Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća

Santos

Kuća Koristeći drvo kao glavni konstruktivni element, kuća pomiče svoje dvije razine u presjeku, stvarajući ostakljeni krov koji se integrira u kontekst i omogućuje ulazak prirodne svjetlosti. Prostor dvostruke visine artikulira taj odnos između prizemlja, gornjeg kata i pejzaža. Metalni krov nad krovnom svjetlošću leti, štiteći ga od pojave zapadnog sunca i formalno obnavljajući volumen, uokvirujući viziju prirodnog okoliša. Program je artikuliran lociranjem javnih upotreba u prizemlju i privatnih namjena na katu.

Komercijalni Dizajn Interijera

KitKat

Komercijalni Dizajn Interijera Na inovativan način predstavite koncept i cjelokupnu marku kroz dizajn trgovine, posebno za kanadsko tržište i klijentelu Yorkdale. Iskoristite iskustvo prethodnih skočnih i međunarodnih lokacija za inovaciju i preispitivanje cjelokupnog iskustva. Napravite ultra-funkcionalnu trgovinu, koja će dobro funkcionirati za vrlo visok, zamršeni prostor.

Dizajn Interijera

Arthurs

Dizajn Interijera Suvremeni sjevernoamerički roštilj, koktel salon i krovna terasa smješteni u Midtownu u Torontu slave rafinirani klasični jelovnik i popustljiva pića s potpisom. Arthur's Restaurant ima tri različita prostora za uživanje (blagovaonica, bar i krovni popločani dio) koji se istovremeno osjećaju intimno i prostrano. Strop je jedinstven po svom dizajnu obloženih drvenih ploča s furnirom od drva, konstruiranim da poboljšaju osmerostrani oblik prostorije i oponašaju izgled presječenog kristala koji visi gore.

Zabavna Kuća Za Djecu

Fun house

Zabavna Kuća Za Djecu Ovaj je građevinski dizajn namijenjen djeci za učenje i igru, što je totalno zabavna kuća od super oca. Dizajnerski kombinirani zdravi materijali i sigurnosni oblici čine prekrasan i zanimljiv prostor. Pokušali su napraviti ugodnu i toplu kuću za djecu i pokušali su intenzivirati odnos roditelj - dijete. Klijent je dizajneru rekao da postigne 3 cilja, a to su: (1) prirodni i sigurnosni materijali, (2) usrećivanje djece i roditelja i (3) dovoljno prostora za pohranu. Dizajner je pronašao jednostavnu i jasnu metodu za postizanje cilja, a to je dom, sam početak dječjeg prostora.

Unutarnja Kuća

Spirit concentration

Unutarnja Kuća Što je prostor za kuću? Dizajner vjeruje da dizajn dolazi iz zahtjeva vlasnika, da duša ima prostor. Stoga je dizajnera simpatični par upravljao njihovom namjenom prostora. Oba vlasnika vole materijale i dizajnerska rješenja u odnosu na japansku kulturu. Kako bi predstavili uspomene između svojih umova, odlučili su koristiti razne teksture drva kako bi stvorili kuću duše. Slijedom toga, izradili su 3 konsenzusna cilja ove idealne kuće, a to su bili: (1) mirna atmosfera, (2) fleksibilni i šarmantni javni prostori i (3) udobni i nevidljivi privatni prostori.

Kuća Za Uspomenu

Memory Transmitting

Kuća Za Uspomenu Ova kuća prenosi slike doma drvenim gredama i isprekidanim snopom bijelih opeka. Svjetlost ide iz prostora bijele opeke oko kuće, stvarajući posebnu atmosferu za klijenta. Dizajner koristi nekoliko metoda za rješavanje ograničenja ove zgrade za klima uređaje i skladišne prostore. Također, spojite materijale sa sjećanjem klijenta i predstavite toplu i elegantnu estetiku kroz strukturu, povezujući jedinstveni stil ove kuće.