Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bočni Stol

una

Bočni Stol bešavna integracija je suština unapred tablice. tri javorova oblika zajedno se stvrdnjavaju kako bi stala površinu od kaljenog stakla. proizvod intenzivnog razmatranja materijala i njihovih mogućnosti, čvrst, a istovremeno prozračan izgled i nevjerojatno lagan, ne pojavljuje se kao utjelovljenje ravnoteže i gracioznosti.

Naziv projekta : una, Ime dizajnera : Conor McDonald, Ime klijenta : conor mcdonald creative.

una Bočni Stol

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.