Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privremeni Informativni Centar

Temporary Information Pavilion

Privremeni Informativni Centar Projekt je privremeni paviljon mješovite namjene u Trafalgaru u Londonu za različite funkcije i događaje. Predložena struktura naglašava pojam "privremenosti" korištenjem reciklažnih kontejnera kao primarnog građevinskog materijala. Njegova metalna priroda treba uspostaviti kontrastni odnos s postojećom zgradom koja pojačava tranzicijsku prirodu koncepta. Također, formalni izraz zgrade organski je organiziran i uređen nasumično, stvarajući privremenu orijentaciju na licu mjesta kako bi privukla vizualnu interakciju tijekom kratkog života zgrade.

Naziv projekta : Temporary Information Pavilion, Ime dizajnera : Yu-Ngok Lo, Ime klijenta : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Privremeni Informativni Centar

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.