanje domaćih šuma. Mreže su se prvi put pojavile na policama supermarketa u Rewe Austriji u prosincu 2012. 10 tona plastike može se spasiti samo Rewe, jednostavnom izmjenom ambalaže za organski krumpir, luk i agrume.