Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Držač Noža

Only Right Here

Držač Noža Od dvanaestog stoljeća prve borbe s bikovima dokumentirane su kao gluma ili javni spektakl. Danas buđenje svijesti kod ljudi simptom je sveukupne globalne procjene, mi smo sudionici božanske prirode. "Samo ovdje" simbolizira novo razdoblje u kojem će doći do izumiranja agresivnih aktivnosti, utjelovljenih u onome što je nekad bio kulturni blagdan i velikom evolucijskom koraku na humanističkoj razini.

Naziv projekta : Only Right Here, Ime dizajnera : Alan Saga, Ime klijenta : Alan Saga.

Only Right Here Držač Noža

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.