Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Piggy Bank

DEEPE

Piggy Bank Objekt je piggy bank. Jedinstven izgled u obliku karaktera kombinira skupi, prestižni nakit odlikuje se simpatičnim i ljubaznim i stalnom prisutnošću članova obitelji, a prikupljanje sredstava vrlo je funkcionalna svojstva. No, najistaknutija karakteristika DeePee - koja se uz standardne funkcije savršeno susreće - je ta nova formulacija, jedinstveni i komplementarni kontekstualizirani "dragulj" sve ekskluzivne kuće.

Naziv projekta : DEEPE, Ime dizajnera : Zoltan Madosfalvi, Ime klijenta : Lima Home design studio.

DEEPE Piggy Bank

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.