Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komoda

shark-commode

Komoda Komoda sjedinjena s otvorenom policom, što daje osjećaj pokreta, a dva dijela čine je stabilnijom. Upotreba različitih površina i različitih boja omogućuje stvaranje različitih raspoloženja i može se ugraditi u različite interijere. Zatvoreni komod i otvorena polica daje iluziju živog bića.

Naziv projekta : shark-commode, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

shark-commode Komoda

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.