Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesna Svjetiljka

Space

Privjesna Svjetiljka Dizajnera ovog privjeska nadahnula je eliptična i parabolična orbita asteroida. Jedinstveni oblik svjetiljke definiran je anodiziranim aluminijskim stupovima koji su precizno raspoređeni u 3D otisnutom prstenu, čime se postiže savršena ravnoteža. Nijansa bijelog stakla u sredini usklađuje se s polovima i dodaje joj sofisticirani izgled. Neki kažu da svjetiljka podsjeća na anđela, drugi misle da izgleda kao graciozna ptica.

Set Za Kuhanje U Vatri

Firo

Set Za Kuhanje U Vatri FIRO je višenamjenski i prijenosni set za kuhanje od 5 kg za svaku otvorenu vatru. Pećnica sadrži 4 posude, pričvršćene za prijenos na konstrukciju tračnica s okretnim potporom za održavanje razine hrane. Tako se FIRO lako i sigurno može koristiti poput ladice bez prosipanja hrane, dok pećnica leži na pola puta u vatri. Posude se koriste u svrhu kuhanja i jedenja, a rukuje se alatom za pribor koji obrubljuje sa svake strane posude kako bi ih držao u džepovima za temperaturnu izolaciju dok su vrući. Također uključuje ćebe, koja je ujedno i torba u kojoj se nalazi svu korisnu opremu.

Prostirka

feltstone rug

Prostirka Prostirka od filcanog kamena daje optičku iluziju pravog kamenja. Upotreba različitih vrsta vune nadopunjuju izgled i osjećaj prostirkaa. Kamenje se međusobno razlikuje veličinom, bojom i visokom - površina izgleda kao u prirodi. Neki od njih imaju učinak mahovine. Svaki šljunak ima jezgru od pjene koja je okružena 100% vunom. Na temelju ove meke jezgre svaka se stijena steže pod pritiskom. Podloga prostirke je prozirna prostirka. Kamenje se šiva zajedno i s prostirkom.

Modularna Sofa

Laguna

Modularna Sofa Laguna dizajnerska sjedala je opsežna suvremena kolekcija modularnih sofa i klupa. Dizajnirana od strane talijanske arhitektice Elene Trevisan, koja ima na umu korporativne prostore za sjedenje, pogodno je rješenje za velike ili male prostore za recepcije i prostor za odmor. Zakrivljeni, kružni i ravni kauč moduli sa i bez ruku svi će se kombinirati neprimjetno s odgovarajućim stolovima za kavu kako bi se stvorila fleksibilnost za stvaranje nekoliko shema dizajna interijera.

Slavina

Moon

Slavina Organski izgled slavine i kontinuitet krivulja inspiriran je polumjesečevom fazom Mjeseca. Luna za kupaonicu Moon integrira i tijelo i ručku u jedinstveni oblik. Kružni presjek izdiže se od dna slavine do izlaznog izljeva stvarajući profil Mjesečeve slavine. Čist rez odvaja tijelo od ručke, a volumen je kompaktan.

Svjetiljka

Jal

Svjetiljka Samo još jedna svjetiljka, Jal, temelji se na tri glavna principa: jednostavnost, kvaliteta i čistoća. To uključuje jednostavnost dizajna, kvalitetu materijala i čistoću svrhe proizvoda. To je ostalo osnovno, ali je u jednakoj mjeri davalo i važnost i staklu i svjetlu. Zbog toga se Jal može upotrebljavati na više načina, formata i konteksta.