Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Obnova Hotela

Renovated Fisherman's House

Obnova Hotela SIXX hotel nalazi se u selu Houhai u zaljevu Haitang u Sanyi. Kinesko južno more udaljeno je 10 metara ispred hotela, a Houhai je dobro poznat kao raj surfera u Kini. Arhitekt je izvornu trospratnu zgradu, koja se godinama služi domaćoj ribarskoj obitelji, pretvorio u turistički hotel za surfanje, ojačavši staru strukturu i obnavljajući prostor u njoj.

Vikend Rezidencija

Cliff House

Vikend Rezidencija Ovo je ribarska kabina s pogledom na planinu, na obali rijeke Heaven (na japanskom jeziku "Tenkawa"). Izrađen je od armiranog betona, oblika je jednostavna cijev, dugačka šest metara. Cestovni kraj cijevi je protutežan i usidren duboko u zemlji, tako da se proteže vodoravno od obale i visi nad vodom. Dizajn je jednostavan, unutrašnjost je prostrana, a riječna paluba otvorena je prema nebu, planinama i rijeci. Izgrađen ispod razine ceste, s ceste se vidi samo krov kabine, pa konstrukcija ne blokira pogled.

Dizajn Interijera Knjižnice

Veranda on a Roof

Dizajn Interijera Knjižnice Kalpak Shah iz Studio Course je preradio gornji nivo stana sa penthouseom u Puneu, zapadna Indija, stvarajući miks unutarnjih i vanjskih soba koje okružuju vrt na krovu. Lokalni studio, koji također ima sjedište u Puneu, imao je za cilj transformirati neiskorišteni gornji kat kuće u prostor sličan verandi tradicionalnog indijskog doma.

Hotel

Shang Ju

Hotel S ljepotom prirode i ljepotom čovječanstva, definicijom City Resort Hotela, jasno je da se razlikuje od lokalnih hotela. U kombinaciji s lokalnom kulturom i životnim navikama, dodajte eleganciju i rimu gostinskim sobama i pružaju različita životna iskustva. Opušten i strog odmor odmora, prepun elegancije, čistog i mekog života. Otkrijte stanje uma koje skriva um i pustite goste da šetaju u miru grada.

Dizajn Interijera Pansiona

The MeetNi

Dizajn Interijera Pansiona Što se tiče elemenata dizajna, nije predviđeno da bude komplicirano ili minimalistički. Za bazu je potrebna kineska jednostavna boja, ali koristi teksturnu boju da bi ostao prostor prazan, što oblikuje orijentalnu umjetničku koncepciju u skladu s modernom estetikom. Čini se da je suvremeni humanistički namještaj za dom i tradicionalni ukrasi s povijesnim pričama drevni i moderni dijalozi koji teku prostorom, uz lagan drevni šarm.

Dizajn Interijera Hotela

New Beacon

Dizajn Interijera Hotela Prostor je kontejner. Dizajner u njega unosi elemente emocija i prostora. U kombinaciji s karakteristikama svemirskog Noumena, dizajner dovršava oduzimanje od emocije do slijeda kroz raspored svemirske rute, a zatim tvori cjelovitu priču. Ljudska emocija je prirodno istaložena i sublimirana kroz iskustvo. Koristi moderne tehnike za metaforizaciju kulture drevnog grada i pokazuje estetsku mudrost tisućama godina. Dizajn, kao gledatelj, polako govori kako grad njeguje suvremeni ljudski život svojim kontekstom.