Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
To Je Zidni Wc Pan

SEREL Purity

To Je Zidni Wc Pan Dok toaletna školjka Purity ulazi u dominaciju mekih prijelaza, ona također ostavlja jednostavne i minimalne povjetare u okolišu. Ne samo da svojom estetikom utječe na korisnika, već se susreće s čistoćom i nevinošću i poštuje prirodu. Općeniti pristup dizajnirane garniture sjedala jednostavno uklopljivih, mehanizama za zaključavanje WC sjedala su funkcijske kontrolne tipke za umetanje u unutarnji dio navlake. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.

Kupaonski Set

FRACTURE

Kupaonski Set Jedinstven stil keramičke sanitarne opreme, izvanredan dizajn lomljenih staklenih linija Komentar Dekonstruktivizam ... Fraktura Dezintegracija integriteta sastavnih dijelova konstrukcije, igre na površinama, kako bi se napravili geometrijski elementi dizajna poput eksterijera proizvoda i pomicanje dekonstruktivističkog stila na temelju serija kao primjer frakture Bien naišla je na jednu od najistaknutijih serija.

Ormar Za Večeru

Baan

Ormar Za Večeru "baan" je vrsta ormara koji je posebno dizajniran za upotrebu večere. Jedinstven je izgled i snaga narativnosti koja je povezana s funkcijom. Postoji nekoliko karakteristika sustava ormara. Različite funkcije i značajke ormara odijeljene pričom, poput umetaka za pribor za jelo i Kutija tkiva predstavljeni su kaminom i dimnjakom. Nadalje, čaše za vino predstavljene su lusterom, a stalak za jelo simbolizira stubište. Četiri su glavne komponente kuće pomoću kojih se pripovjedačke ideje.

Svjetiljka

Muse

Svjetiljka Nadahnuti 'Pobijeđenim budizmom' u svojoj izreci da u našem svemiru nema apsolutnih kvaliteta, dali smo paradoksalnu kvalitetu 'svjetlu' dajući mu 'fizičku prisutnost'. Duh meditacije koji potiče bio je snažan izvor inspiracije koji smo upotrijebili za stvaranje ovog proizvoda; utjelovljujući osobine "vremena", "materije" i "svjetlosti" u jednom proizvodu.

Keramika

inci

Keramika Ogledalo elegancije; Inci odražavaju ljepotu bisera s crno-bijelim opcijama i pravi su izbor za one koji žele reflektirati plemenitost i eleganciju u prostore. Inci linije proizvode se u dimenzijama 30 x 80 cm i nose bijelu i crnu klasnost u stambene prostore. Proizvedeno pomoću tehnologije digitalnog tiska, trodimenzionalni dizajn.

Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i umjeravanje svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Usredotočujući se na brzinu i jednostavnost uporabe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisničko iskustvo i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.