Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka Za Uzgoj

BB Little Garden

Svjetiljka Za Uzgoj Ovaj projekt predlaže da se podrži ova nova upotreba koja pruža potpunije osjetilno iskustvo kuhanja. BB Mali vrt je blistava svjetiljka koja raste i želi ponovno posjetiti mjesto aromatičnih biljaka unutar kuhinje. Svezak je s jasnim linijama, kao pravi minimalistički objekt. Elegantni dizajn posebno je proučavan kako bi se prilagodio različitim unutarnjim okruženjima i dao posebnu notu kuhinji. BB Mali vrt je okvir za biljke, čista linija ih uvećava i ne ometa čitanje.

Naziv projekta : BB Little Garden, Ime dizajnera : Martouzet François-Xavier, Ime klijenta : Hall Design.

BB Little Garden Svjetiljka Za Uzgoj

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.