Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Uredski Prostor

Samlee

Uredski Prostor Bez suvišnih detalja, Samlee Office dizajniran je jednostavno orijentalnom estetikom. Ovaj se koncept poklapa sa gradom koji se brzo razvija. U ovom informatičkom društvu koje se vrlo brzo razvija, projekt predstavlja interaktivni odnos grada, posla i ljudi - svojevrsni prisni odnos aktivnosti i inercije; prozirni prekrivač; prazno prožimanje.

Studentski Dom

Koza Ipek Loft

Studentski Dom Koza Ipek potkrovlje je dizajniran od strane craft312 studija kao studentskog pansiona i omladinskog centra, kapaciteta 240 kreveta na 8000 m2 površine. Izgradnja potkrovlja Koza Ipek dovršena je u svibnju 2013. Općenito, ulaz u pansion, pristup omladinskom centru, restoran, konferencijska sala i predvorje, radne dvorane, sobe i administrativni uredi u više od 12 kata zgrade koja se sastoji od inovativne, moderne i dizajnirani su udobni životni prostori. Sobe za 2 osobe u temeljnim ćelijama raspoređene su prema svakom katu, dva odjeljka i 24 osobe.

Poslovna Zgrada

Jansen Campus

Poslovna Zgrada Zgrada je izvanredan novi dodatak obrisu mora, koji povezuje industrijski prostor i stari grad i uzima svoje trokutaste oblike s tradicionalnih kosih krovova Oberriet. Projekt integrira inovativne tehnologije, uključuje nove detalje i materijale i udovoljava strogim švicarskim standardima „Minergie“ održive gradnje. Pročelje je obloženo tamnom prethodno patiniranom perforiranom mrežicom Rheinzink koja evocira gustoću tonova drvenih zgrada okolnog područja. Prilagođeni radni prostori otvorenog su plana, a geometrija zgrade iscrtava poglede na Rheintal.

Izlog

Segmentation

Izlog Mekane linije cipela ne mogu se previdjeti dok tumače mjesto. Kako biste predstavili ostale grupne elegantne cipele koje se prikazuju na ovom mjestu, strop drugog sloja i osam komponenti ekskluzivnog dizajna rasvjete, stvarajući raspoloženje, u isto vrijeme čine da se osjećate amorfno na ovom mjestu.

Salon

CHAMELEON

Salon Tema salona je tehnologija koja nudi izložbena mjesta. Tehnološke linije na stropu i zidovima dizajnirane su kao izraz tehnologije obuće koja se prikazuje u svim izložbenim salonima, uvoze i izrađuju u tvornici koja se nalazi pored zgrade. Strop i zidovi koje je dizajnirao s besplatnim obrascem, dok se idealno okupljaju, koristite CAD-CAM tehnologiju.Barrisol koji proizvodi u Francuskoj, mdf namještaj od lakova koji se proizvodi na europskoj strani Istanbula, RGB sustave koji proizvode na azijskoj strani Istanbula, bez mjerenja i proba na spuštenom stropu ,

Stambena Kuća

Monochromatic Space

Stambena Kuća Monokromatski prostor je kuća za obitelj, a projekt je pretvarao životnu površinu na cijeloj razini tla kako bi se uključile specifične potrebe novih vlasnika. Mora biti prijateljski stariji; imaju suvremeni dizajn interijera; dovoljno skrivenih skladišnih prostora; a dizajn se mora uključivati za ponovno korištenje starog namještaja. Summerhaus D'zign angažiran je kao savjetnik za dizajn interijera, stvarajući funkcionalni prostor za svakodnevni život.