Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tablica Interakcije

paintable

Tablica Interakcije Slikar je višenamjenski stol za svakoga, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili glazbeni instrument. Možete koristiti različite vrste boja za slikanje na površini stola za stvaranje glazbe s prijateljima ili obitelji, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu crtati sve što žele stvoriti slučajnu glazbu ili koristiti pravilo koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi napravili dječju pjesmu.

Stol, Trestirnica, Postolje

Trifold

Stol, Trestirnica, Postolje Oblik Trifolda obavještava kombinacija trokutastih površina i jedinstvenog slijeda sklopiva. Ima minimalistički, ali složen i kiparski dizajn, iz svakog ugla otkriva jedinstvenu kompoziciju. Dizajn se može prilagoditi različitim svrhama bez ugrožavanja njegove strukturne cjelovitosti. Trifold je prikaz digitalnih metoda izrade i korištenja novih proizvodnih tehnologija poput robotike. Proces proizvodnje razvijen je u suradnji s robotskom tvrtkom za proizvodnju, koja je specijalizirana za savijanje metala sa 6-osnim robotima.

Igračka

Movable wooden animals

Igračka Životinjske raznolikosti kreću se na različite načine, jednostavno, ali zabavno. Apstraktni životinjski oblici apsorbiraju djecu kako bi ih zamislili. U grupi je 5 životinja: svinja, patka, žirafa, puž i dinosaur. Duckina glava pomiče se s desna na lijevo kad ga podignete s stola, čini se da vam kaže "NE"; Giraffeova glava može se kretati odozdo i dolje; Svinjski nos, puževe i Dinosaurove glave pomiču se iznutra prema van kad okrenete repove. Svi pokreti usmeravaju ljude i tjeraju djecu da se igraju na različite načine, poput povlačenja, guranja, okretanja itd.

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke Kako imati dugu? Kako zagrliti ljetni vjetar? Uvijek me dodiruju neke suptilne stvari i osjećam se vrlo zadovoljno i sretno. Kako pohraniti i kako posjedovati? Dosta je dobro kao gozba. Želio bih oblikovati različite vrste materijala na jednostavan i duhovit način. Pustite djecu da se igraju s njima da prepoznaju fizički svijet, potaknite njihovu maštu i pomognete im da razumiju svoje okruženje.

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno višenamjensko rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno je i kao kolijevka kada se dvije Dimdimove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje sastavljena je od drva sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice mogu se montirati jedna uz drugu pomoću dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira dječja kolijevka.