Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sustav upravljanja brodom dizajniran je za postavljanje velikih i lakih plovila, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućuju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima uz istovremeno smanjenje opterećenja za operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesiv zaslon smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u morskom moru.

Postolje Za Kaput

Lande

Postolje Za Kaput Kaput je dizajniran kao izrazito dekorativna i funkcionalna skulptura ureda, spoj umjetnosti i funkcije. Smatralo se da je sastav estetski oblik koji će uljepšati uredski prostor i zaštititi danas većinu ikoničnih korporativnih odjevnih predmeta, Blazer. Krajnji rezultat je vrlo energičan i sofisticiran komad. Zamišljanje proizvodnje i maloprodaje bilo je dizajnirati da bude lagan, jak i masivan.

Privjesna Led Svjetiljka

Stratas.07

Privjesna Led Svjetiljka Uz visoku standardnu obradu i izvrsnost u svim detaljima nastojimo stvoriti jednostavan, čist i bezvremenski dizajn. Osobito Stratas.07, koji sa svojim savršeno simetričnim oblikom apsolutno slijedi pravila ove specifikacije. Ugrađeni Xicato XSM Artist Series LED modul ima indeks prikazivanja boja> / = 95, svjetlinu 880lm, snagu 17W, temperaturu boje 3000 K - toplo bijelo (2700 K / 4000 K dostupno na zahtjev) , Život LED modula navodi proizvođač s 50 000 sati - L70 / B50, a boja je konzistentna tijekom vijeka trajanja (1x2 koračni MacAdams tijekom životnog vijeka).

Električni Bicikl

ICON E-Flyer

Električni Bicikl ICON i Vintage Electric surađivali su na dizajniranju ovog bezvremenskog električnog bicikla. Dizajniran i izgrađen u Kaliforniji s malim volumenom, ICON E-Flyer okuplja vintage dizajn moderne funkcionalnosti za stvaranje jasnog i sposobnog rješenja za osobni prijevoz. Značajke uključuju raspon od 35 milja, najveću brzinu od 22 MPH (trkački način rada MPH!) I vrijeme punjenja od dva sata. Vanjski USB priključak i točka za punjenje, regenerativno kočenje i najkvalitetnije komponente u cijeloj. www.iconelectricbike.com

Gradska Klupa

Eternity

Gradska Klupa Dvije sjedeće klupe napravljene od tekućeg kamena. Dvije robusne jedinice pružaju ugodan i prijatan doživljaj sjedenja, a istovremeno se brinu o stabilnosti sustava. Završeci klupe smješteni su na takav način da neutralizira i najmanji pokret. To je klupa koja poštuje postojeću infrastrukturu urbanog okruženja. Uvodi se jednostavna instalacija na licu mjesta. Sidrišta više nema, samo ispustite i zaboravite. Pazite, Vječnost je blizu. o da.

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove

Ludovico Office

Komoda Za Ladice, Stolice I Stolove Kao i kod glavnog namještaja Ludovico, i ova uredska verzija obvioulsija ima isti princip: skrivanje pune stolice u ladici, a stolica se ne primjećuje i koja se smatra glavnim namještajem. Većina će pomisliti da su stolice još nekoliko ladica. Tek kad se povučemo natrag, vidimo stolicu koja doslovno izlazi iz tako skučenog prostora ispunjenog ladicama. Inspiracija u velikoj mjeri dolazila je od posjeta Pittamigliovoj kasta i svih njegovih simboličkih, skrivenih poruka, kao i skrivenih i neočekivanih vrata ili punih soba.