Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Medicinski Centar Ljepote

LaPuro

Medicinski Centar Ljepote Dizajn je više nego dobra estetika. To je način na koji se prostor koristi. Medicinski centar integrira oblik i funkcionira kao jedno. Razumijevanje zahtjeva korisnika i pružiti im iskustvo svih suptilnih dodira u okruženju koji osjećaju olakšanje i istinsku brigu. Dizajn i novi tehnološki sustav pružaju korisniku rješenja i lako se upravljaju. S obzirom na zdravlje, dobrobit i medicinu, centar je prihvatio ekološki održive materijale i nadgledao proces izgradnje. Svi su elementi integrirani u dizajn gdje je zaista pogodan za korisnike.

Dizajn Arhitekture Kuće

Bienville

Dizajn Arhitekture Kuće Logistika ove radničke obitelji zahtijevala je da se duže vrijeme nalaze u zatvorenom domu, što je osim posla i škole postalo narušavajuće zdravlje. Počeli su razmišljati, poput mnogih obitelji, je li potrebno preseljenje u predgrađa, razmjena blizine gradskih pogodnosti za veće dvorište kako bi se povećao pristup vanjskim prostorima. Umjesto da se udalje odmaknuli, odlučili su sagraditi novu kuću koja će preispitati ograničenja života u zatvorenom domu na malom gradskom zemljištu. Načelo organizacije projekta bilo je stvaranje što većeg pristupa na otvorenom iz komunalnih područja.

Vjenčana Kapela

Cloud of Luster

Vjenčana Kapela Oblak sjaja vjenčana je kapela smještena u dvorani za ceremonije vjenčanja u gradu Himeji u Japanu. Dizajn pokušava moderni duh ceremonije vjenčanja prevesti u fizički prostor. Kapela je sva bijela, oblik oblaka gotovo potpuno uvijen u zakrivljeno staklo otvarajući je u okolni vrt i bazen vode. Stupovi su na vrhu hiperboličkog kapitala poput glava koje ih glatko povezuju s minimalističkim stropom. Sok kapele na strani bazena je hiperbolička krivulja koja omogućuje da se cijela građevina čini kao da pluta po vodi i naglašava njezinu lakoću.

Ljekarna Za Raspodjelu

The Cutting Edge

Ljekarna Za Raspodjelu Rezni rub je ljekarna za raspodjelu koja se odnosi na susjednu Opću bolnicu Daiichi u gradu Himeji, u Japanu. U ovoj vrsti ljekarni kupac nema izravan pristup proizvodima kao u maloprodajnoj vrsti; radije će farmaceut u dvorištu pripremiti lijekove nakon što predoči liječnički recept. Ova nova zgrada osmišljena je za promociju imidža bolnice uvođenjem visoke oštre slike u skladu s naprednom medicinskom tehnologijom. Rezultat je bijeli minimalistički, ali potpuno funkcionalan prostor.

Flagship Trgovina

WADA Sports

Flagship Trgovina Kako bi proslavio svoju 30. obljetnicu, WADA Sports preselio se u novoizgrađenu sjedište i vodeću trgovinu. Unutrašnjost trgovine ima gigantsku eliptičnu metalnu strukturu koja podržava zgradu. Ispod eliptične konstrukcije proizvodi reketa poredani su u posebno dizajnirano učvršćenje. Reketi su raspoređeni u nizu i lako ih je uzimati za ruku jedan za drugim. Iznad eliptičnog oblika koristi se kao prikaz raznih vrijednih vintage i modernih reketa prikupljenih iz cijele zemlje i pretvarajući interijer trgovine u muzej reketa.

Ured

The Duplicated Edge

Ured Duplicirani rub je dizajn za Toshinovu satelitsku pripremnu školu u Kawanishiju u Japanu. Škola je željela novi prostor za prijem, savjetovanje i konferencije u uskoj sobi od 110 m2 s niskim stropom. Ovaj dizajn predlaže otvoreni prostor obilježen oštrim trokutastim brojačem prijema i informacija koji prostor dijeli na funkcionalne cjeline. Brojač je prekriven metalnim limom s postupnim usponom. Ova kombinacija duplicirana je ogledalima u zidu dvorišta i reflektirajućim aluminijskim pločama na stropu što prostor proširuju na šire dimenzije.