Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjetni Predmeti

Collection Crypto

Rasvjetni Predmeti Crypto je modularna kolekcija rasvjete jer se može širiti okomito i vodoravno, ovisno o tome kako su raspoređeni pojedinačni stakleni elementi koji čine svaku strukturu. Ideja koja je inspirirala dizajn potječe iz prirode, posebno podsjećajući na ledene stalaktite. Posebnost Crypto predmeta je u njihovom živopisnom puhanom staklu koje omogućuje da se svjetlost širi u mnogim smjerovima na vrlo mekan način. Proizvodnja se odvija potpuno ručno izrađenim procesom i krajnji korisnik je taj koji odlučuje kako će konačna instalacija biti sastavljena, svaki put na drugačiji način.

Kuhinjski Dodaci

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Dodaci Korištenje različitih stilova kuhinjskih instrumenata stvara neuredno okruženje za kuhanje osim vizualne smetnje. Stavljajući to ukratko, pokušao sam napraviti objedinjeni set ovih popularnih kuhinjskih dodataka koji se obično koriste u svim kućama. Ovaj dizajn je u potpunosti inspiriran kreativnošću. "Ujedinjeni oblik" i "Ugodan izgled" dvije su njegove karakteristike. Osim toga, tržište će ga dočekati zbog svog inovativnog izgleda. Ovo će biti prilika za proizvođača i kupca da se u jednom paketu kupi 6 posuđa.

Automatizirani Imigracijski Terminal

CVision MBAS 2

Automatizirani Imigracijski Terminal MBAS 2 osmišljen je kako bi prkosio prirodi sigurnosnih proizvoda i umanjio zastrašivanje i strah od tehnoloških i psiholoških aspekata. Njegov dizajn reinterpretira poznate elemente kućnog računala kako bi pružio prijatan izgled ruralnim građanima oko Tajlandske granice. Glasovni i vizualni sadržaji na zaslonu korisnici prvi put vode korak po korak. Dvoslojni ton na ploči za ispis prsta jasno označava zone skeniranja. MBAS 2 jedinstveni je proizvod koji ima za cilj promijeniti način na koji prelazimo granice, omogućavajući više jezika i prijateljsko nediskriminirajuće korisničko iskustvo.

Stolica

SERENAD

Stolica Poštujem sve vrste stolica. Po mom mišljenju, jedna od najvažnijih i klasičnih i posebnih stvari u dizajnu interijera je stolica. Ideja o stolici Serenada dolazi od labuda na vodi koji se okrenuo i stavio joj lice među krila. Možda sjajna i glatka površina stolice Serenad s drugačijim i posebnim dizajnom napravljena je samo za vrlo posebna i Jedinstvena mjesta.

Fotelja

The Monroe Chair

Fotelja Upečatljiva elegancija, jednostavnost ideje, udoban, dizajniran s obzirom na održivost. Monroe stolica je pokušaj drastičnog pojednostavljenja procesa proizvodnje koji se odnosi na izradu fotelje. Iskorištava potencijal CNC tehnologija da u više navrata izrezuju plosnati element iz MDF-a, a ti se elementi zatim slože oko središnje osi kako bi oblikovali kompleksno zakrivljenu fotelju. Stražnja noga postupno se postavlja u naslon za leđa, a naslon za ruku u prednju nogu, stvarajući izrazitu estetiku u potpunosti definiranu jednostavnošću proizvodnog postupka.

Park Klupa

Nessie

Park Klupa Projekt se temelji na ideji koncepta "Drop & Forget", odnosno jednostavnoj instalaciji na gradilištu s minimalnim troškovima instalacije u odnosu na postojeće infra-strukture urbanog okruženja. Robusna betonska tekućina, pažljivo izbalansirana, stvara ugodan i ugodan doživljaj sjedenja.