Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća Za Uspomenu

Memory Transmitting

Kuća Za Uspomenu Ova kuća prenosi slike doma drvenim gredama i isprekidanim snopom bijelih opeka. Svjetlost ide iz prostora bijele opeke oko kuće, stvarajući posebnu atmosferu za klijenta. Dizajner koristi nekoliko metoda za rješavanje ograničenja ove zgrade za klima uređaje i skladišne prostore. Također, spojite materijale sa sjećanjem klijenta i predstavite toplu i elegantnu estetiku kroz strukturu, povezujući jedinstveni stil ove kuće.

Unutarnja Kuća

Seamless Blank

Unutarnja Kuća Ovo je kuća za predstavljanje jedinstvenog stila domaćice, koji je dom grafičkog dizajnera i poduzetnika. Dizajner predstavlja prirodne materijale kako bi prikazao sklonosti domaćice i sačuvao prazna mjesta kako bi se ispunila roba člana obitelji. Kuhinja je centar kuće, posebno dizajniran okruženi pogled za domaćice i osigurajte da je roditelji mogu vidjeti bilo gdje. Kuća je opremljena bijelim granitnim podovima, talijanskim slikanjem minerala, prozirnim staklom i bijelim praškastim slojem koji otkrivaju elegantne detalje materijala.

Unutarnja Kuća

Warm loft

Unutarnja Kuća Kuća industrijskog stila s toplim materijalima. Ova kuća priprema nekoliko funkcija za klijente za promicanje životnih kvaliteta. Dizajner je pokušao spojiti cijevi na svaki prostor i kombinirao drvene, čelične i ENT cijevi kako bi ilustrirao priču o životu klijenata. Nije ista kao u običnom industrijskom stilu, ova kuća unosi samo nekoliko boja i priprema puno prostora za odlaganje.

Svlačionica

Sopron Basket

Svlačionica Sopron Basket je profesionalna ženska košarkaška momčad sa sjedištem u Sopronu, Mađarska. Budući da su jedna od najuspješnijih mađarskih momčadi s 12 pehara državnog prvaka i postigla drugo mjesto u Euroligi, uprava kluba odlučila je uložiti u novi svlačionica kako bi imao poprilično prestižni objekt po imenu kluba, koji će odgovarati igračevim potrebama bolje, motivirajte ih i promovirajte njihovo jedinstvo.

Arhitektura Mješovite Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mješovite Uporabe Smješten u povijesnom gradu Xianu, između poslovnog centra i rijeke TaoHuaTan, cilj projekta je povezati ne samo prošlost i sadašnjost, već i urbanu prirodu. Inspiriran proljetnom kineskom pričom o cvjetanju breskve, projekt nudi paradisijansko mjesto za život i rad pružajući bliski odnos s prirodom. U kineskoj kulturi, filozofija planinskih voda (Shan Shui) ima ključno značenje odnosa između čovjeka i prirode, tako da iskorištavajući vodeni krajolik mjesta, projekt nudi prostore koji odražavaju filozofiju Shan Shui u gradu.

Bolnica

Warm Transparency

Bolnica Konvencionalno, bolnica obično predstavlja prostor koji ima prirodnu boju ili materijal koji nastaje zbog materijala umjetne strukture da bi se funkcionalno i efikasno poboljšala. Stoga pacijenti osjećaju da su odvojeni od svog svakodnevnog života. Treba uzeti u obzir ugodno okruženje u kojem pacijenti mogu provesti i oslobađati se stresa. TSC arhitekti pružaju otvoren, udoban prostor postavljanjem otvorenog stropnog prostora u obliku slova L i velikih streha koristeći puno drvnog materijala. Topla transparentnost ove arhitekture povezuje ljude i medicinske usluge.